Повезане вести

Обрадовић: Прихватам извињење и хвала!

Обрадовић: Прихватам извињење и хвала!

Мондо 14.01.2017
Жељко Обрадовић прихватио извињење које су му упутили Дејан Радоњић, Небојша Човић и Небојша Илић и захвалио им се на томе. Српски тренер истакао да сви морају да се боре против навијачког вређања играча и тренера. Велика… »
Обрадовић: Прихватио сам Радоњићево, Илићево и Човићево извињење

Обрадовић: Прихватио сам Радоњићево, Илићево и Човићево извињење

Вечерње новости 14.01.2017
Криво ми је само што неко није реаговао, као што бих ја урадио да је била обрнута ситуација, рекао је, смирених страсти, после преспаване ноћи тренер Фенербахчеа. Група навијача Црвене звезде увредила је тренера Фенербахчеа… »
Жељко прихватио извињење: Нећу да се спуштам на ниво препуцавања Звезда - Партизан

Жељко прихватио извињење: Нећу да се спуштам на ниво препуцавања Звезда - Партизан

Моззарт спорт 14.01.2017
"Још једном желим да се захвалим људима из Звезде који су дошли да се извине. Дејан је мој велики пријатељ, Човић исто", рекао је најбољи тренер у Европи. Страсти се смирују. Жељко Обрадовић је бурно реаговао после утакмице… »
Жељко Обрадовић: Ружно је то што су Делије скандирале Богдану, имам пријатеље у Звезди!

Жељко Обрадовић: Ружно је то што су Делије скандирале Богдану, имам пријатеље у Звезди!

Хот спорт 14.01.2017
После буре око погрдног скандирања навијача Црвене звезде на утакмици са Фенербахчеом поново се огласио тренер 'канаринаца' и најтрофејнији европски стручњак Жељко Обрадовић. Он је истакао да га је највише погодило вређање… »
Жоц не прихвата Човићево објашњење: Морао је неко да реагује

Жоц не прихвата Човићево објашњење: Морао је неко да реагује

Вести онлине 14.01.2017
Велика бура се подигла после утакмице између Црвене звезде и Фенербахчеа. Уместо да се прича о великом тријумфу српског шампиона у првом плану је била изјава тренера гостију Жељка Обрадовића, који је био изузетно љут на… »
Жељко одговорио на Звездино извињење! Пријатељи остају пријатељи!

Жељко одговорио на Звездино извињење! Пријатељи остају пријатељи!

Спортске.нет 14.01.2017
Најтрофејнији европски тренер огласио се после извињења која је добио из Црвене звезде. Много полемика изазвала је емотивна реакција Жељка Обрадовића на конференцији за медије после пораза његовог Фенербахчеа од Црвене звезде… »
Жељко Обрадовић за Блицспорт: Звали су ме Човић и Радоњић, примам извињење

Жељко Обрадовић за Блицспорт: Звали су ме Човић и Радоњић, примам извињење

Спортал блиц 14.01.2017
Тренер Фенербахчеа и најтрофејнији европски стручњак и даље замера људима из Црвене звезде што нису за време утакмице прекинули погрдна скандирања на његову адресу. Фото: А. Димитријевић / РАС Србија Пријатељи Обрадовић и… »

Вести дана »