Povezane vesti

Radoja: Moje je da igram, ako selektor zove - tu sam

Radoja: Moje je da igram, ako selektor zove - tu sam

Dnevnik 19.01.2017
Srpski fudbaler Nemanja Radoja, koji u poslednje vreme blista u dresu Selte, rekao je da je, ukoliko stigne poziv selektora, spreman da obuče reprezentativni dres. Selta je u španskom Kupu iznenadila u sred Madrida veliki Real (1:2), a značajan učinak… »
"Reprezentacija je moj veliki san"

"Reprezentacija je moj veliki san"

Vesti online 19.01.2017
Srpski fudbaler Nemanja Radoja, koji u poslednje vreme blista u dresu Selte, rekao je da je, ukoliko stigne poziv selektora, spreman da obuče reprezentativni dres. - Nadam se, ali, znam da sve zavisi od mene. Drago mi je kad me pomenu u Srbiji, lepe… »
Radoja: Igram i čekam, ako zaslužim - tu sam

Radoja: Igram i čekam, ako zaslužim - tu sam

Beta 19.01.2017
Fudbaler Selte Nemanja Radoja rekao je danas da mu je san da igra za reprezentaciju Srbije i dodao da je na njemu da zasluži poziv u nacionalni tim. "Znam da sve zavisi od mene. Drago mi je kad me pomenu u Srbiji, lepe vesti se, očigledno, brzo šire… »
Radoja iskreno: Baš bih voleo taj poziv...

Radoja iskreno: Baš bih voleo taj poziv...

Mondo 19.01.2017
"Moje je da igram i čekam, pa ako zaslužim - tu sam", kaže fudbaler Selte za sajt FSS. Foto: Sergio Camacho/Guliver/Getty Images Slavoljub Muslin ne mora da brine pred nastavak kvalifikacija u martu. Nije baš da su svi naši internacionalci u sjajnoj… »

Vesti dana »