Povezane vesti
Dodik tražio "običnu" vizu
Večernje novosti 27.12.2016
Lider RS po redovnoj proceduri podneo zahtev za put u Ameriku. NAKON što mu je odbijena diplomatska viza za SAD, predsednik Republike Srpske Milorad Dodik u utorak je, u Ambasadi SAD u Sarajevu, podneo je zahtev za redovnu vizu. - Iz proceduralnih… »
Dodik podneo zahtev za redovnu vizu za SAD
RTS 27.12.2016
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik danas je u Ambasadi SAD u Sarajevu podneo zahtev za redovnu vizu da bi, kako je rekao, mogao da otputuje u Vašington i učestvuje na svečanostima povodom inauguracije novog predsednika SAD Donalda Trampa, pišu… »
Ipak se ne plaši Sarajeva: Dodik zatražio američku vizu i upisao se u knjigu žalosti
Blic 27.12.2016
Milorad Dodik, predsednik Srpske, boravio je danas u Sarajevu, gde je, u Američkoj ambasadi u BiH, podneo zahtev za redovnu vizu. - Iz proceduralnih razloga ranije sam podneo zahtev za diplomatsku vizu, ali je moj zahtev odbijen uz obrazloženje da ne… »
Dodik podneo zahtev za redovnu vizu
N1 Info 27.12.2016
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik danas je u Ambasadi SAD u Sarajevu podneo zahtev za redovnu vizu. "Iz proceduralnih razloga ranije sam podneo zahtev za diplomatsku vizu, ali je moj zahtev odbijen uz obrazloženje da ne predstavljam organe BiH i… »
Vesti dana »

"Lopta je sada u ruskom polju": Starmer pozdravio rezultate razgovora SAD i Ukrajine u Saudijskoj Arabiji
Blic pre 3 satajoš 6 povezanih

Poslanici Skupštine Srbije završili rad, sutra rasprava o više finasijskih zakona
Danas pre 9 satijoš 1 povezana

Sagovornici Danasa o povređenom policajcu: Obmanjivanje javnosti, stvaranje panike i izazivanje nasilja
Danas pre 6 satijoš 1 povezana