Povezane vesti
Babunski: Nisam dobio pravu šansu, čekao sam 10 meseci bez plate, a rekli su da ću biti zamena za Grujića
Večernje novosti 12.01.2017
Božović mi je rekao “nemoj ono kao Mesi, Ćavi, Inijesta”. Radio sam profesionalno i nikada nisam uradio ili rekao nešto što bi ugrozilo respekt prema klubu - napisao je Babunski. Nije želeo David Babunski da čeka poziv novinara za intervju, već je… »
Babunski: Rekli su da ću biti zamena za Grujića, šansu nisam dobio!
Sportski žurnal 12.01.2017
David Babunski je na oproštaju od Crvene zvezde odlučio da se obrati otvorenim pismom i obrazloži razloge rastanka. „Iako mi je veliki broj ljudi sugerisao da uopšte ne pomišljam da dolazim na ove prostore posle završetka etape u Barseloni, odlučio sam… »
Pismo za zvezdaše: Babunski: Rekli su mi da ću biti zamena za Grujića, igrao sam bez plate
Sportal blic 11.01.2017
David Babunski više nije igrač Crvene zvezde. U tabor šampiona Srbije stigao je kao veliko pojačanje, ali čini se da Makedonac nikada nije dobio priliku da pokaže šta može. Foto: Marko Metlas / RAS Srbija David Babunski Babunski se na društvenim mrežama… »
Vesti dana »

Bakić nakon Vučićeve ponude: S kriminalcima može samo da se pregovara o uslovima njihove predaje
Vranje news pre 54 minutajoš 78 povezanih

I Beograd na udaru! Hitno saopštenje RHMZ, nevreme počinje za manje od sat!
Alo pre 4 minutajoš 69 povezanih

Izrael planira ofanzivu u Gazi dok UN potvrđuju glad i humanitarnu krizu u enklavi
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 60 povezanih

Odobreno poskupljenje električne energije, ulazak u crvenu zonu sa manjom potrošnjom
Ozon press pre 1 satjoš 23 povezane

Rival Srbije dolazi osakaćen na Eurobasket: Dva najbolja igrača ne mogu, jedini adut im NBA as
Mondo pre 9 minutajoš 45 povezanih