Povezane vesti
Proširuju se ovlašćenja Erdogana
Radio 021 30.12.2016
Turska parlamentarna komisija odobrila je danas set amandmana na ustav kojima se predviđa proširenje ovlašćenja predsednika Redžepa Tajipa Erdogana. Komisija je amandmane odobrila posle sednice koja ja trajala 17 sati. Tim izmenama će predsednik, koji… »
Turska: Odobren nacrt amandmana o proširenju vlasti predsednika
Slobodna Evropa 30.12.2016
Parlamentarni odbor u Turskoj odobrio je danas nacrt ustavnih amandmana kojima će u velikoj meri biti proširena ovlašćenja predsednika. Set reformi omogućiće da predsednik od uglavnom ceremonijalne uloge dobije punu izvršnu vlast. Nacrt amandmana je… »
Erdogan grabi sve veću moć u Turskoj
Blic 30.12.2016
Turska parlamentarna komisija odobrila je danas set amandmana na ustav kojima se predviđa proširenje ovlašćenja predsednika Redžepa Tajipa Erdogana. Komisija je amandmane odobrila posle sednice koja ja trajala 17 sati, prenela je agencija Rojters. Tim… »
Erdogan grabi sve veću moć!
Pravda 30.12.2016
Turska parlamentarna komisija odobrila je danas set amandmana na ustav kojima se predviđa proširenje ovlašćenja predsednika Redžepa Tajipa Erdogana. Komisija je amandmane odobrila posle sednice koja ja trajala 17 sati. Tim izmenama će predsednik, koji… »
Vesti dana »

Uhapšen student koji je ćutanjem pobedio nasilje, večeras protest u znak podrške Andreju
Luftika pre 1 satjoš 43 povezane

Protest podrške studentkinji FPN-a u Beogradu, naguravanje sa policijom na blokadi suda u Novom Sadu
NIN pre 8 minutajoš 42 povezane

"Jok, vi ste gasili: Požare!" Dačić pobesneo na konferenciji za novinare: "Policija čuva na utakmici, čuva na granici, spasili su 1.300 života!"
Blic pre 48 minutajoš 28 povezanih

Orban o neuspehu izolacije Rusije i Putinovim zahtevima za sastanak sa Zelenskim
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 239 povezanih

Dačić o slučaju Nikoline Sinđelić: Nije bilo vređanja, vezivanja ni maltretiranja
N1 Info pre 42 minutajoš 23 povezane