Povezane vesti
Arkanova ćerka kroz suze otkrila poslednji razgovor sa ocem! A tek reči o Ceci...
Srbija danas 16.01.2017
Dirljivo! Na Novom groblju u Beogradu juče je održan pomen Željku Ražnatovicu Arkanu. Na groblju se okupila porodica Ražnatović, a pre svih stigla je Svetlana Ceca Ražnatovic, u pratnji sina Veljka i ćerke Anastasije. Večnu kuću svog oca posetila je i… »
Arkanova ćerka Sofija se prvi put oglasila: Evo šta je rekla o svom ocu, Ceci, braći... (FOTO) (VIDEO)
Telegraf 16.01.2017
- Došla sam da odam poštu ocu, koga sam mnogo volela. Iako već 17 godina nije među nama, on i dalje živi u meni - izjavila je Arkanova ćerka Sofija. Na jučerašnjem pomenu Željku Ražnatoviću Arkanu, prvi put se pojavila se i njegova ćerka Sofija koja je… »
Nežno: Jeste čuli nadimak kojim Ceca zove Arkanovu kći koja je posle mnogo godina ponovo u Srbiji?
Srbija danas 16.01.2017
Stigla je u Beograd da oda pomen ocu koji je ubijen pre 17 godina. Porodica, prijatelji i poštovaci Željka Ražnatovića Arkana juče su na Novom groblju u Beogradu obeležili 17 godina od njegovog ubistva u nekadašnjem hotelu Interkontinental 2000. godine… »
Vesti dana »

Studenti najavili protest podrške kolegi iz Pančeva Andreju Tanku optuženom za napad na policiju
Danas pre 14 satijoš 47 povezanih

Radivoju Jovoviću zatvorski pritvor do 30 dana, Isidori Čeleketić kućni pritvor do tri meseca
Beta pre 1 satjoš 19 povezanih

Skupovi pristalica SNS održani u više gradova, okupljeni šetali i nosili transparente protiv blokada
NIN pre 1 satjoš 51 povezana