Povezane vesti
Janković: Ništa ne sprečava ni SNS da me podrži
Blic 23.01.2017
Zaštitnik građana Saša Janković izjavio je za Insajder da je razlika u najavi kandidature i same kandidature za predsednika Srbije formalnost, a da je, uprkos opasnosti da se njegove poruke sa funkcije Zaštitnika tumače kao političke, ostao na… »
Janković: Pitanje je dana kada ću podneti ostavku na mesto zaštitnika građana
Nova ekonomija 23.01.2017
Zaštitnik građana Saša Janković izjavio je za Insajder da je razlika u najavi kandidature i same kandidature za predsednika Srbije formalnost, a da je, uprkos opasnosti da se njegove poruke sa funkcije Zaštitnika tumače kao političke, ostao na… »
N1 Info 23.01.2017
Sandžak haber 23.01.2017
Vesti dana »
Deca evakuisana iz vrtića: Nastavlja se drama u Nišu zbog curenja mazuta iz toplane
Blic pre 15 minutajoš 46 povezanih
Deo zaposlenih u Radio-televiziji Vojvodine traži smenu urednika Prvog programa RTV
Novi magazin pre 2 satajoš 30 povezanih
Vučićev šef kabineta koordinirao rekonstrukciju pruge: „Nazvaću svakoga i ubrzaću sve aktivnosti“
N1 Info pre 7 satijoš 11 povezanih
I srpska dijaspora u Norveškoj uz studente: Zakazan skup podrške u Bergenu, u planu i prikupljanje donacija
Nova pre 2 satajoš 33 povezane