Повезане вести
Марина Маљковић: Сустигли ме умор и емотивно пражњење
Дневник 03.01.2017
Селекторка женске сениорске репрезентације Србије Марина Маљковић саопштила је да напушта клупу националног тима. – После доста размишљања и многих непроспаваних ноћи, желим да обавестим јавност у Србији да сам донела одлуку… »
Марина на ивици суза: Оставку сам поднела због емотивног и физичког пражњења; Даниловић: Разумем њену одлуку
Вечерње новости 03.01.2017
После много непроспаваних ноћи и доста размишљања сам донела тешку одлуку. Потребан је одмор - рекла је Марина. Трудићемо се да у најкаћем могућем року нађемо наследника - каже Предраг. ЖЕНСКА репрезентативна кошарка, после две… »
Даниловић: "Наћи ћемо селектора у најкраћем року"
Спортске.нет 03.01.2017
Председник Кошаркашког савеза Србије изразио је жаљење што неће имати прилике да сарађује са Марином Маљковић и поручио да ће Савез у најкраћем року пронаћи новог селектора женске репрезентације. Селекторка женске кошаркашке… »
Марина Маљковић: Емотивна и физичка испражњеност разлог оставке
Радио 021 03.01.2017
Селекторка женске кошаркашке репрезентације Србије Марина Маљковић рекла је данас да је поднела оставку због емотивног и физичког пражњења. "Након много непроспаваних ноћи и много размишљања, донела сам тешку одлуку да не… »
Марина Маљковић: Потребан ми је одмор
Данас 03.01.2017
Досадашња селекторка женске кошаркашке репрезентације Србије, Марина Маљковић, поднела је оставку зато што јој је потребан одмор јер је емотивно и физички испражњена објаснила је данас у просторијама Кошаркашког савеза Србије… »
Маљковићева на ивици суза: Одлазим јер сам емотивно и физички испражњена (фото)
Хот спорт 03.01.2017
Марина Маљковић образложила је овог јутра разлоге своје оставке на месту селектора женске репрезентације Србије. Селектор женске кошаркашке репрезентације Србије Марина Маљковић рекла је на данашњој конференцији за медије да… »
Марина Маљковић: Потребан ми је одмор...
Моззарт спорт 03.01.2017
Легендарна селекторка се и званично опростила од женске кошаркашке репрезентације Србије. Предводница најуспешније "постјугословенске" женске кошаркашке репрезентације, Марина Маљковић поднела је и званично оставку на место… »
Маљковићева: Разлог емотивно и физичко пражњење
Пресс 03.01.2017
Марина Маљковић саопштила је да напушта чело репрезентације Србије због "емотивног и физичког пражњења". фото: б92.нет Маљковићева је после шест година напустила клупу Србије с којом је остварила највеће успехе у историји… »
Маљковић: Одлазим јер сам емотивно и физички испражњена
Вести онлине 03.01.2017
Селектор женске кошаркашке репрезентације Србије Марина Маљковић потврдила је данас да напушта ту функцију јер је, како је навела, емотивно и физички испражњена. - После доста непроспаваних ноћи донела сам одлуку да не наставим… »
Марина: Емотивно сам испражњена
Мондо 03.01.2017
Сада већ бивша селекторка Србије на конференцији за новинаре у "Кући кошарке" објаснила због чега је поднела оставку. Кошаркашка 2017. у Србији је почела неочекиваном и свакако нежељеном вешћу - Марина Маљковић одлази са… »
Марина Маљковић: Нећу више бити селекторка, али не напуштам српску женску кошарку!
Спортал блиц 03.01.2017
Досадашња селекторка наше женске кошаркашке репрезентације, Марина Маљковић, одлучила је да се повуче са те функције и, у просторијама Кошаркашког савеза Србије, појаснила шта су главни разлози за овакву одлуку. Фото: А… »
Марина Маљковић: Емотивно и физичко пражњење разлог оставке
Бета 03.01.2017
Селекторка женске кошаркашке репрезентације Србије Марина Маљковић рекла је данас да је поднела оставку због емотивног и физичког пражњења. "Након много непроспаваних ноћи и много размишљања, донела сам тешку одлуку да не… »
Марина Маљковић поднела оставку?
Данас 03.01.2017
Селекторка женске кошаркашке репрезентације Србије Марина Маљковић, како је незванично потврђено Радио телевизији Србије поднела је оставку, а разлог још није познат. Председник Кошаркашког савеза Србије Даниловић и Маљковићева… »
Ево шта је Марина Маљковић последње рекла за јавност као селектор Србије у новогодишњем писму читаоцима "Блица"
Спортал блиц 02.01.2017
Селекторка кошаркашица Србије Марина Маљковић поднела је оставку на ту функцију и изненадну одлуку образложиће у уторак, од 10.30, у просторијама Кошаркашког савеза Србије заједно са новим председником КСС Предрагом Даниловићем… »
Марина Маљковић поднела оставку!
Вечерње новости 02.01.2017
Селектор женске кошаркашке репрезентације Марина Маљковић поднела оставку на ту функцију. Разлог још увек није познат. Женска кошаркашка репрезентација Србије је остала без селектора! Према информацијама “ Курира” Марина… »
Вести дана »
Фон дер Лајен и Кошта после састанка с Вучићем: Желимо да видимо демократску Србију у ЕУ
Данас пре 7 сатијош 4 повезане
Спремите се за временски раскол! На овим местима температура скаче до 15 степени, а на овим пада и до 0! Ево какво нас време чека до краја године!
Ало пре 1 сатјош 4 повезане
Милојевић пред Штурм проговорио о Арнаутовићу, открио и шта му се догађа по први пут у каријери
Данас пре 6 сатијош 6 повезаних
Песков: Русија жели мир у Украјини, а не примирје; Медији: Погођен танкер руске флоте у сенци "Дашан"
РТС пре 12 минутајош 3 повезане