Povezane vesti
8 godina ulazi kroz prozor: Moja noga neće kročiti kroz vrata, evo i zašto! (VIDEO)
Vesti online 30.01.2017
Andrija Pečarić (66) dobrovoljni davalac krvi poslednjih osam godina uskače kroz prozor kako bi dao krv jer se zakleo da neće preko praga. - Kada sam, posle trideset i četiri godine rada u hotelu, zbog privatizacije "na hrvatski način", jedini ja… »
Andrija 8 godina uskače kroz prozor da bi dao krv
Noizz 30.01.2017
Andrija Pečarić (66) poslednjih osam godina uskače kroz prozor kako bi dobrovoljno dao krv, jer se zakleo da neće preći preko praga zgrade u kojoj se vrši transfuzija. Kada je nakon 34 godine rada u hotelu na hrvatskom ostrvu Vis jedini on dobio… »
(Video) Osam godina ulazi kroz prozor: Moja noga neće kročiti kroz vrata, evo i zašto!
Kurir 30.01.2017
VIS - Andrija Pečarić (66) dobrovoljni davalac krvi poslednjih osam godina uskače kroz prozor kako bi dao krv jer se zakleo da neće preko praga. "Kada sam, posle trideset i četiri godine rada u hotelu, zbog privatizacije "na hrvatski način", jedini… »
Vesti dana »
Slučaj nadstrešnica: Tužilaštvo pokrenulo istragu o mogućoj korupciji
Jugmedia pre 8 satijoš 11 povezanih
Vučić uputio poziv Rektorskom kolegijumu Univerziteta u Beogradu: Siguran sam da ste svesni da trenutna situacija na duži rok šteti svima
Kurir pre 1 satjoš 28 povezanih
Janis Sferopulos pred Asvel: Moramo da budemo pametni i nađemo prava rešenja
Euronews pre 2 satajoš 29 povezanih