Povezane vesti
Barsa otpustila centra zbog "Instagrama"!
Sportske.net 18.01.2017
Košarkaški klub iz Katalonije, otpustio je danas američkog košarkaša, zbog objave na popularnoj društvenoj mreži. Bivši košarkaš Olimpijakosa, Hjuston Roketsa i Galatasaraja Džoi Dorsi, više nije član Barselone. On je naime dobio "šut kartu"… »
Barselona otpustila Dorsija zbog komentara na Instagramu
Večernje novosti 18.01.2017
Prošle godine sam pokidao skoro svaki ligament zgloba igrajući u Top 8 fazi Evrolige. Lekari su mi rekli da je u pitanju jače uganuće i vratili me na teren – između ostalog je napisao Džoi. Pre nekoliko dana je bilo najavljeno, a danas je i… »
Barselona otpustila centra zbog Instagram "posta"
Mondo 18.01.2017
Centra Katalonaca objava na društvenoj mreži koštala posla. Foto: MN Press Barselona ipak nastavlja sezonu sa dva centra, a ne sa tri, jer je Džoi Dorsi (33, 206 cm) dobio otkaz. Američki internacionalac, osvajač Evrolige sa Olimpijakosom i bivši… »
Maler za Zvezdinog rivala - Barselona otpustila "razbijača"!
Sportske.net 18.01.2017
Zbog nepoštovanja discipline Džoi Dorsi više nije član Barselone. Ekipa Barselone ima velikih problema u Evroligi, pitanje je da li će se naći u Top 8 nakon regularnog dela, a sada su je zadesili novi problemi. Džoi Dorsi je dobio otkaz zbog… »
Vesti dana »
"Ovi protesti su nezakoniti" Kakve posledice će snositi studenti? Stanković tvrdi: Akademska godina je propala, ovo je trebalo saseći u korenu
Kurir pre 40 minutajoš 41 povezana
"Kako niko nije čuo žrtve dok se guše?" Ko je glavni krivac za nesreću u staračkom domu: Čak ni licenca ne garantuje bezbednost, ovo je mogući scenario
Kurir pre 3 satajoš 57 povezanih
Broj poginulih u požaru u hotelu u turskom skijalištu Kartalkaya porastao na 76
Al Jazeera pre 10 minutajoš 38 povezanih