Povezane vesti
Incko: Neću se izviniti ni Dodiku ni Ivaniću
RTS 17.01.2017
Visoki predstavnik u BiH Valentin Incko rekao da se neće izviniti ni predsedniku RS Miloradu Dodiku ni predsedavajućem Predsedništva BiH Mladenu Ivaniću, zbog skandalozne izjave u kojoj je Republiku Srpsku uporedio sa NDH. "Ja se gospodinu Dodiku ni… »
Incko neće da se izvini Dodiku, ali se izvinio građanima
N1 Info 17.01.2017
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Valentin Incko rekao je da se neće izviniti predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku i predsedavajućem Predsedništva BiH Mladenu Ivaniću zbog toga što je 9. januar, Dan RS, uporedio sa osnivanjem Nezavisne… »
Incko: Neću da se izvinim ni Dodiku ni Ivaniću!
Pravda 17.01.2017
Visoki predstavnik u BiH Valentin Incko kaže da se neće izviniti ni Miloradu Dodiku ni Mladenu Ivaniću, zbog izjave u kojoj je Republiku Srpsku uporedio sa NDH. - Ja se gospodinu Dodiku i gospodinu Ivaniću neću izvinjavati - rekao je Incko, navodeći da… »
Incko neće nikom da se izvinjava
Alo 17.01.2017
Visoki predstavnik u BiH Valentin Incko rekao je da se neće izviniti ni pedsednik RS Miloradu Dodiku ni predsedavajućem Predsedništva BiH Mladenu Ivaniću, zbog skandalozne izjave u kojoj je Republiku Srpsku uporedio sa NDH. "Ja se gospodinu Dodiku i… »
Incko poručio: Neću se izvinjavati ni Dodiku ni Ivaniću
Kurir 17.01.2017
Visoki predstavnik u BiH Valentin Incko rekao je da se neće izviniti ni pedsednik RS Miloradu Dodiku ni predsedavajućem Predsedništva BiH Mladenu Ivaniću, zbog skandalozne izjave u kojoj je Republiku Srpsku uporedio sa NDH. "Ja se gospodinu Dodiku i… »
Mondo 17.01.2017
Visoki predstavnik u BiH Valentin Incko rekao je da se neće izviniti ni pedsednik RS Miloradu Dodiku ni predsedavajućem Predsedništva BiH Mladenu Ivaniću, zbog skandalozne izjave u kojoj je Republiku Srpsku uporedio sa NDH. Foto: Screenshot/Youtube "Ja… »
RTV 17.01.2017
BANJALUKA - Visoki predstavnik u BiH Valentin Incko rekao je da se neće izviniti ni predsednik RS Miloradu Dodiku ni predsedavajućem Predsedništva BiH Mladenu Ivaniću, zbog skandalozne izjave u kojoj je Republiku Srpsku uporedio sa NDH. "Ja se gospodinu… »
Incko: Bez izvinjenja Dodiku i Ivaniću
Slobodna Evropa 17.01.2017
Visoki predstavnik u BiH Valentin Incko kaže da se neće izviniti ni Miloradu Dodiku ni Mladenu Ivaniću, zbog izjave u kojoj je Republiku Srpsku uporedio sa NDH. "Ja se gospodinu Dodiku i gospodinu Ivaniću neću izvinjavati", rekao je Incko TV 1, navodeći… »
Incko "oduvao" Dodika i Ivanića
Vesti online 17.01.2017
Visoki predstavnik u BiH Valentin Incko rekao je da se neće izviniti ni pedsedniku RS Miloradu Dodiku ni predsedavajućem Predsedništva BiH Mladenu Ivaniću, zbog skandalozne izjave u kojoj je Republiku Srpsku uporedio sa NDH. - Ja se gospodinu Dodiku i… »
Incko izašao iz ilegale: "Neću se izvinjavati Dodiku i Ivaniću, sa mnom će morati da sarađuju"
Blic 16.01.2017
Visoki predstavnik u BiH Valentin Incko rekao je večeras za TV1 da se neće izviniti zbog izjave u kojoj je Republiku Srpsku uporedio sa NDH. - Јa se gospodinu Dodiku i gospodinu Ivaniću neću izvinjavati - rekao je Incko, navodeći da je njegova izjava… »
Vesti dana »
"Protesti stavljeni pod kontrolu, spremni smo za rat!" Raste broj mrtvih, Iran odgovorio na Trampovu pretnju da pre pregovora možda prvo ide intervencija (foto)
Kurir pre 27 minutajoš 27 povezanih
Počela prijava za besplatne banje: Evo ko od penzionera ima pravo na 10 dana rehabilitacije i do kada traje rok
Ozon pre 22 minutajoš 19 povezanih
Lakićević: Deca u saobraćaju ginu kao putnici u vozilu, roditelji im često ne vezuju pojas
Beta pre 7 minutajoš 12 povezanih