Deo centra Beograda bez grejanja

Deo centra Beograda bez grejanja

Studio B sreda, 11. januar 2017.
Kvar na toplovodu u Ulici cara Dušana, zbog kojeg je centar Beograda bez grejanja, biće saniran tokom noći, a domaćinstva bi do osam časova ujutru trebalo ponovo da dobiju grejanje, izjavio ministar energetike Aleksandar Antić koji je sa gradonačelnikom Beograda obišao radove.
Kvar na toplovodu u Ulici cara Dušana, zbog kojeg je centar Beograda ostao bez grejanja biće saniran tokom noći, a domaćinstva bi do osam časova ujutru trebalo ponovo da dobiju grejanje, izjavio je ministar energetike Aleksandar... »

Pukla cev u centru Beograda, do osam ujutru radijatori ponovo topli

RTS sreda, 11. januar 2017.
RTS: Pukla cev u centru Beograda, do osam ujutru radijatori ponovo topli
Deo potrošača koji se nalaze u centru grada, odnosno u rejonu oivičenim ulicama Skenderbegovom, Tadeuša Košćuška, Pariskom, Karađorđevom, Kneza Miloša, Trgom Nikole Pašića, ulicama Nušićevom i Cetinjskom – ostali su bez grejanja od 16 sati. Ministar energetike Aleksandar Antić očekuje da domaćinstva do osam časova ujutru dobiju grejanje.
Deo centra grada ostao je bez grejanja zbog neodložne popravke kvara na delu magistralnog toplovoda na grejnom području "Dunav", na deonici koja se nalazi ispod Ulice cara Dušana. Bez grejanja su potrošači koji se nalaze u... »

Zbog kvara centar Beograda do četvrtka bez grejanja

Večernje novosti sreda, 11. januar 2017.
Od 16 časova bez grejanja deo potrošača u reonu oivičenim ulicama Skender begova, Tadeuša Košćuška, Pariska, Karađorđeva, Kneza Miloša, Trg Nikole Pašića, Nušićeva i Cetinjska. Radovi gotovi do četvrtka ujutru
BEOGRAD – Zbog neodložne popravke kvara na delu magistralnog toplovoda na grejnom području „Dunav“, na deonici koja se nalazi ispod Ulice cara Dušana, danas, 11. januara 2017. godine, od 16.00 časova, bez grejanja će biti deo... »

Grejanje u centru Beograda biće uspostavljeno do 8.00

Novi magazin sreda, 11. januar 2017.
Domaćinstva koja su u centru Beograda ostala bez grejanja trebalo bi da ga dobiju sutra do 8.00, izjavio je danas ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić.
"Mi smo dali zadatak direktoru toplana da domaćinstva u centru dobiju grejanje sutra do osam ujutru. Znam da je vrlo napeto, ali verujem da će se sa tim izboriti", rekao je Antić i dodao da će kvar na toplovodu, zbog koga je... »

Antić: Centar Beograda dobija grejanje do ujutro u 8.00

N1 Info sreda, 11. januar 2017.
Domaćinstva koja su u centru Beograda ostala bez grejanja trebalo bi da ga dobiju sutra do 8.00, izjavio je ministar energetike Aleksandar Antić.
"Mi smo dali zadatak direktoru toplana da domaćinstva u centru dobiju grejanje sutra do osam ujutru. Znam da je vrlo napeto, ali verujem da će se sa tim izboriti", rekao je Antić i dodao da će kvar na toplovodu, zbog koga je... »

Kvar na toplovodu: Centar Beograda sve do sutra prepodne bez grejanja!

Blic sreda, 11. januar 2017.
Zbog neodložne popravke kvara na delu magistralnog toplovoda na grejnom području „Dunav“, na deonici koja se nalazi ispod Ulice cara Dušana, od 16 časova bez grejanja je ostao deo potrošača koji se nalaze u centru grada, odnosno u reonu oivičenom ulicama Skender begova, Tadeuša Košćuška, Pariska, Karađorđeva, Kneza Miloša, Trg Nikole Pašića, Nušićeva i Cetinjska. Oni će, prema najavama, grejanje dobiti sutra u prepodnevnim časovima.
Bez grejanja su potrošači koji se nalaze u Admirala Geprata, Balkanskoj, Kraljice Natalije, Lominoj, Dobračinoj, Braće Jugovića, Dositejevoj, Brankovoj, Pop Lukinoj, Bulevaru despota Stefana, Skadarskoj, Makedonskoj, Cara Dušana,... »

Vesić: Ekipe intenzivno rade na otklanjanju kvara na toplovodu

Srbija danas sreda, 11. januar 2017.
Došlo je do pucanja magistralnog toplovoda, koji je povezan sa toplanom na Dorćolu
Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je da ekipe intenzivno rade na otklanjanju kvara na toplovodu u Ulici cara Dušana i dodao da očekuje da će grejanje u tom delu grada biti uspostavljeno sutra rano ujutru. Kako je objasnio,... »

Ovi delovi Beograda do sutra prepodne su bez grejanja!

Srbija danas sreda, 11. januar 2017.
Kvar na toplovodu
Zbog neodložne popravke kvara na delu magistralnog toplovoda na grejnom području „Dunav“, na deonici koja se nalazi ispod Ulice cara Dušana, od 16 časova bez grejanja je ostao deo potrošača koji se nalaze u centru grada, odnosno u reonu oivičenim ulicama Skender... »

Centar Beograda bez grejanja

SEEbiz sreda, 11. januar 2017.
BEOGRAD - Centar Beograda danas je oko 16 sati ostao bez grejanja zbog kvara, a očekuje se da će popravka biti završena tek sutra pre podne, saopštile su "Beogradske elektrane".
Kako se navodi, do obustave grejanja došlo je zbog "neodložne popravke kvara na delu magistralnog toplovoda" na grejnom području "Dunav". Bez grejanja je deo grada koji oivičavaju ulice Skenderbegova, Tadeuša Košćuška, Pariska,... »

Deo centra Beograda bez grejanja: U ovim ulicama od 16 časova neće biti grejanja!

Kurir sreda, 11. januar 2017.
BEOGRAD - Deo potrošača koji se nalaze u centru grada, odnosno u reonu oivičenim ulicama Skender begova, Tadeuša Košćuška, Pariska, Karađorđeva, Kneza Miloša, Trg Nikole Pašića, Nušićeva i Cetinjska ostaće bez grejanja od 16 sati.
Kako je navedeno u saopštenju, deo centra garad ostaće bez grejanja zbog neodložne popravke kvara na delu magistralnog toplovoda na grejnom području ''Dunav'', na deonici koja se nalazi ispod Ulice cara Dušana. Ekipe za hitne... »

Centar Beograda bez grejanja!

BK TV sreda, 11. januar 2017.
Zbog kvara na toplovodu centar Beograda će do sutra biti bez grejanja! Zbog neodložne popravke kvara na delu magistralnog toplovoda na grejnom području „Dunav“, na deonici koja se nalazi ispod Ulice cara Dušana, od 16 časova bez grejanja je ostao deo potrošača koji se nalaze u centru grada, odnosno... »

Centar Beograda zbog kvara neće imati grejanje do sutra

Nova ekonomija sreda, 11. januar 2017.
Deo centra Beograda ostao je bez grejanja danas od 16 sati do sutra prepodne, zbog neodložne popravke kvara, saopštile su Beogradske elektrane. Kako se navodi, ekipe za hitne intervencije čine maksimalne napore da prekid u grejanju traje najkraće moguće, a očekuje se da će radovi biti završeni... »

BG: Centar grada bez grejanja

Danas sreda, 11. januar 2017.
Beogradske elektrane saopštile su da će danas od 16 sati, zbog neodložne popravke kvara na delu magistralnog toplovoda na grejnom području "Dunav", bez grejanja biti deo potrošača koji se nalaze u centru grada, odnosno u ulicama Skender begova, Tadeuša Košćuška, Pariska, Karađorđeva, Kneza Miloša,... »

Centar BG bez grejanja do četvrtka, kvar na toplovodu

B92 sreda, 11. januar 2017.
B92: Centar BG bez grejanja do četvrtka, kvar na toplovodu
Beograd -- Zbog popravke kvara na delu toplovoda na deonici koja se nalazi ispod Ulice cara Dušana od 16h bez grejanja će biti deo potrošača koji se nalaze u centru grada.
Kako su saopštile "Beogradske elektrane", bez grejanja su ostali potrošači u rejonu oivičenom ulicama Skender-begova, Tadeuša Košćuška, Pariska, Karađorđeva, Kneza Miloša, Trg Nikole Pašića, Nušićeva i Cetinjska. Kako je... »

Centar Beograda bez grejanja

Politika sreda, 11. januar 2017.
Kvar na magistralnom toplovodu, očekuje se da će radovi biti završeni do četvrtka 12. januara u prepodnevnim časovima.
Beogradske elektrane saopštile su da će danas od 16 sati, zbog neodložne popravke kvara na delu magistralnog toplovoda na grejnom području „Dunav”, bez grejanja biti deo potrošača koji se nalaze u centru grada, odnosno u ulicama... »

Centar Beograda do sutra leden: U ovim ulicama neće biti grejanja

Telegraf sreda, 11. januar 2017.
Od 16 časova bez grejanja deo potrošača u reonu oivičenim ulicama Skender begova, Tadeuša Košćuška, Pariska, Karađorđeva, Kneza Miloša, Trg Nikole Pašića, Nušićeva i Cetinjska očekuje se da će radovi biti završeni sutra u prepodnevnim časovima
Zbog neodložne popravke kvara na delu magistralnog toplovoda na grejnom području “Dunav“, na deonici koja se nalazi ispod Ulice cara Dušana, danas od 16 časova, bez grejanja će biti deo potrošača koji se nalaze u centru grada,... »

Siniša Kovačević: Loša iscenirana melodrama Vučića

Danas  pre 10 sati  još 1 povezana

Haradinaj: Kasnili smo, zato nije bilo obraćanja sa Mogerini

Večernje novosti  pre 9 sati  još 3 povezane

Navijači jasni: "Grobari" opet skandirali: Muto, odlazi /foto/

Blic sport  pre 10 sati  još 4 povezane

Roma bolja od Lacija u rimskom derbiju

Večernje novosti  pre 10 sati  još 4 povezane

Vremeplov: Rođen Lomonosov

RTV  pre 6 sati  još 1 povezana
©2017 Netmark d.o.o.