Повезане вести
Милијаш одлучио: Имамо једну добру и једну лошу вест (фото)
Хот спорт 23.01.2017
Како за сада ствари стоје, Ненад Милијаш се после дугог размишљања неће ове зиме вратити у Црвену звезду, добра вест је да фудбалер нипошто не жели да тужи црвено-беле због неисплаћених дуговања. Милијаш је признао да је… »
Милијаш открио, још га боли неправда из ''вечитог дербија''! Враћа ли се у Звезду?
Спортске.нет 23.01.2017
О бившем капитену Црвене звезде Ненаду Милијашу ових дана се све чешће говори у домаћим медијима, с обзиром на најаве његовог повратка на Маракану. У јеку тих прича, он се присетио и свог поништеног гола из дербија са Партизаном… »
Огласио се Ненад Милијаш!
Моззарт спорт 23.01.2017
„Сви ме питају да ли се враћам, па да буде трећа срећа“, поручио је некадашњи репрезентативац Србије. Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић је заголицао машту Делија речима да постоји озбиљна шанса да се Ненад Милијаш… »
Милијаш ни после девет година не може да преболи поништен гол против Партизана: Неправда ме и даље прогања...
Вечерње новости 23.01.2017
Срео сам дан касније помоћног судију и питао га што је поништио гол, а он ми каже “извини, нисам видео”. После тога је отишао у пензију - присећа се Ненад. ВРЕМЕ, кажу, лечи све, али једну стару рану из дербија - никако. Прошло… »
Вести дана »
НБС одржава стабилност девизног тржишта уз благе осцилације курса динара према евру
Наслови.аи пре 7 минутајош 32 повезане
НИС под санкцијама: Вучић најављује рок и преговори са потенцијалним купцима
Наслови.аи пре 7 минутајош 29 повезаних
Рекордне цене пелета, поскупео за више од 50 одсто: Дракулић каже да га има за извоз, а продавац из Чачка да је несташица
Н1 Инфо пре 11 сатијош 9 повезаних