Повезане вести
Суботић напушта Дортмунд и прелази у Келн
Спортски журнал 26.01.2017
Некадашњи репрезентативац Невен Суботић дефинитивно напушта Борусију из Дортмунда и до краја сезоне играће у Келну. Невен Суботић (28) је коначно нашао нови клуб. Српски дефанзивац, који није играо од пролетос због повреда и… »
Званично - Суботић у Келну!
Спортске.нет 26.01.2017
Након осам и по година проведених у Борусији из Дортмунда српски интернационалац Невен Суботић преселио се у оближњи Келн за чију ће екипу наступати у наредних шест месеци. Српски интернационалац Невен Суботић (28) успешно је… »
Суботић на позајмици у Келну
Вечерње новости 26.01.2017
Узбуђен сам због новог изазова у новом клубу. Захвалан сам Борусији на предивним, фантастичним годинама, али сам од сад 100 одсто концентрисан на Келн, рекао је Невен. Фудбалер Борусије из Дортмунда Невен Суботић играће до краја… »
Србин опет игра: Суботић оживљава каријеру и "крпи" одбрану Келна
Спортал блиц 26.01.2017
Невен Суботић се враћа на бундеслигашку сцену после вишемесечног одсуства, и то у дресу Келна. ТРАНСФЕР - Кöлн, Дортмунд'ун савунма оиунцусу Невен Суботиц'и ренклерине баğладı. пиц.твиттер.цом/Q6З5КГиЕКт— Де Марке… »
Вести дана »
Студенти у блокади: Свака жена има право да прошета без страха да ће јој градоначник сломити нос
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Вејн Руни шокирао све: "Ако Ситију одузму титуле, нећу прихватити шампионску медаљу"
Мондо пре 3 сатајош 2 повезане
Пењароја након победе истакао значај навијача: Имам среће што сам тренер Партизана
Данас пре 4 сатијош 2 повезане
"Злочинац са крвавим рукама" Иран упозорио УАЕ на "опасне последице" након посете Нетањахуа тој земљи
Блиц пре 4 сатијош 2 повезане