Povezane vesti

Nataša Bekvalac za godišnjicu braka optužila muža da je ne voli (foto)

Nataša Bekvalac za godišnjicu braka optužila muža da je ne voli (foto)

Svet & Skandal 15.01.2017
Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović proslavili su drugu godišnjicu braka, a pevačica je o ovome obavestila fanove na duhovit način. “Kada mi je dosadno i treba mi dodatna pažnja samo optužim muža da me ne voli više… Gazimo treću godinicu… »
Sve prepreke i muke zajedno rešavaju: Iz godine u godinu Natašina i Ljubina ljubav je sve jača i snažnija (FOTO)

Sve prepreke i muke zajedno rešavaju: Iz godine u godinu Natašina i Ljubina ljubav je sve jača i snažnija (FOTO)

Story 15.01.2017
Pop pevačica Nataša Bekvalac proslavila je treću godišnjicu braka sa suprugom Ljubom Jovanovićem. Pop pevačica Nataša Bekvalac je pre tri godine izgovorila sudbonosno "da" svom emotivnom partneru Ljubi Jovanoviću, a venčanju je kumovao Alen, šef… »
Godišnjica ljubavi: Evo za šta je Bekvalčeva optužila muža

Godišnjica ljubavi: Evo za šta je Bekvalčeva optužila muža

Blic 15.01.2017
Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović danas slave godišnjicu braka i polako gaze treću godinu. Par je godišnjicu proslavio intimnom večerom, a Nataša se pohvalila da je voljenija nego ikad! - Kada mi je dosadno i treba mi dodatna pažnja, samo optužim… »
Nataša Bekvalac proslavila godišnjicu braka: Kada mi je dosadno optužim muža da me ne voli više!

Nataša Bekvalac proslavila godišnjicu braka: Kada mi je dosadno optužim muža da me ne voli više!

Kurir 15.01.2017
Pop pevačica Nataša Bekvalac proslavila je treću godišnjicu braka sa suprugom Ljubom Jovanovićem. Bekvalčeva je pre tri godine u intimnoj atmosferi rekla sudbonosno "da" svom partneru, a venčanju je kumovao Alen, šef njenog benda. Nataša je pre… »

Vesti dana »