Повезане вести
АО 2017: Федерер моћан као некада, а сада на Марејевог џелата (фото)
Србија данас 22.01.2017
У наставку турнира играће са Зверевим. Роџер Федерер тренутно је на 17. позицији на АТП листи, али је у мечу са Кеијем Нишикоријем, у неколико наврата подсетио да је дуго био први на светској ранг листи. Швајцарски тенисер који… »
Мелбурн, 7.: Дан Федерер не признаје године, Нишикори пао за 49. четвртфинале на гренд слему
Спортал блиц 22.01.2017
Тако то ради, по многима, најбољи тенисер свих времена: Роџер Федерер и у 35. може на терену да проведе скоро три и по сата и напусти га високо подигнутих руку. Као против Кеија Нишикорија - 3:2. Фото: Реутерс Роџер Федерер… »
АО - Мугуруса у четвртфиналу
Спортске.нет 22.01.2017
Шпањолка Гарбиње Мугуруса остварила је свој најбољих резултат на Аустралијан опену, пошто је обезбедила пласман у четвртфинале првог Гренд слема сезоне. Седма тенисерка света Шпањолка Гарбиње Мугуруса победила је после 65… »
Федерер после маратона сломио Нишикорија!
Н1 Инфо 22.01.2017
Швајцарски тенисер Роџер Федерер пласирао се у четвртфинале Аустралијан Опена победом над Јапанцем Кеијем Нишикоријем после велике борбе у пет сетова. Федерер је до тријумфа дошао са 6:7 (4:7), 6:4, 6:1, 4:6, 6:3, после скоро… »
Може Федерер и у пет сетова! Роџеру трилер против Нишикорија
Моззарт спорт 22.01.2017
У 35. години Швајцарац је одиграо фантастичан меч против неугодног Јапанца и пласирао се у четвртфинале Аустралијан опена - 3:2. Швајцарски тенисер Роџер Федерер пласирао се у четвртфинале Аустралијан опена пошто је у осмини… »
АО - Пети сет у петој брзини, Федерер иде даље!
Спортске.нет 22.01.2017
Освајач седамнаест Гренд слем титула Роџер Федерер обезбедио је пласман у четвртфинале Аустралијан опена, пошто је након пет сетова успео да савлада Кеија Нишикорија из Јапана. Швајцарска ће у завршници првог Гренд слема сезоне… »
Миша Зверев: Ово је мој најбољи меч у каријери
Хот спорт 22.01.2017
Немачки тенисер Миша Зверев изјавио је да је данас одиграо најбољи меч у животу, након што је победио првог играча света, Британца Ендија Марија, у осмини финала Отвореног првенства Аустралије у Мелбурну. Зверев, 50. тенисер… »
Велики Роџер се враћа, добио маратон против Нишикорија
Вести онлине 22.01.2017
После шест месеци паузе због повреде, вратио се Роџер Федерер на главну сцену, на Аустралијан опену и подсетио на дане старе славе. Швајцарац се пласирао у четвртфинале пошто је у драматичном мечу био бољи од Кеија Нишикорија… »
Мареј: Да ли сам пропустио шансу? Не знам...
Мондо 22.01.2017
Први рекет света после шокантне елиминације у осмини финала Аус Опена поручио да је већ имао болне поразе у прошлости и да се из њих враћао, па да се нада да ће и овог пута. Енди Мареј претрпео је неочекивани пораз на… »
Крај за мареја: Миша елиминисао Ендија и заказао дуел са Роџером
Вечерње новости 22.01.2017
Британски тенисер са 5:7, 7:5, 2:6, 4:6 изгубио од немачког представника који је 50. на АТП листи. Федерер победио Нишикорија и заказао дуел са Зверевим. Крај за првог тенисера света! Енди Мареј је елиминисан са Отвореног… »
Аустралиан опен: Мареј изгубио од Зверева
Данас 22.01.2017
Велико изненађење Аустралиан опена постигао је немачки тенисер Миша Зверев када је у осмини финала савладао првог носиоца Ендија Марија са 3:1 у сетовима. Зверев је победио после три сата и 33 минута игре резултатом 7:5, 5:7… »
Победио и направио шоу: Вавринку помешали са Роџером: Људи, нисам ја Федерер /видео
Спортал блиц 22.01.2017
За разлику од Мареја и Ђоковића, Стен Вавринка је опстао на Аустралијан опену. Швајцарац је у четвртом колу оправдао улогу фаворита, победио Сепија 3:0 (7:6, 7:6, 7:6), а овај дуел обележио је један занимљив детаљ. Зобацз на… »
Зверев у трансу: Кажите ми како сам успео!
Мондо 22.01.2017
Немац после бриљантне партије и елиминације првог играча света Ендија Мареја у осмини финала Аустралијан Опена није знао да опише како му је то пошло за руком. Сензација се зове Миша Зверев. Он је у Мелбурну победио најбољег… »
Сумрак фаворита, оде и Мареј!
Спортске.нет 22.01.2017
Светски број 1 елиминисан са Аустралијан Опена у осмини финала, против момка који пре две године умало није оставио тенис због повреде! Енди Мареј неће видети другу недељу Аустралијан Опена. Он је у осмини финала у Мелбурну… »
Питали су Марија да ли је пораз Ђоковића утицао и на њега да испадне са Аустралијан опена!
Телеграф 22.01.2017
Не знам да ли сам пропустио шансу, сваке године дођете са новом приликом. Чак и дас ам победио, у следећем колу бих играо са Нишикоријем или Федерером, рекао је Британац. Енди Мари британски тенисер наступио је на првом Грен… »
Вести дана »

Сајбер напад изазвао велике поремећаје и отказивања летова на главним европским аеродромима
Наслови.аи пре 1 сатјош 32 повезане

Од екипе РТС-а сазнала за награду: Ово је добитница стана у наградној игри "Узми рачун и победи"
Мондо пре 21 минутајош 23 повезане

Закувало се на дербију: Звезда се обрукала у финишу, Партизан јури изједначење ВИДЕО
Нова пре 1 минутјош 61 повезана

Адриана Вилагош осма у финалу бацања копља на СП у Токију; контроверза у мушкој штафети 4кс400м
Наслови.аи пре 1 сатјош 67 повезаних