Повезане вести

Ана Ивановић завршила тениску каријеру!

Ана Ивановић завршила тениску каријеру!

РТС 28.12.2016
Српска тенисерка Ана Ивановић објавила је на свом Фејсбук профилу да се повлачи из тениса јер није више у стању да пружа максимум на терену. Време је да наставим даље, поручила је Ана. Ана је то у уторак најавила, а у среду… »
Ана Ивановић: Повлачим се из тениса, али сам срећна /видео/

Блиц 28.12.2016
Српска тенисерка Ана Ивановић потврдила је писање "Блица" да је окончала каријеру и поручила да не жали због тога. - Имам важне вести које желим да поделим са вама, нисам хтела нигде другде да објавим ову информацију, јер мислим… »

Спортал блиц 28.12.2016
Српска тенисерка Ана Ивановић потврдила је писање "Блица" да је окончала каријеру и поручила да не жали због тога. - Имам важне вести које желим да поделим са вама, нисам хтела нигде другде да објавим ову информацију, јер мислим… »
Ана Ивановић завршила каријеру

РТВ 28.12.2016
БЕОГРАД - Српска тенисерка Ана Ивановић саопштила је данас да је одлучила да заврши каријеру. "Имам велику вест коју желим да поделим са вама. Нигде је нисам објавила, јер мислим да заслужујете да чујете први. Нема другог начина… »
Ана отворено: "Више не могу да дам свој максимум"

Ана отворено: "Више не могу да дам свој максимум"

Спортске.нет 28.12.2016
Српска тенисерка Ана Ивановић објавила је у среду да завршава своју професионалну каријеру и да се повлачи са тениских терена. Ево како је некадашња прва тенисерка света објавила повлачење и чиме ће се бавити "у пензији"… »
Ана Ивановић окончала играчку каријеру! (видео)

Ана Ивановић окончала играчку каријеру! (видео)

Спортски журнал 28.12.2016
Српкиња је 2008. освојила једини грен слем турнир, Ролан Гарос, а тих недеља била је и играчица број један светског тениса. Ана Ивановић (29) завршила је играчку каријеру! Повукла се као 65. на ВТА листи. Девојка рођена 6… »
ВИДЕО: Ана Ивановић завршила каријеру

ВИДЕО: Ана Ивановић завршила каријеру

Радио 021 28.12.2016
Тенисерка Ана Ивановић саопштила је на свом Фејсбук профилу да завршава играчку каријеру. Некадашња прва играчица света одлучила је да се повуче у 29. години због, пре свега, немогућности да се и даље такмичи на највишем нивоу… »
Ана Ивановић насмејана у пензију: Има толико тога да се слави

Ана Ивановић насмејана у пензију: Има толико тога да се слави

Моззарт спорт 28.12.2016
“Досегла сам висине о којима нисам могла ни да сањам“, каже једна од најбољих тенисерки у историји Србије. Крај! После 13 година у професионалним водама Ана Ивановић је одлучила да оконча тениску каријеру обележену освајањем… »
Ипак је била истина: Ана Ивановић се опростила од тениса! (видео)

Ипак је била истина: Ана Ивановић се опростила од тениса! (видео)

Хот спорт 28.12.2016
На изненађење многих, Ана Ивановић је целом свету пре неколико тренутака објавила да се опрашта од активног играња тениса. Шок и неверица код многих љубитеља спорта, не само у Србији, већ и у целом свету. Ана Ивановић је… »
Видео Ана Ивановић објавила крај каријере: Била је ово тешка одлука, али немојте да будете тужни

Видео Ана Ивановић објавила крај каријере: Била је ово тешка одлука, али немојте да будете тужни

Вечерње новости 28.12.2016
Српска тенисерка путем друштвених мрежа саопштила навијачима да је завршила професионалну каријеру. Држала је Ана Ивановић све у неизвесности поруком да има нешто важно да саопшти данас, а онда је шокирала јавност. Саопштила је… »

Н1 Инфо 28.12.2016
Српска тенисерка Ана Ивановић објавила је у среду да завршава играчку каријеру у 29-години. У каријери је освојила један Грен Слем трофеј, Роланд Гарос 2008, а у јуну исте године нашла се на првом месту ВТА листе. "Хвала свима… »
Ана Ивановић шокирала свет (ВИДЕО)

Ана Ивановић шокирала свет (ВИДЕО)

Вести онлине 28.12.2016
Најавом да ће у среду у 19 сати објавити важну вест Ана Ивановић је практично наговестила да би крајем 2016. године могла званично да објави крај блиставе каријере што се на крају и десило јер је српска тенисерка одлучила да је… »
Шта ће да саопшти Ана Ивановић? „Гардијан“: Крај каријере за Српкињу; Фанови: Тенисерка је трудна

Шта ће да саопшти Ана Ивановић? „Гардијан“: Крај каријере за Српкињу; Фанови: Тенисерка је трудна

Вечерње новости 28.12.2016
"Гардијан" пише да ће Ивановићева најизвесније објавити да завршава тениску каријеру, на измаку 2016. у којој је остварила свега 15 победа. Српска тенисерка Ана Ивановић објавила је да ће у среду на друштвеним мрежама саопштити… »
Крај каријере? Ана Ивановић саопштава важну одлуку...

Крај каријере? Ана Ивановић саопштава важну одлуку...

Спортал блиц 28.12.2016
Српска тенисерка Ана Ивановић најавила је да ће у среду у 19 часова да објави "нешто важно". Крај каријере? Свет гори од знатижеље... Ми деар фанс & суппортерс. Плс туне ин то ми Фацебоок паге томорров ат 6пм УК тиме, вхере И'лл… »

Вести дана »