Повезане вести
Дијалог у Бриселу Делегације без изјава после састанка; Могерини: Посвећеност Београда и Приштине смањује тензије
Вечерње новости 01.02.2017
Састанак делегација Београда и Приштине завршен је вечерас нешто после 23 часа. Обе делегације напустиле су зграду без изјава за новинаре. ЗА Заједницу српских општина тражићу све оно што Приштина тражи од нас. Дакле, ако… »
Састанак у Бриселу завршен, делегације напустиле зграду без изјава за новинаре
РТС 01.02.2017
У Бриселу је одржана нова рунда дијалога Београда и Приштине на највишем нивоу. У делегацији Београда су били председник и премијер Србије, Томислав Николић и Александар Вучић, а у приштинској делегацији косовски председник и… »
Брисел: Отегао се "дијалог"...(фото)
Мондо 01.02.2017
Нова рунда дијалога Београда и Приштине, коју са Косова најављују и као последњу, почела је на највишем нивоу у Бриселу. Могерини кратко разговарала са делегацијом Приштине, а са представницима српске власти се одужило. Шефица… »
Почели разговори Могерини с делегацијама Београда и Приштине
Бета 01.02.2017
Висока представница ЕУ за спољну политику и безбедност Федерика Могерини састала се у среду око 20.30 са председником и премијером Србије Томиславом Николићем и Александром Вучићем. У оквиру нове рунде дијалога Београд-Приштина… »
Зашто је Тачи изиграо Вучића?
Вести онлине 01.02.2017
"Разговори у Бриселу су тешки и улазе у фазу када је све теже доносити било какву заједничку одлуку. Госпођа Могерини није рекла да се Тачи није држао договора. Ако смо се договорили, онда он није требало да изигра Вучића који је… »
Николић пред дијалог у Бриселу: Србија не брани само територију, већ и суверенитет многих народа
Курир 01.02.2017
БРИСЕЛ - Председник Србије Томислав Николић истакао је вечерас, пред почетак наставка дијалога Београда и Приштине у Бриселу, да је Србија држава која не брани само своју територију, већ и право многих држава и народа на слободу… »
Вучић: Србија искрен, одговоран и поуздан партнер
Нови магазин 01.02.2017
Премијер Србије Александар Вучић данас је изјавио да су разговори које је у овој години имао са бројним званичницима земаља у региону и свету показали да је Србија искрен, одговоран и поуздан партнер, опредељена за мир и… »
Вучић: До дубоко у ноћ гледао сам ТВ емисије у којима су гостовали представници опозиције
Нова економија 01.02.2017
Премијер Србије Александар Вучић изјавио је данас да не жели да одговара на нападе опозиционих лидера али да у њиховим наступима није видео никакву политичку идеју осим мржње против њега и напада на резултате Владе. На… »
Вучић о имовини: Имам мање, него кад сам постао премијер
Курир 01.02.2017
БЕОГРАД - Председник Владе Србије Александар Вучић изјавио је данас да има мању имовину него када је постао премијер. - Напротив, нешто мање имовине имам него када сам постао председник владе - рекао је Вучић новинарима. Вучић… »
Вучић: Теме преговора са Приштином правосуђе, ЗСО, Косовска Митровица...
Политика 01.02.2017
Премијер Александар Вучић изјавио је уочи вечерашњих преговора са представницима Приштине у Бриселу да нема унапред одређених тема и да претпоставља да ће на столу бити правосуђе, Заједница српских општина и Митровица. Вучић је… »
Вучић: Србија земља на коју се рачуна у будућности
Дневник 01.02.2017
Премијер Србије Александар Вучић истакао је данас да је Србија у последњих месец дана показала да је важна и да је као мала земља, по броју становника и површини, успела да обезбеди сусрете. са представницима најзначајнијих… »
Вучић у геозаводу: У Брисел вечерас идемо да се боримо за Србију!
Курир 01.02.2017
БЕОГРАД - Грађани Србије треба да буду спокојни и да будућност виде у много бољем светлу него што ми Срби то обично радимо, рекао је премијер Александар Вучић обраћајући се новинарима у здању Геозавода, у које је повео грчког… »
Вести дана »
Несрећа код Фрањевачког самостана: Мигранти у чамцу прелазили Саву и преврнули се, има мртвих
Мондо пре 6 минутајош 16 повезаних
Вембањама се враћа на паркет! Могао би да заигра у завршници НБА купа!
Курир пре 1 минутјош 22 повезане
Хаос у Москви, велики украјински напад дроновима: Отказано више од 200 летова
Данас пре 1 сатјош 18 повезаних
Опрез! Веома опасна појава и овог јутра над овим деловима Србије: ево где је најкритичније
Телеграф пре 51 минутајош 18 повезаних
Црвена звезда у борби за нокаут фазу: Судар са Штурмом одлучује о европском пролећу
Еуроневс пре 1 сатјош 21 повезана