Повезане вести
Експлозије на пијаци у Багдаду, најмање 25 мртвих
Глас Америке 31.12.2016
БАГХДАД — Ирачки званичници саопштили су да су две бомбе експлодирале на пуној пијаци у центру Багдада у суботу, убивши најмање 25 људи. Власти кажу да је најмање 50 људи поврђено у суботу у нападу на део града ал-Синак… »
Исламска држава преузела одговорност за нападе у Ираку
Дневник 31.12.2016
БАГДАД: Такозвана Исламска држава преузела је данас одговорност за два бомбашка напада на пијацу у центру Багдада, у којима је убјено најмање 28 особа, а рањено 54, објавила је новинска агенција те терористичке организације… »
Багдад: Десеци погинулих у два напада
Ал Јазеера 31.12.2016
Експлозије су се догодиле у близини продавница резервних дијелова аутомобила у насељу Ал Синак током јутарње гужве. Најмање 27 особа је погинуло, а њих 57 озлијеђено када су јутрос експлодирале двије бомбе на тржници у… »
Крвав крај године у Багдаду – 28 убијених (видео)
Мондо 31.12.2016
Такозвана Исламска држава преузела је данас одговорност за два бомбашка напада на пијацу у центру Багдада, у којима је убијено најмање 28 особа, а рањено 54. Фото: АП Пхото/Карим Кадим Напади су се догодили рано јутрос на… »
Исламска држава: Ми смо поубијали људе у Багдаду!
Вести онлине 31.12.2016
Терористичка група Исламска држава преузела је одговорност за терористички напад у центру Багдада у којем је погинуло 28 особа, пренела је телевизија "Скај њуз Арабија". Две експлозије десиле су се у суботу током јутарњег шпица… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 7 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 6 сатијош 1 повезана