Povezane vesti
Posle osam godina celibata: Maja Volk našla ljubav preko interneta!
Blic 10.01.2017
Posle mnogo godina, Maja Volk ponovo je zaljubljena. Ona je našla partnera u Grčkoj, i to preko interneta. Spisateljica je gostujući u emisiji "Ja to tako" ispričala da je osam godina bila u "dobrovoljnom celibatu", ali da je zbog jednog putovanja rešila… »
Maja Volk: Našla sam dečka posle 8 godina celibata!
Kurir 10.01.2017
Na onlajn dejtingu upoznala sam Grka i on me je pozvao u Atinu. Deca su me zaustavila na vratima i rekla: „Ideš kod neproverenog čoveka!“ Odgovorila sam: „Pa proveriću ga.“ Bilo mi je mnogo lepo. Maja Volk (57) napokon je našla dečka. Književnica je… »
Našla dečka na netu!
Mondo 10.01.2017
Maja Volk o romansi sa Interneta! Voditeljka, muzičarka i nekadašnja učesnica Velikog Brata Maja Volk rekla je da je nakon osam godina "samoće" pronašla ljubav na Internetu. Prozivali je zbog ove slike! Volkova je u emisiji "Ja to tako" rekla da je… »
Vesti dana »

Kada je Vučić poslednji put bio u debati, studenti su bili osnovci: Ko se seća predsednikovog duela
N1 Info pre 1 satjoš 71 povezana

Najnovije oglašavanje RHMZ: Evo šta nas čeka u naredna dva sata
Telegraf pre 20 minutajoš 66 povezanih

Izrael planira ofanzivu u Gazi dok UN potvrđuju glad i humanitarnu krizu u enklavi
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 55 povezanih

Agencija za energetiku: Crvena zona za potrošenu struju biće smanjena sa 1.600 kWh na 1.200 kWh
Nova pre 4 satijoš 22 povezane