Povezane vesti
AO 2017: Federer moćan kao nekada, a sada na Marejevog dželata (foto)
Srbija danas 22.01.2017
U nastavku turnira igraće sa Zverevim. Rodžer Federer trenutno je na 17. poziciji na ATP listi, ali je u meču sa Keijem Nišikorijem, u nekoliko navrata podsetio da je dugo bio prvi na svetskoj rang listi. Švajcarski teniser koji je Australijan open… »
Melburn, 7.: Dan Federer ne priznaje godine, Nišikori pao za 49. četvrtfinale na grend slemu
Sportal blic 22.01.2017
Tako to radi, po mnogima, najbolji teniser svih vremena: Rodžer Federer i u 35. može na terenu da provede skoro tri i po sata i napusti ga visoko podignutih ruku. Kao protiv Keija Nišikorija - 3:2. Foto: Reuters Rodžer Federer Dva preokreta su viđena… »
AO - Mugurusa u četvrtfinalu
Sportske.net 22.01.2017
Španjolka Garbinje Mugurusa ostvarila je svoj najboljih rezultat na Australijan openu, pošto je obezbedila plasman u četvrtfinale prvog Grend slema sezone. Sedma teniserka sveta Španjolka Garbinje Mugurusa pobedila je posle 65 minuta Soranu Kirsteu iz… »
Federer posle maratona slomio Nišikorija!
N1 Info 22.01.2017
Švajcarski teniser Rodžer Federer plasirao se u četvrtfinale Australijan Opena pobedom nad Japancem Keijem Nišikorijem posle velike borbe u pet setova. Federer je do trijumfa došao sa 6:7 (4:7), 6:4, 6:1, 4:6, 6:3, posle skoro tri i po sata igre na… »
Miša Zverev: Ovo je moj najbolji meč u karijeri
Hot sport 22.01.2017
Nemački teniser Miša Zverev izjavio je da je danas odigrao najbolji meč u životu, nakon što je pobedio prvog igrača sveta, Britanca Endija Marija, u osmini finala Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu. Zverev, 50. teniser sveta, plasirao se… »
AO - Peti set u petoj brzini, Federer ide dalje!
Sportske.net 22.01.2017
Osvajač sedamnaest Grend slem titula Rodžer Federer obezbedio je plasman u četvrtfinale Australijan opena, pošto je nakon pet setova uspeo da savlada Keija Nišikorija iz Japana. Švajcarska će u završnici prvog Grend slema sezone imati dvojicu… »
Može Federer i u pet setova! Rodžeru triler protiv Nišikorija
Mozzart sport 22.01.2017
U 35. godini Švajcarac je odigrao fantastičan meč protiv neugodnog Japanca i plasirao se u četvrtfinale Australijan opena - 3:2. Švajcarski teniser Rodžer Federer plasirao se u četvrtfinale Australijan opena pošto je u osmini finala u… »
Kraj za mareja: Miša eliminisao Endija i zakazao duel sa Rodžerom
Večernje novosti 22.01.2017
Britanski teniser sa 5:7, 7:5, 2:6, 4:6 izgubio od nemačkog predstavnika koji je 50. na ATP listi. Federer pobedio Nišikorija i zakazao duel sa Zverevim. Kraj za prvog tenisera sveta! Endi Marej je eliminisan sa Otvorenog prvenstva Australije, a zasluge… »
Marej: Da li sam propustio šansu? Ne znam...
Mondo 22.01.2017
Prvi reket sveta posle šokantne eliminacije u osmini finala Aus Opena poručio da je već imao bolne poraze u prošlosti i da se iz njih vraćao, pa da se nada da će i ovog puta. Endi Marej pretrpeo je neočekivani poraz na Australijan Openu. Prvi put… »
Veliki Rodžer se vraća, dobio maraton protiv Nišikorija
Vesti online 22.01.2017
Posle šest meseci pauze zbog povrede, vratio se Rodžer Federer na glavnu scenu, na Australijan openu i podsetio na dane stare slave. Švajcarac se plasirao u četvrtfinale pošto je u dramatičnom meču bio bolji od Keija Nišikorija posle pet setova -… »
Australian open: Marej izgubio od Zvereva
Danas 22.01.2017
Veliko iznenađenje Australian opena postigao je nemački teniser Miša Zverev kada je u osmini finala savladao prvog nosioca Endija Marija sa 3:1 u setovima. Zverev je pobedio posle tri sata i 33 minuta igre rezultatom 7:5, 5:7, 6:2, 6:4, pa sada u… »
Zverev u transu: Kažite mi kako sam uspeo!
Mondo 22.01.2017
Nemac posle briljantne partije i eliminacije prvog igrača sveta Endija Mareja u osmini finala Australijan Opena nije znao da opiše kako mu je to pošlo za rukom. Senzacija se zove Miša Zverev. On je u Melburnu pobedio najboljeg irača sveta Endija… »
Pobedio i napravio šou: Vavrinku pomešali sa Rodžerom: Ljudi, nisam ja Federer /video
Sportal blic 22.01.2017
Za razliku od Mareja i Đokovića, Sten Vavrinka je opstao na Australijan openu. Švajcarac je u četvrtom kolu opravdao ulogu favorita, pobedio Sepija 3:0 (7:6, 7:6, 7:6), a ovaj duel obeležio je jedan zanimljiv detalj. Zobacz na Youtube Vavrinka je bio… »
Sumrak favorita, ode i Marej!
Sportske.net 22.01.2017
Svetski broj 1 eliminisan sa Australijan Opena u osmini finala, protiv momka koji pre dve godine umalo nije ostavio tenis zbog povrede! Endi Marej neće videti drugu nedelju Australijan Opena. On je u osmini finala u Melburnu eliminisan od Nemca Miše… »
Pitali su Marija da li je poraz Đokovića uticao i na njega da ispadne sa Australijan opena!
Telegraf 22.01.2017
Ne znam da li sam propustio šansu, svake godine dođete sa novom prilikom. Čak i das am pobedio, u sledećem kolu bih igrao sa Nišikorijem ili Federerom, rekao je Britanac. Endi Mari britanski teniser nastupio je na prvom Gren Slemu kao prvi reket… »
Vesti dana »
Uhapšen Goran Vesić: Bivši ministar priveden zbog tragedije na Železničkoj stanici u Novom Sadu
Kurir pre 27 minutajoš 175 povezanih
Brnabić uz Vučića: Pobedićemo siledžije, nasilnike na svakom mestu i pravnom državom na svakim mogućim izborima
Politika pre 1 satjoš 26 povezanih
"Ne preterujem, EU bi trebalo da ljubi ruke Srbiji": Fico o saradnji Srbije i Mađarske po pitanju ilegalnih migracija
Euronews pre 27 minutajoš 26 povezanih
Ovo je kuća u kojoj se krio Alija Balijagić: Još se vide njegovi tragovi u snegu, evo kako izgleda unutra (foto)
Kurir pre 27 minutajoš 79 povezanih