Povezane vesti

Slanje koverti za nagradnu igru se plaća

Radio 021 26.01.2017
Koverte za slanje računa za nagradnu igru sa fiskalnim računima su besplatne, ali se prilikom njihovog slanja plaća poštarina od 23 dinara, potvrđeno je u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave. Kako su kazali u tom ministarstvu, koverti… »

„Uzmi račun i pobedi“, ali i plati poštarinu

Politika 26.01.2017
Građani koji učestvuju u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi” plaćaće poštarinu od 23 dinara prilikom slanja koverti sa fiskalnim računima. Kako je saopšteno iz Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, besplatne će biti jednoobrazne… »

Koverte besplatne, još ih nema svuda, slanje košta

B92 26.01.2017
Beograd -- Koverte za slanje računa za nagradnu igru sa fiskalnim računima su besplatne, ali se prilikom njihovog slanja plaća poštarina od 23 dinara. Kako su rekli u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave, koverata trenutno nema u svim… »

Igrate nagradnu igru s fiskalnim računima? Koverat je džabe, ali evo koliko će vas koštati poštarina

Kurir 26.01.2017
BEOGRAD - Koverte za slanje računa za nagradnu igru sa fiskalnim računima su besplatne, ali se prilikom njihovog slanja plaća poštarina od 23 dinara, potvrđeno je u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave. Kako su kazali u tom ministarstvu… »

Slanje koverata za nagradnu igru koštaće 23 dinara

RTS 26.01.2017
Koverte za slanje računa za nagradnu igru sa fiskalnim računima su besplatne, ali se prilikom njihovog slanja plaća poštarina od 23 dinara, potvrđeno je Tanjugu u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave. U Ministarstvu kažu da koverata… »

Slanje koverti za nagradnu igru sa računima koštaće 23 dinara

Dnevnik 26.01.2017
Koverte za slanje računa za nagradnu igru sa fiskalnim računima su besplatne, ali se prilikom njihovog slanja plaća poštarina od 23 dinara, potvrđeno je Tanjugu u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave. Kako su kazali u tom ministarstvu… »

Ako skupljate fiskalne za nagradnu igru...

Mondo 26.01.2017
Koverte za slanje računa za nagradnu igru sa fiskalnim računima su besplatne, ali se prilikom njihovog slanja plaća poštarina od 23 dinara, potvrđeno je Tanjugu u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave. Foto: Mondo/ Stefan Stojanović U… »

Slanje koverti za nagradnu igru 23 dinara

RTV 26.01.2017
BEOGRAD - Koverte za slanje računa za nagradnu igru sa fiskalnim računima su besplatne, ali se prilikom njihovog slanja plaća poštarina od 23 dinara, potvrđeno je Tanjugu u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave. Kako su kazali u tom… »

Vesti dana »