Povezane vesti
Popović: Srpski narod u Crnoj Gori je ugrožen i diskriminisan, a srpski pisci su izbačeni iz udžbenika
Blic 13.01.2017
"Ideološkom nasledniku Anta Pavelića, Milu Đukanoviću, smeta istina koju iznosim o progonu Srba u Crnoj Gori i zato je njegova Demokratska partija socijalista (DPS) pokrenula hajku na mene u pokušaju da me zastraši i natera da odustanem od borbe da… »
Popović: DPS me napada jer Đukanoviću smeta istina koju iznosim o progonu Srba u Crnoj Gori
Večernje novosti 13.01.2017
Milo Đukanović sprovodi identitetski genocid nad srpskim narodom u Crnoj Gori, kao što je Ante Pavelić sprovodio fizički genocid nad Srbima u NDH. I Đukanović i Pavelić imaju isti cilj – da se silom i represijom zatre svaki trag o postojanju Srba na tim… »
Vesti dana »

Jokić bez promašaja iz igre protiv Toronta, Jović nadomak tripl-dabla, Đuričić solidan (VIDEO)
RTV pre 25 minutajoš 23 povezane

Prognoza vremena za 7. oktobar: kiša na jugu, sneg na planinama, sunce na severu
Glas juga pre 10 minutajoš 18 povezanih

Danas sednica Skupštine Srbije: Na dnevnom redu 47 tačaka, među njima i legalizacija objekata
NIN pre 36 minutajoš 12 povezanih

Završeni prvi indirektni razgovori između delegacija Izraela i Hamasa
Vesti online pre 21 minutajoš 11 povezanih

Paklena ponoć u Hersonu Telo muškarca pronađeno ispod ruševina, tri žene ranjene
Dnevnik pre 1 satjoš 9 povezanih