Povezane vesti
Tramp promenio stav o protestima, kaže da su demokratski
RTS 22.01.2017
Novi američki predsednik Donald Tramp napravio je brz preokret u svom stavu o protestima koji su u subotu održani protiv njega u Vašingtonu i širom sveta. Donald Tramp je na Tviteru napisao da su "mirni protesti obeležje demokratije", prenosi AP… »
Tramp ismevao proteste, pa ih nazvao zaštitnim znakom demokratije
Glas Amerike 22.01.2017
Novi američki predsednik Donald Tramp ismevao je stotine hiljada ljudi, koji su se u subotu okupili u gradovima širom zemlje da protestuju zbog dolaska njegove administracije na vlast. "Gledao sam proteste juče, ali sam bio pod utiskom da smo upravo… »
Trump na Twitteru: Protesti su odraz demokratije
Al Jazeera 22.01.2017
Predsjednik SAD-a ranije je postavio pitanje zašto demonstranti nisu glasali, a njegov tim nastavlja ratovati s medijima. Novi američki predsjednik Donald Trump danas se predomislio - bar na društvenim mrežama - o protestima koji su u subotu održani… »
Vesti dana »

Kontranapad spinom u zaustavnom vremenu: Predsednik očekuje nerede a građani pravdu i solidarnost
Radio 021 pre 41 minutajoš 55 povezanih

"Nisam želeo da komentarišem, ali ovo je velika istina": Sinančević otvorio dušu na Instagramu posle finala
Mondo pre 1 satjoš 48 povezanih

(Tvitovi) Nedović na strašnom udaru navijača: „Pre bih 12 stranaca nego 12 ljudi kao on!“
Hot sport pre 35 minutajoš 39 povezanih

Tramp: Zelenski je bio nezahvalan, uzeo sam slatkiš bebi; Rubio: Bez Starlinka, Rusi bi već bili na granici sa Poljskom
RTS pre 1 satjoš 32 povezane

MUP: U alkoholisanom stanju vređao studente u Pionirskom parku, pa priveden
NIN pre 7 satijoš 25 povezanih