Повезане вести
Николић: Вучић ће бити на црти другима, увек уз моју помоћ!
Правда 31.12.2016
Председник Србије Томислав Николић изјавио је да постоје људи који покушавају да га посвађају са премијером Александром Вучићем али да је премијер човек у којег он има безгранично поверење и за кога зна да га никада неће… »
Николић: Свађају ме с Вучићем али ме он неће изневерити
Бета 31.12.2016
Председник Србије Томислав Николић изјавио је да постоје људи који покушавају да га посвадјају са премијером Александром Вучићем али да је премијер човек у којег он има безгранично поверење и за кога зна да га никада неће… »
Интервју године Томислав Николић: Вучића чувам као сина! Никад нас неће посвађати! Читајте у куриру
Курир 31.12.2016
Сазнајте шта председник Србије Томислав Николић каже о односу с премијером Србије Александром Вучићем и зашто верује да га Вучић никада неће изневерити. Председник Николић у екслузивном интервјуу у празничном троброју КУРИРА… »
Николић: Вучић ме неће изневерити јер није издајник
Н1 Инфо 31.12.2016
Председник Србије Томислав Николић изјавио је да постоје људи који покушавају да га посвађају са премијером Александром Вучићем, али да је премијер човек у којег он има безгранично поверење и за кога зна да га никада неће… »
Вести дана »

"Будућност региона лежи у заједничкој безбедности"! Мандић: Показано јединство српског народа, посведочена славна историја Србије и Црне Горе
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Вучић: Више од 47.000 људи на паради, а код општине Нови Београда највише 237 оних који су се одазвали позиву студената у блокади
Блиц пре 7 сатијош 2 повезане

Званично од данас! Нова накнада за радне визе за САД ступа на снагу: Ево за кога не важе и колико ће коштати
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана

Извучени први добитници стана и аутомобила у новом кругу игре „Узми рачун и победи“
Данас пре 9 сатијош 1 повезана