Povezane vesti
Optužbe i kontraoptužbe oko Koridora
N1 Info 25.01.2017
Pošto nije imenovan za direktora Koridora Srbije, Velimir Ilić tvrdi da u tom preduzeću cvetaju kriminal i korpucija. Video je to, kaže, u izveštaju koju mu je dala lično ministarka Zorana Mihajlović. Ministarka Mihajlović to demantuje, a da Ilić laže… »
Stefanović: Ilić izgovara neistine, Đurović mi nije kum
N1 Info 25.01.2017
Velimir Ilić nije čovek kome se može verovati, a Dmitar Đurović mi nije kum, rekao je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. "Poznajem ga (Đurovića) ali nisam uticao na njegovo imenovanje (na mesto direktora Koridora)", dodao je. Izvor: N1… »
Ilić: Mihajlović mi dala izveštaj zbog Stefanovićevog kuma
N1 Info 25.01.2017
Predsednik Nove Srbije (NS) Velimir Ilić je u Novom danu rekao da je njegovo postavljanje na mesto direktora Koridora Srbije stopirao ministar Nebojša Stefanović čiji je kum Dmitar Đurović bio direktor Koridora. Dodaje da su Zorana Mihajlović i… »
Vesti dana »

Tolkač: I za Srbiju dobro ako kraj rata u Ukrajini podrazumeva poštovanje međunarodnog prava
Beta pre 2 satajoš 43 povezane

Izrael nastavlja pritisak na Gazu uz mobilizaciju rezervista i planove za zauzimanje grada
Naslovi.ai pre 3 satajoš 26 povezanih

„Da nam deca nesmotreno idu u školu“: Vranjanka sa kontramitinga postala hit na mrežama zbog lapsusa – VIDEO
Rešetka pre 3 satajoš 29 povezanih

Visoke temperature, požari i najavljeno olujno nevreme u Srbiji: upozorenja i prognoze RHMZ
Naslovi.ai pre 39 minutajoš 46 povezanih