Povezane vesti

Milijaš otkrio, još ga boli nepravda iz ''večitog derbija''! Vraća li se u Zvezdu?

Milijaš otkrio, još ga boli nepravda iz ''večitog derbija''! Vraća li se u Zvezdu?

Sportske.net 23.01.2017
O bivšem kapitenu Crvene zvezde Nenadu Milijašu ovih dana se sve češće govori u domaćim medijima, s obzirom na najave njegovog povratka na Marakanu. U jeku tih priča, on se prisetio i svog poništenog gola iz derbija sa Partizanom pre skoro devet… »
Milijaš odlučio: Imamo jednu dobru i jednu lošu vest (foto)

Milijaš odlučio: Imamo jednu dobru i jednu lošu vest (foto)

Hot sport 23.01.2017
Kako za sada stvari stoje, Nenad Milijaš se posle dugog razmišljanja neće ove zime vratiti u Crvenu zvezdu, dobra vest je da fudbaler nipošto ne želi da tuži crveno-bele zbog neisplaćenih dugovanja. Milijaš je priznao da je Zvezda opcija, ali da… »
Oglasio se Nenad Milijaš!

Oglasio se Nenad Milijaš!

Mozzart sport 23.01.2017
„Svi me pitaju da li se vraćam, pa da bude treća sreća“, poručio je nekadašnji reprezentativac Srbije. Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je zagolicao maštu Delija rečima da postoji ozbiljna šansa da se Nenad Milijaš vrati na… »
Milijaš ni posle devet godina ne može da preboli poništen gol protiv Partizana: Nepravda me i dalje proganja...

Milijaš ni posle devet godina ne može da preboli poništen gol protiv Partizana: Nepravda me i dalje proganja...

Večernje novosti 23.01.2017
Sreo sam dan kasnije pomoćnog sudiju i pitao ga što je poništio gol, a on mi kaže “izvini, nisam video”. Posle toga je otišao u penziju - priseća se Nenad. VREME, kažu, leči sve, ali jednu staru ranu iz derbija - nikako. Prošlo je skoro devet… »

Vesti dana »