Povezane vesti
Dačić odlučio da ispuni svaku njenu želju: Upoznaću Cecu s Putinom!
Svet & Skandal 19.01.2017
Nakon što je Svetlana Ceca Ražnatović javno apelovala da je Ivica Dačić upozna sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom, ministar spoljnih poslova za Alo kaže da će dati sve od sebe da ispuni želju folk dive. “Daću sve od sebe da Ceci ispunim želju. Ona… »
Ivica Dačić dao obećanje: Daću sve od sebe da cecu upoznam sa Putinom!
Kurir 19.01.2017
Svetlana Ceca Ražnatović javno je apelovala da je Ivica Dačić upozna sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom, ministar spoljnih poslova kaže da će dati sve od sebe da ispuni želju folk dive. Dačić je obećao da će sa Marijom Zaharovom, portparolkom… »
Ceca otvorila dušu: Neću Kurca ni Trampa, hoću Putina!
Kurir 19.01.2017
Ivica je zapeo da me upozna s Austrijancem, a ja hoću Rusa. Popila bih kafu s američkim predsednikom, ali bolje da me spoji s ruskim, rekla Ražnatovićeva. Dok su bili u Beču, on je austrijskom ministru spoljnih poslova Sebastijanu Kurcu pokazivao slike… »
Vesti dana »

Sudbina bliskog istoka: Može li se situacija između Irana i Izraela otgnuti kontroli? Koliko je stravična zamisao atomska bomba u osvetničkim rukama i usijanim
Kurir pre 3 minutajoš 29 povezanih

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 12 minutajoš 30 povezanih

Osmi dan protesta “Pobunjenog univerziteta” ispred Vlade Srbije
Vesti online pre 6 satijoš 12 povezanih

Briga u IT zajednici: Ukidanje Uredbe o podsticajima destabilizuje poslovanje
Serbian News Media pre 47 minutajoš 14 povezanih