Povezane vesti
Janković: Ništa ne sprečava ni SNS da me podrži
Blic 23.01.2017
Zaštitnik građana Saša Janković izjavio je za Insajder da je razlika u najavi kandidature i same kandidature za predsednika Srbije formalnost, a da je, uprkos opasnosti da se njegove poruke sa funkcije Zaštitnika tumače kao političke, ostao na funkciji… »
Janković: Pitanje je dana kada ću podneti ostavku na mesto zaštitnika građana
Nova ekonomija 23.01.2017
Zaštitnik građana Saša Janković izjavio je za Insajder da je razlika u najavi kandidature i same kandidature za predsednika Srbije formalnost, a da je, uprkos opasnosti da se njegove poruke sa funkcije Zaštitnika tumače kao političke, ostao na funkciji… »
Sandžak haber 23.01.2017
N1 Info 23.01.2017
Vesti dana »
Pretežno oblačno sa kišom, na planinama snežna vejavica: Najviša temperatura do 13 stepeni
Newsmax Balkans pre 49 minutajoš 14 povezanih
Mediji: SB UN će glasati o rezoluciji o upotrebi sile u Ormuskom moreuzu
RTV pre 56 minutajoš 13 povezanih
Tramp besan na Evropu, hoće da izađe iz NATO?! U "Jutru na Blic" saznajte ko će platiti cenu sukoba Amerike i EU
Blic pre 50 minutajoš 8 povezanih
Ministar odbrane SAD smenio najvišeg oficira Kopnene vojske usred rata protiv Irana
Beta pre 32 minutajoš 6 povezanih
'EU 2028. da organizuje referendum o članstvu zemalja Balkana': Bivši predsednik Slovenije za BBC
BBC News pre 32 minutajoš 5 povezanih