Povezane vesti
Raosavljević odgovorio Edsonu na žestoke optužbe: Neka se zapita u kakvoj formi je došao!
Sportski žurnal 10.01.2017
Brazilac Edson je izjavio da je u Zvezdi preživeo pakao jer nije redovno primao platu i da je malo nedostajalo da ga deportuju iz Srbije zbog toga što mu klub nije regulisao dokumentaciju za porodicu. – Svima koji ne igraju kriva je Zvezda, a ne… »
Odgovor edsonu: Bune se samo stranci koji ne igraju
Hot sport 10.01.2017
Priču Brazilca demantovali iz Crvene zvezde. Izgleda da Brazilac Edson pre godinu dana nije bio upoznat sa situacijom u Zvezdi, ali je prihvatio da posle šest meseci ode kuci sa 240.000 evra. PROŠAO TORTURU: Edson otkrio zašto je morao u policiju i… »
Prošao torturu: Edson otkrio zašto je morao u policiju i zbog čega je pobegao sa trudnom suprugom
Hot sport 10.01.2017
Pamtiće se kao jedan od najvećih promašaja, kada se radi o strancima u Crvenoj zvezdi. Kada je stigao na ‘Marakanu’ niko nije znao šta da očekuje, iako je iza sebe imao zavidnu statistiku. Doveden je kao plan za kvalifikacije za Ligu šampiona… »
Edson o Zvezdi: Imao sam glavobolju od problema
Večernje novosti 10.01.2017
Nisu mi sredili boravišnu i radnu vizu, morao sam da idem u policiju. Za pet meseci sam imao mnogo problema - kaže Brazilac. Najavljen je Edson kao pravi štoper za Crvenu zvezdu, ali je posle samo pet meseci klub uvideo da je napravio veliku grešku… »
Edson: Žena mi trudna, a u Zvezdi me lažu svaki dan!
Vesti online 10.01.2017
Brazilski fudbaler govorio o lošim iskustvima tokom šestomesečnog igranja za Crvenu zvezdu. Proletos je Edson da Silva otišao iz Crvene zvezde posle nepunih šest meseci provedenih u klubu. A, nakon epizode u Srbiji, 30-godišnji Brazilac je medijima… »
Vesti dana »
Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama: Glas za jednakost i sigurnost
InfoKG pre 4 satijoš 32 povezane
Samo na kamate daćemo skoro dve milijarde evra iz budžeta
Bloomberg Adria pre 3 minutajoš 146 povezanih
OTKRIVAMO Iskaz pretučenog Ilije Kostića (74): „Nakon šamara mi je rekao da ustanem, pa me kolenom udario u testise“
Nova pre 2 satajoš 24 povezane
Seničić o brodolomu u Egiptu: "Čekamo još informacija, za sada nema podataka da je bilo Srba na potonulom brodu"
Blic pre 1 satjoš 17 povezanih
Prosvetni sindikati: Od sledeće nedelje sve školske uprave u Srbiji u cirkularnom štrajku
Beta pre 2 satajoš 26 povezanih