Povezane vesti

SAD uvele sankcije Dodiku; Vučić: Nije realno da ga i Srbija kažnjava; Obraćanje Dodika u sredu

Večernje novosti 17.01.2017
Stejt department potvrdio je večeras da su SAD uvele sankcije predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku. Dodik se u sredu obraća javnosti. Stejt department potvrdio je večeras da su SAD uvele sankcije predsedniku Republike Srpske (RS) Miloradu… »

SAD uvele sankcije Dodiku

Novi magazin 17.01.2017
Više diplomatskih izvora u Sarajevu potvrdilo je danas agenciji Beta da su SAD uvele sankcije predsedniku Republike Srpske (RS) i lideru Saveza nezavisnih država Miloradu Dodiku. To je večeras potvrdio i Stejt department a na svojoj stranici to je… »

Stejt department potvrdio: SAD uvele sankcije Dodiku

Novi magazin 17.01.2017
Stejt department potvrdio je večeras da su SAD uvele sankcije predsedniku Republike Srpske (RS) Miloradu Dodiku. To je na svojoj stranici objavila Kancelarija za kontrolu stranih sredstava (Office of foreign assets control – OFAC). Na stranici OFAC… »

Vučić: Nije realno da Srbija uvede sankcije Dodiku

Kurir 17.01.2017
DAVOS - Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nije realno da Vlada Srbije predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku uvede sankcije. On je za RTS rekao da je od Amerikanca dobio informaciju o uvođenju sankcija Dodiku i dodao da misli… »

Potvrđeno: SAD uvele sankcije predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku

Gde investirati 17.01.2017
Stejt department potvrdio je večeras da su SAD uvele sankcije predsedniku Republike Srpske (RS) Miloradu Dodiku. To je na svojoj stranici objavila Kancelarija za kontrolu stranih sredstava (Office of foreign assets control – OFAC). Na stranici OFAC… »

Dodik: očekujem sankcije

Dnevnik 17.01.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik oglasio se povodom vesti da su protiv njega SAD uvele sankcije, rekavši da ne zna da li je ta informacija tačna, ali i da očekuje tako nešto. – Ne znam da li je informacija da sam stavljen na američku crnu… »

Vučić o sankcijama Dodiku: Imam informaciju od Amerikanaca

B92 17.01.2017
Premijer Srbije Aleksandar Vučić, upitan o informaciji da su SAD uvele sankcije predsedniku RS, rekao je da je od Amerikanaca dobio potvrdu da će se to dogoditi. "Od Amerikanaca sam dobio informaciju da će tako nešto da se dogodi, ali nisam dobio… »

Dodik za "Novosti": Odbijanje vize je nagovestilo sankcije SAD

Večernje novosti 17.01.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik oglasio se povodom vesti da su ga SAD stavile na „crnu listu”: Ništa zvanično još nisam dobio, ali očekujem tako nešto posle odbijanja da mi izdaju vizu za put u Vašington. NE znam da li je informacija… »

Vučić: Nije realno da Vlada Srbije uvede sankcije Miloradu Dodiku

Nova ekonomija 17.01.2017
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nije realno da Vlada Srbije predsedniku Republike Srpske (RS) Miloradu Dodiku uvede sankcije. On je za RTS rekao da je od Amerikanca dobio informaciju o uvođenju sankcija Dodiku i dodao da misli da… »

'Nije realno da Srbija uvodi sankcije Dodiku'

Beta 17.01.2017
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u utorak uveče da nije realno da Vlada Srbije predsedniku Republike Srpske (RS) Miloradu Dodiku uvede sankcije. On je za RTS rekao da je od Amerikanca dobio informaciju o uvodjenju sankcija Dodiku i… »

Vučić o sankcijama Dodiku: Znao sam, rekli su mi Amerikanci...

Vesti online 17.01.2017
Premijer Srbije Aleksandar Vučić, upitan o informaciji da su SAD uvele sankcije predsedniku RS, rekao je da je od Amerikanaca dobio potvrdu da će se to dogoditi, prenose agencije. - Od Amerikanaca sam dobio informaciju da će tako nešto da se dogodi… »

Vučić: Nije realno da Srbija uvede sankcije Dodiku

Mondo 17.01.2017
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se Srbija neće pridružiti sankcijama protiv predsednika Republike Srpske Milorada Dodika. Foto: AP Photo/Darko Vojinovic O tome odlučuje vlada, ali nije realno da zamrzavamo imovinu i zabranimo… »

Vučić: Nije realno da Srbija uvodi sankcije Dodiku

Novi magazin 17.01.2017
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da nije realno da Vlada Srbije predsedniku Republike Srpske (RS) Miloradu Dodiku uvede sankcije. On je za RTS rekao da je od Amerikanca dobio informaciju o uvođenju sankcija Dodiku i dodao da… »

Saznajemo: Amerika uvela sankcije Miloradu Dodiku

Blic 17.01.2017
Sjedinjene Američke Države uvele su danas sankcije Miloradu Dodiku, predsedniku Republike Srpske, saznaje ekskluzivno "Blic". Sankcije protiv Milorada Dodika podrazumevaju zabranu putovanja u SAD i zamrzavanje imovine na teritoriji SAD, kao i u svim… »

Na crnoj listi: SAD uvele sankcije Miloradu Dodiku

Kurir 17.01.2017
Sjedinjene Američke Države uvele su danas sankcije predsedniku Republike Srpske, Miloradu Dodiku. Sankcije protiv Milorada Dodika podrazumevaju zabranu putovanja u SAD i zamrzavanje imovine na teritoriji SAD, kao i u svim zemljama koje se budu… »

SAD uvele sankcije Miloradu Dodiku, predsedniku Republike Srpske

Nova ekonomija 17.01.2017
Sjedinjene Američke Države uvele su sankcije Miloradu Dodiku, predsedniku Republike Srpske, saznaje Blic. Sankcije protiv Milorada Dodika podrazumevaju zabranu putovanja u SAD i zamrzavanje imovine na teritoriji SAD, kao i u svim zemljama koje se budu… »

Vesti dana »