Повезане вести

Ана Ивановић: Исцрпеле су ме повреде, али сам задовољна каријером!

Ана Ивановић: Исцрпеле су ме повреде, али сам задовољна каријером!

Хот спорт 31.12.2016
Некада прва тенисерка света Ана Ивановић рекла је данас да је физички и психички исцрпљена од честих повреда у претходним сезонама и да је зато завршила играчку каријеру. – Последњих неколико година свеле су се на борбу са… »
Ана Ивановић: Тело ми је поручило да је време да престанем

Ана Ивановић: Тело ми је поручило да је време да престанем

Спортски журнал 31.12.2016
Некада најбоља тенисерка света Ана Ивановић изјавила је да је одлуку да заврши своју играчку каријеру донела, јер јој је тело поручило да је време да престане. У интервјуу за "Тајмс", Ана Ивановић је рекла да је желела да се… »
Ивановић: Исцрпеле су ме повреде, због тога завршавам каријеру

Ивановић: Исцрпеле су ме повреде, због тога завршавам каријеру

Радио 021 31.12.2016
Некада прва тенисерка света Ана Ивановић рекла је да је физички и психички исцрпљена од честих повреда у претходним сезонама и да је зато завршила играчку каријеру. "Последњих неколико година свеле су се на борбу са повредама… »
Ана Ивановић: Послушала сам тело и срце

Ана Ивановић: Послушала сам тело и срце

Мондо 31.12.2016
Некада најбоља тенисерка света објаснила зашто је донела одлуку да заврши каријеру, али није открила и чиме ће се бавити у будућности. Осим да неће бити тренер. Фото: Гетти Имагес/Цамерон Спенцер Одлука Ане Ивановић да заврши… »
Ана отворено о одлуци да напусти тенис: Тело ми је поручило да не може више

Ана отворено о одлуци да напусти тенис: Тело ми је поручило да не може више

Телеграф 31.12.2016
- Сада је време да испробам друге ствари - изјавила је бивша тенисерка. Некада најбоља тенисерка света Ана Ивановић изјавила је да је одлуку да заврши своју играчку каријеру донела јер јој је тело поручило да је време да… »

Вести дана »