Povezane vesti
BiH ističe rok za reviziju tužbe protiv Srbije
N1 Info 30.01.2017
Bosni i Hercegovini je ostalo još 15 dana da donese odluku hoće li pokrenuti reviziju tužbe protiv Srbije za genocid. Srbija je oslobođena pre 10 godina koliki je bio i rok za eventualnu žalbu. Zastupnik BiH pred Međunarodnim sudom pravde u Hagu… »
Zastupnik BiH: Ne bih sam da odlučujem o tužbi protiv Srbije
N1 Info 30.01.2017
Zastupnik Bosne i Hercegovine pred Međunarodnim sudom pravde u Hagu u tužbi protiv Srbije za agresiju i genocid, Sakib Softić izjavio je da ne želi da sam odlučuje o tome da li će biti obnovljen postupak protiv Srbije pred tim sudom. On je rekao da… »
Agent: Ne želim da odlučujem o tužbi BiH
RTV 30.01.2017
SARAJEVO - Agent Bosne i Hercegovine pred Međunarodnim sudom pravde u Hagu u tužbi protiv Srbije za agresiju i genocid, Sakib Softić izjavio je da ne želi da sam odlučuje o tome da li će biti obnovljen postupak protiv Srbije pred tim sudom. On je… »
Softić: Jedna osoba ne može odlučivati o reviziji tužbe
RTS 30.01.2017
Zastupnik BiH u tužbi protiv Srbije i Crne Gore za genocid Sakib Softić kaže da je počastvovan poverenjem koje mu je ukazao bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović, koji zagovara mogućnost revizije te tužbe, ali smatra da nijedna… »
Vesti dana »
Porodica zarobljena u kući s psom, oko njih vatreni pakao: Pogledajte dramatične slike Los Anđelesa u plamenu VIDEO
Nova pre 26 minutajoš 10 povezanih
Uhapšen četvrti osumnjičeni za ubistvo u Inđiji, predao se u pratnji advokata
Danas pre 11 satijoš 4 povezane
Temperatura sa skoro 20 stepeni pada na 0! Ovog dana sledi snažno zahlađenje: Pašće i sneg, a ovi delovi zemlje su na udaru
Blic pre 38 minutajoš 6 povezanih
Analiza iz Nemačke: Srbija je najbliži saveznik Rusije u Evropi, korupcija sveprisutna
N1 Info pre 26 minutajoš 2 povezane
Lajčak razgovarao sa Ričardom Vermom o regionalnim dešavanjima i dijalogu Beograda i Prištine
Blic pre 7 satijoš 5 povezanih