Povezane vesti
Petrić otišao iz Čukaričkog, promocija Lalatovića u ponedeljak
Sportski žurnal 25.12.2016
Brđani su rešili da ponovo menjaju trenera u toku sezone, posle Vladana Milojevića i Gordana Petrića uskoro će na klupu Nenad Lalatović, do pre nekoliko dana trener novosadske Vojvodine. Trener Gordan Petrić se u subotu rastao sa Čukaričkim: -… »
Petrić se zahvalio svima u Čukaričkom: Nadam se da sam ostavio trag u klubu, pre svega kao čovek
Večernje novosti 24.12.2016
Zahvaljujem se što su mi pružili šansu da potvrdim ono što znam i naučim ono što ne znam – istakao je mladi strateg. Doskorašnji trener fudbalera Čukaričkog Gordan Petrić zahvalio se svima u klubu na ukazanoj prilici. - Zahvaljujem se igračima na čelu sa… »
Vesti dana »
Vučić: Uklanjanje šatora ispred Skupštine počinje u nedelju, otići ću da pozdravim ljude koji su sačuvali otadžbinu
Newsmax Balkans pre 10 minutajoš 30 povezanih
Vučić na polaganju kamena temeljca za novi kompleks Generalštaba: Moramo da podignemo nivo popunjenosti jedinica
NIN pre 1 satjoš 26 povezanih
"Zelenski nema ništa dok ja to ne odobrim" Trampova poruka hladan tuš za Kijev: Evo šta je rekao o razgovoru sa Putinom
Blic pre 10 minutajoš 48 povezanih
RHMZ upozorava: Sneg u Srbiji početkom januara, MUP izdao važan apel (FOTO)
Euronews pre 3 satajoš 23 povezane
VIDEO Najbolji dokaz o propasti Partizana, snimci Lesora i Tajrika to jasno pokazuju
Nova pre 1 satjoš 40 povezanih