Povezane vesti
Ilić potpisao novi ugovor: Svake godine produžavam i svake godine lažem ljude a lažem i sebe..
Večernje novosti 27.12.2016
Da sam hteo da jurim rekorde, ja bih i Mocu (Momčila Vukotića) prestigao pre godinu-dve dana. Ja sam osoba koja se ne opterećuje time, uvek sam za to da ako nisam potreban ekipi na terenu da igra neko mlađi, kaže Ilić. KADA se vratio u Partizan u… »
Saša posle ugovora: Još ja to mogu! Idemo po titulu i kup
Mozzart sport 27.12.2016
Čuveni kapiten Partizana potpisao novi ugovor u prisustvu čelnika kluba. Došao je sa devet, za nekoliko dana puni 39, a ostaće do 40. Ono što je najavljeno prošle sedmice, danas je dobilo zvaničnu potvrdu: Saša Ilić je produžio ugovor sa… »
Saša Ilić: Svaki gol protiv Zvezde mi je najdraži, nisam radio u teretani, neću ni sad
Hot sport 27.12.2016
Kapiten crno-belih je otkrio impresije za klupski sajt nakon potpisivanja novog ugovora. Sale Ilić se predomislio i obradovao “grobare”. Da li zbog toga, kako kaže, što previše voli fudbal, ili što u sadašnjem timu Partizana ne vidi nikoga ko bi… »
Legenda i posle 40.: Kažeš Partizan, misliš Sale: Svi me slušaju, igraću još godinu dana
Sportal blic 27.12.2016
Partizanovci mogu da odahnu! Saša Ilić (39), rekoreder po broju nastupa u crno-belom dresu, produžio je saradnju sa ekipom iz Humske na još godinu dana. Kapiten i jedan od najvoljenih fudbera u istoriji “parnog valjka” otkrio je i razlog ostanka… »
Saša Ilić: Nikad ružno o Zvezdi! (foto)
Mondo 27.12.2016
Saša Ilić, tri dana pre svog 39. rođendana, potpisao novi ugovor sa klubom. Igraće još! "Nikad nije bilo ovoliko ljudi", primetio legendarni kapiten crno-belih. Dodaje: "Ne mogu da živim bez Partizana". Došao je u Humsku kada mu je bilo devet… »
''Jer je Sale samo jedan...'' - Zvanično, kapiten Partizana potpisao novi ugovor!
Sportske.net 27.12.2016
Ono što je najavljivano prethodnih dana, danas je i ozvaničeno! Kapiten Partizana Saša Ilić potpisao je danas novi jednogodišnji ugovor sa tim fudbalskim klubom. Novi ugovor važiće do juna 2018. godine, jer je aktuelni ugovor važio do kraja… »
Saša Ilić produžio ugovor sa Partizanom do 2018. godine
Vesti online 27.12.2016
Kapiten fudbalera Partizana Saša Ilić potpisao je danas novi jednogodišnji ugovor sa crno-belima i ostaće u klubu najmanje do leta 2018. godine. Ilić, rekorder sa 797 utakmica u crno-belom dresu, za tri dana puni 39 godina, a sa Partizanom je osvojio… »
Vesti dana »
Kolima na doktorke u Beogradu tokom odavanja pošte poginulima u Novom Sadu
BBC News pre 1 satjoš 57 povezanih
Studenti beogradskih fakulteta nastavljaju šetnju do Novog Sada, noć proveli u Inđiji
Euronews pre 6 satijoš 41 povezana
KRIK: Veze novosadskog SNS-a sa kriminalom - pominju se Zbiljić, Vučević, Andrej, Zvonko, čak i RTV
Radio 021 pre 8 satijoš 7 povezanih
Odgovor potrošača na visoke cene – bojkot velikih trgovinskih lanaca u Srbiji i regionu
Kamatica pre 4 satijoš 23 povezane
Krivične prijave protiv dvojice mladića zbog napada na vršnjaka u Subotici
N1 Info pre 1 satjoš 38 povezanih