Povezane vesti
Milena ne trči na sto metara, već maraton: Ako se pitate zašto poznatu glumicu ne viđate u poslednje vreme, evo i odgovora
Svet & Skandal 27.01.2017
Milena Pavlović postala je zvezda zahvaljujući hit komediji Mi nismo anđeli, ali se uprkos tome već dugo nije pojavila na filmu i gledaoci nisu mogli da je viđaju u umetničkim ostvarenjima na velikom platnu, već samo u pozorištu. Ona, međutim… »
Marina iz Mi nismo anđeli već dugo ne glumi u filmovima, evo i zašto
Blic 27.01.2017
Glumica Milena Pavlović već dugo se nije pojavila na filmu, a reklo bi se da joj to ni ne nedostaje. Milenu publika i dalje pamti po filmu Mi nismo anđeli, u kojem je igrala Marinu, ali je u poslednje vreme možete videti samo u pozorištu. - Radila… »
Vesti dana »
Sednica Skupštine Novog Sada o razrešenju gradonačelnika: Opozicija kaže da Đurić mora da ode, SNS ga brani
N1 Info pre 32 minutajoš 19 povezanih
„Oni koji su odgovorni biće biće pogođeni jače nego iko“: Tramp preti „užasnom cenom“ Hamasu
Danas pre 1 satjoš 19 povezanih
Zapaljen automobil crnogorskog influensera, nadzorne kamere snimile počinioca
IndeksOnline pre 19 minutajoš 19 povezanih
Terza urlikao zbog trudne Milice, a onda odveo sofiju u krevet! Ljubavni par ispod pokrivača sumirao utiske nakon ulaska bivše verenice (video)
Kurir pre 2 satajoš 17 povezanih
Vučić: Prema istraživanju, najveći problem građanima u Srbiji su nasilni protesti
Beta pre 1 satjoš 15 povezanih