Povezane vesti
(Foto) ja sam te lično vodio na abortus: On je otkrio mračnu tajnu Dalile Moreno!
Kurir 22.01.2017
Iako je izgledalo da su se strasti između Denisa Afrike i Dalile Mujić donekle smirile, netrpeljivost između njih je sinoć dostigla novi nivo. Denis je priznao da je u "Parove" ušao zbog Dalilinog prozvanja, a onda je usledila lavina uvreda upućena… »
On je otkrio Dalilinu mračnu stranu: Ti si prevarant i lažov, ja sam te lično vodio na abortus!
Svet & Skandal 22.01.2017
Iako su se strasti između njih smirile na kratko, svađa između Dalile Mujić i Denisa Afrike sinoć je ušla u novu fazu. Denis je, kako je sam priznao, ušao u “Parove” zbog Dalilinog prozivanja, a onda je krenula lavina uvreda na njen račun… »
Vesti dana »

Vukašin Crnčević 16. Žrtva pada nadstrešnice u Novom Sadu Borba za njegov život trajala više od četiri i po meseca
Dnevnik pre 3 minutajoš 6 povezanih

Profesori u blokadi u Novom Sadu traže istragu - blokirali raskrsnicu Bulevara cara Lazara i Stražilovske ulice
RTV pre 51 minutajoš 54 povezane

Skupština opštine Bogatić usvojila sve sa dnevnog reda i pored ometanja od strane opozicije, zgrada gađana jajima
Euronews pre 33 minutajoš 15 povezanih

Mnogo pitanja, nijedan odgovor: Hoće li tužilaštvo pokrenuti istragu o „zvučnom topu“?
Danas pre 12 satijoš 5 povezanih