Povezane vesti
Proširuju se ovlašćenja Erdogana
Radio 021 30.12.2016
Turska parlamentarna komisija odobrila je danas set amandmana na ustav kojima se predviđa proširenje ovlašćenja predsednika Redžepa Tajipa Erdogana. Komisija je amandmane odobrila posle sednice koja ja trajala 17 sati. Tim izmenama će predsednik… »
Turska: Odobren nacrt amandmana o proširenju vlasti predsednika
Slobodna Evropa 30.12.2016
Parlamentarni odbor u Turskoj odobrio je danas nacrt ustavnih amandmana kojima će u velikoj meri biti proširena ovlašćenja predsednika. Set reformi omogućiće da predsednik od uglavnom ceremonijalne uloge dobije punu izvršnu vlast. Nacrt amandmana… »
Erdogan grabi sve veću moć u Turskoj
Blic 30.12.2016
Turska parlamentarna komisija odobrila je danas set amandmana na ustav kojima se predviđa proširenje ovlašćenja predsednika Redžepa Tajipa Erdogana. Komisija je amandmane odobrila posle sednice koja ja trajala 17 sati, prenela je agencija Rojters… »
Erdogan grabi sve veću moć!
Pravda 30.12.2016
Turska parlamentarna komisija odobrila je danas set amandmana na ustav kojima se predviđa proširenje ovlašćenja predsednika Redžepa Tajipa Erdogana. Komisija je amandmane odobrila posle sednice koja ja trajala 17 sati. Tim izmenama će predsednik… »
Vesti dana »

Manojlović: Istragu o upotrebi zvučnog topa da vode UN i OEBS a ne FBI ili FSB
Novi magazin pre 4 satijoš 33 povezane

Još tri žene žrtve požara u staračkom domu u Beogradu: Broj mrtvih sada 11
BBC News pre 6 satijoš 23 povezane

Direktorka obaveštajnih službi SAD: U četu zvaničnika na Signalu nije objavljena nikakva poverljiva informacija
Euronews pre 3 satajoš 34 povezane