Povezane vesti
Ibrahimović otvorio dušu Anriju: Ne volim lake zadatke, poslove i ciljeve, uvek sam birao teško, zato sam odbarao Mančester
Večernje novosti 13.01.2017
Najlakši put za nekoga u mom položaju je da zaradi novac u Kini, ili da se skrasi i bude zadovoljan karijerom koju je imao. Ja sam odabrao drugačije – rekao je Šveđanin. Fudbaler Mančester junajteda Zlatan Ibrahimović rekao je da želi da dokaže… »
Ibra u svom stilu: Ko su ti koji me kritikuju?
Mondo 13.01.2017
Od dolaska u Mančester junajted švedski fudbaler odigrao je 28 utakmica u svim takmičenjima i postigao 18 golova. Napadač Mančester junajteda Zlatan Ibrahimović dao je intervju za "Skaj Sports", koji je vodio nekada sjajni fudbaler Tjeri Anri. Tom… »
Ibrahimović: Bivši igrači me kritikuju, a ja ih se i ne sjećam
Al Jazeera 13.01.2017
'Ali, jedna je stvar sigurna, oni će mene pamtiti do kraja svojih života', kaže Zlatan Ibrahimović. Zlatan Ibrahimović, napadač Manchester Uniteda dao je intervjuu za Sky Sports, koji je vodio nekada sjajni fudbaler Thierry Henry. Tom prilikom… »
Vesti dana »

Incident u Pionirskom parku u Beogradu: Šta se dogodilo između Željka Latasa i Miloša Pavlovića
BBC News pre 31 minutajoš 38 povezanih

Tepić tvrdi da Srbija ima LRAD uređaje, Dačić da se ne koriste kao 'zvučni topovi'
Slobodna Evropa pre 31 minutajoš 21 povezana

Dačić: Policija ima zvučni top, stoji u kutijama u magacinu, izjava da ga nemamo bila – nespretna
Glas Zaječara pre 5 satijoš 8 povezanih

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 3 satajoš 12 povezanih