Povezane vesti

Babunski: Nisam dobio pravu šansu, čekao sam 10 meseci bez plate, a rekli su da ću biti zamena za Grujića

Babunski: Nisam dobio pravu šansu, čekao sam 10 meseci bez plate, a rekli su da ću biti zamena za Grujića

Večernje novosti 12.01.2017
Božović mi je rekao “nemoj ono kao Mesi, Ćavi, Inijesta”. Radio sam profesionalno i nikada nisam uradio ili rekao nešto što bi ugrozilo respekt prema klubu - napisao je Babunski. Nije želeo David Babunski da čeka poziv novinara za intervju… »
Babunski: Rekli su da ću biti zamena za Grujića, šansu nisam dobio!

Babunski: Rekli su da ću biti zamena za Grujića, šansu nisam dobio!

Sportski žurnal 12.01.2017
David Babunski je na oproštaju od Crvene zvezde odlučio da se obrati otvorenim pismom i obrazloži razloge rastanka. „Iako mi je veliki broj ljudi sugerisao da uopšte ne pomišljam da dolazim na ove prostore posle završetka etape u Barseloni… »
Pismo za zvezdaše: Babunski: Rekli su mi da ću biti zamena za Grujića, igrao sam bez plate

Pismo za zvezdaše: Babunski: Rekli su mi da ću biti zamena za Grujića, igrao sam bez plate

Sportal blic 11.01.2017
David Babunski više nije igrač Crvene zvezde. U tabor šampiona Srbije stigao je kao veliko pojačanje, ali čini se da Makedonac nikada nije dobio priliku da pokaže šta može. Foto: Marko Metlas / RAS Srbija David Babunski Babunski se na društvenim… »

Vesti dana »