Повезане вести

АО 2017: Федерер моћан као некада, а сада на Марејевог џелата (фото)

АО 2017: Федерер моћан као некада, а сада на Марејевог џелата (фото)

Србија данас 22.01.2017
У наставку турнира играће са Зверевим. Роџер Федерер тренутно је на 17. позицији на АТП листи, али је у мечу са Кеијем Нишикоријем, у неколико наврата подсетио да је дуго био први на светској ранг листи. Швајцарски тенисер који… »
Мелбурн, 7.: Дан Федерер не признаје године, Нишикори пао за 49. четвртфинале на гренд слему

Мелбурн, 7.: Дан Федерер не признаје године, Нишикори пао за 49. четвртфинале на гренд слему

Спортал блиц 22.01.2017
Тако то ради, по многима, најбољи тенисер свих времена: Роџер Федерер и у 35. може на терену да проведе скоро три и по сата и напусти га високо подигнутих руку. Као против Кеија Нишикорија - 3:2. Фото: Реутерс Роџер Федерер… »
АО - Мугуруса у четвртфиналу

АО - Мугуруса у четвртфиналу

Спортске.нет 22.01.2017
Шпањолка Гарбиње Мугуруса остварила је свој најбољих резултат на Аустралијан опену, пошто је обезбедила пласман у четвртфинале првог Гренд слема сезоне. Седма тенисерка света Шпањолка Гарбиње Мугуруса победила је после 65… »
Федерер после маратона сломио Нишикорија!

Федерер после маратона сломио Нишикорија!

Н1 Инфо 22.01.2017
Швајцарски тенисер Роџер Федерер пласирао се у четвртфинале Аустралијан Опена победом над Јапанцем Кеијем Нишикоријем после велике борбе у пет сетова. Федерер је до тријумфа дошао са 6:7 (4:7), 6:4, 6:1, 4:6, 6:3, после скоро… »
Може Федерер и у пет сетова! Роџеру трилер против Нишикорија

Може Федерер и у пет сетова! Роџеру трилер против Нишикорија

Моззарт спорт 22.01.2017
У 35. години Швајцарац је одиграо фантастичан меч против неугодног Јапанца и пласирао се у четвртфинале Аустралијан опена - 3:2. Швајцарски тенисер Роџер Федерер пласирао се у четвртфинале Аустралијан опена пошто је у осмини… »
АО - Пети сет у петој брзини, Федерер иде даље!

АО - Пети сет у петој брзини, Федерер иде даље!

Спортске.нет 22.01.2017
Освајач седамнаест Гренд слем титула Роџер Федерер обезбедио је пласман у четвртфинале Аустралијан опена, пошто је након пет сетова успео да савлада Кеија Нишикорија из Јапана. Швајцарска ће у завршници првог Гренд слема сезоне… »
Миша Зверев: Ово је мој најбољи меч у каријери

Миша Зверев: Ово је мој најбољи меч у каријери

Хот спорт 22.01.2017
Немачки тенисер Миша Зверев изјавио је да је данас одиграо најбољи меч у животу, након што је победио првог играча света, Британца Ендија Марија, у осмини финала Отвореног првенства Аустралије у Мелбурну. Зверев, 50. тенисер… »
Велики Роџер се враћа, добио маратон против Нишикорија

Велики Роџер се враћа, добио маратон против Нишикорија

Вести онлине 22.01.2017
После шест месеци паузе због повреде, вратио се Роџер Федерер на главну сцену, на Аустралијан опену и подсетио на дане старе славе. Швајцарац се пласирао у четвртфинале пошто је у драматичном мечу био бољи од Кеија Нишикорија… »
Мареј: Да ли сам пропустио шансу? Не знам...

Мареј: Да ли сам пропустио шансу? Не знам...

Мондо 22.01.2017
Први рекет света после шокантне елиминације у осмини финала Аус Опена поручио да је већ имао болне поразе у прошлости и да се из њих враћао, па да се нада да ће и овог пута. Енди Мареј претрпео је неочекивани пораз на… »
Крај за мареја: Миша елиминисао Ендија и заказао дуел са Роџером

Крај за мареја: Миша елиминисао Ендија и заказао дуел са Роџером

Вечерње новости 22.01.2017
Британски тенисер са 5:7, 7:5, 2:6, 4:6 изгубио од немачког представника који је 50. на АТП листи. Федерер победио Нишикорија и заказао дуел са Зверевим. Крај за првог тенисера света! Енди Мареј је елиминисан са Отвореног… »
Аустралиан опен: Мареј изгубио од Зверева

Аустралиан опен: Мареј изгубио од Зверева

Данас 22.01.2017
Велико изненађење Аустралиан опена постигао је немачки тенисер Миша Зверев када је у осмини финала савладао првог носиоца Ендија Марија са 3:1 у сетовима. Зверев је победио после три сата и 33 минута игре резултатом 7:5, 5:7… »
Победио и направио шоу: Вавринку помешали са Роџером: Људи, нисам ја Федерер /видео

Победио и направио шоу: Вавринку помешали са Роџером: Људи, нисам ја Федерер /видео

Спортал блиц 22.01.2017
За разлику од Мареја и Ђоковића, Стен Вавринка је опстао на Аустралијан опену. Швајцарац је у четвртом колу оправдао улогу фаворита, победио Сепија 3:0 (7:6, 7:6, 7:6), а овај дуел обележио је један занимљив детаљ. Зобацз на… »
Зверев у трансу: Кажите ми како сам успео!

Зверев у трансу: Кажите ми како сам успео!

Мондо 22.01.2017
Немац после бриљантне партије и елиминације првог играча света Ендија Мареја у осмини финала Аустралијан Опена није знао да опише како му је то пошло за руком. Сензација се зове Миша Зверев. Он је у Мелбурну победио најбољег… »
Сумрак фаворита, оде и Мареј!

Сумрак фаворита, оде и Мареј!

Спортске.нет 22.01.2017
Светски број 1 елиминисан са Аустралијан Опена у осмини финала, против момка који пре две године умало није оставио тенис због повреде! Енди Мареј неће видети другу недељу Аустралијан Опена. Он је у осмини финала у Мелбурну… »
Питали су Марија да ли је пораз Ђоковића утицао и на њега да испадне са Аустралијан опена!

Питали су Марија да ли је пораз Ђоковића утицао и на њега да испадне са Аустралијан опена!

Телеграф 22.01.2017
Не знам да ли сам пропустио шансу, сваке године дођете са новом приликом. Чак и дас ам победио, у следећем колу бих играо са Нишикоријем или Федерером, рекао је Британац. Енди Мари британски тенисер наступио је на првом Грен… »

Вести дана »