Linta: Hrvatska predsednica nizom izjava promoviše ustaštvo

Linta: Hrvatska predsednica nizom izjava promoviše ustaštvo

RTS četvrtak, 12. januar 2017.
RTS: Linta: Hrvatska predsednica nizom izjava promoviše ustaštvo
Predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta smatra da je laž izjava hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović da u Hrvatskoj nema ustaštva i fašizma.
Miodrag Linta kaže i da Kolinda Grabar Kitarović nizom izjava i postupaka promoviše ustaštvo. "Jer ne vidi ništa sporno u slikanju sa ustaškom zastavom, izjavljuje da obožava da sluša Tompsona, odlazi u Blajburg da se pokloni... »

Lažima krije ustaše

Večernje novosti četvrtak, 12. januar 2017.
Hrvatska predsednica nastavila sa provokacijama Srbije. Dačić: Šta je onda pozdrav "Za dom spremni"
TVRDEĆI da u Hrvatskoj nema ustaštva i fašizma, predsednica Hrvatske izrekla je laž. Šta je nego ustaštvo i fašizam kad se u najvećem stratištu Srba, Jevreja i Roma - Jasenovcu, podiže tabla sa ustaškim pozdravom "Za dom... »

Dačić: Grabar Kitarovićeva opet grubo napala Srbiju

RTS četvrtak, 12. januar 2017.
RTS: Dačić: Grabar Kitarovićeva opet grubo napala Srbiju
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da je predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović još jednom grubo napala Srbiju i da je, tvrdeći da u Hrvatskoj nema ustaštva i fašizma, izrekla očiglednu laž.
"Šta je nego ustaštvo i fašizam kada se u najvećem stratištu Srba, Jevreja i Roma - Jasenovcu, podiže tabla sa ustaškim pozdravom 'Za dom spremni'? Šta je nego ustaštvo i fašizam kada se u mnogim gradovima Hrvatske daju ulice... »

Dačić: Kolinda opet napada, šta je ono u HR nego ustaštvo

B92 četvrtak, 12. januar 2017.
B92: Dačić: Kolinda opet napada, šta je ono u HR nego ustaštvo
Beograd -- Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da je predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović još jednom grubo napala Srbiju.
Kako je rekao, Kitarovićeva je tvrdeći da u Hrvatskoj nema ustaštva i fašizma, izrekla očiglednu laž. "Šta je nego ustaštvo i fašizam kada se u najvećem stratištu Srba, Jevreja i Roma - Jasenovcu, podiže tabla sa ustaškim... »

Dačić: Kitarović ponovo grubo napala Srbiju

Novi magazin četvrtak, 12. januar 2017.
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da je predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović još jednom grubo napala Srbiju i da je, tvrdeći da u Hrvatskoj nema ustaštva i fašizma, izrekla očiglednu laž.
"Šta je nego ustaštvo i fašizam kada se u najvećem stratištu Srba, Jevreja i Roma - Jasenovcu, podiže tabla sa ustaškim pozdravom 'Za dom spremni'? Šta je nego ustaštvo i fašizam kada se u mnogim gradovima Hrvatske daju ulice... »

Dačić: Grub napad Kitarović

Danas četvrtak, 12. januar 2017.
Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić ocenio je da je predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović još jednom grubo napala Srbiju, da je tvrdeći da u Hrvatskoj nema ustaštva i fašizma, izrekla očiglednu laž. "Šta je nego ustaštvo i fašizam kada se u najvećem... »

Dačić: Grabar-Kitarović opet grubo napala Srbiju

SEEbiz četvrtak, 12. januar 2017.
BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da je predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović još jednom grubo napala Srbiju i da je, tvrdeći da u Hrvatskoj nema ustaštva i fašizma, izrekla očiglednu laž.
"Šta je nego ustaštvo i fašizam kada se u najvećem stratištu Srba, Jevreja i Roma Jasenovcu, podiže tabla sa ustaškim pozdravom 'Za dom spremni'? Šta je nego ustaštvo i fašizam kada se u mnogim gradovima Hrvatske daju ulice... »

Dačić: Kitarović ponovo grubo napala Srbiju

RTV četvrtak, 12. januar 2017.
RTV: Dačić: Kitarović ponovo grubo napala Srbiju
BEOGRAD - Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić ocenio je da je predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović svojim izjavama još jednom grubo napala Srbiju i poručio da pitanja iz prošlosti treba rešavati "hladnom glavom".
"Predsednica Hrvatske, tvrdeći da u Hrvatskoj nema ustaštva i fašizma, izrekla je očiglednu laž. Šta je nego ustaštvo i fašizam kada se u najvećem stratištu Srba, Jevreja i Roma - Jasenovcu, podiže tabla sa ustaškim pozdravom Za... »

Dačić: Još jedan grub napad hrvatske predsednice na Srbiju

Dnevnik četvrtak, 12. januar 2017.
Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić ocenio je da je predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović svojim izjavama još jednom grubo napala Srbiju
i poručio da pitanja iz prošlosti treba rešavati "hladnom glavom". "Predsednica Hrvatske, tvrdeći da u Hrvatskoj nema ustaštva i fašizma, izrekla je očiglednu laž. Šta je nego ustaštvo i fašizam kada se u najvećem stratištu Srba,... »

Dačić o novoj kolindinoj provokaciji: Samo Hrvatska nemoj da nam priča o fašizmu!

Kurir četvrtak, 12. januar 2017.
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da je predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović još jednom grubo napala Srbiju i da je, tvrdeći da u Hrvatskoj nema ustaštva i fašizma, izrekla očiglednu laž.
"Šta je nego ustaštvo i fašizam kada se u najvećem stratištu Srba, Jevreja i Roma - Jasenovcu, podiže tabla sa ustaškim pozdravom "Za dom spremni"? Šta je nego ustaštvo i fašizam kada se u mnogim gradovima Hrvatske daju ulice... »

Dačić objasnio Kitarovićevoj gde ima ustaštva i fašizma

Vesti online četvrtak, 12. januar 2017.
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić ocenio je da je predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović svojim izjavama još jednom grubo napala Srbiju i poručio da pitanja iz prošlosti treba rešavati "hladnom glavom".
"Predsednica Hrvatske, tvrdeći da u Hrvatskoj nema ustaštva i fašizma, izrekla je očiglednu laž. Šta je nego ustaštvo i fašizam kada se u najvećem stratištu Srba, Jevreja i Roma - Jasenovcu, podiže tabla sa ustaškim pozdravom... »

"Kolinda laže": Dačić: Predsednica Hrvatske ponovo grubo napala Srbiju

Blic četvrtak, 12. januar 2017.
Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić ocenio je da je predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović svojim izjavama još jednom grubo napala Srbiju i poručio da pitanja iz prošlosti treba rešavati "hladnom glavom".
- Predsednica Hrvatske, tvrdeći da u Hrvatskoj nema ustaštva i fašizma, izrekla je očiglednu laž. Šta je nego ustaštvo i fašizam kada se u najvećem stratištu Srba, Jevreja i Roma - Jasenovcu, podiže tabla sa ustaškim pozdravom... »

Dačić: Kitarović opet grubo napala Srbiju

Beta četvrtak, 12. januar 2017.
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da je predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović još jednom grubo napala Srbiju i da je, tvrdeći da u Hrvatskoj nema ustaštva i fašizma, izrekla očiglednu laž. "Šta je nego ustaštvo i fašizam kada se u najvećem stratištu Srba, Jevreja i Roma -... »

Pobrkala lončiće: Grabar-Kitarović: U Hrvatskoj fašizma nema, ali u Srbiji sanjaju granicu kod Karlobaga

Blic četvrtak, 12. januar 2017.
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović izjavila je večeras da "odgovorno tvrdi" da "u Hrvatskoj ustaštva i fašizma nema", za razliku od srpskog parlamenta gde 21 poslanik tvrdi da je zapadna granica Srbije na liniji Virovitica-Karlovac-Karlobag.
- Ako pogledate i sastav hrvatskog Sabora, nema ni jedne parlamentarne stranke koja zastupa neku fašističku ili ekspanzionističku politiku. Za razliku od toga u srpskom parlamentu imamo 21 poslanika koji tvrde da je zapadna... »
©2017 Netmark d.o.o.