Povezane vesti
Milijaš se priključio Zvezdi i punog srca objasnio razloge povratka: Spojio sam dve ljubavi
Večernje novosti 04.02.2017
Iznenadila me Terzićeva ideja, Božovićev poziv, a presudilo što sam opet uz porodicu – istakao je iskusni vezista. Od izveštača "NOVOSTI": PAFOS NENAD Milijaš se u subotu rano ujutro priključio Crvenoj zvezdi, preskočio jutarnji trening, ali… »
Milijaš stigao na Kipar: Govore mi da nisam normalan zbog odluke da se vratim u Zvezdu
Mozzart sport 04.02.2017
„Želja mi je da osvojimo duplu krunu, Zvezda to dugo čeka“, poručio iskusni vezista. Ponovo u Zvezdinoj opremi – Nenad Milijaš! Neko bi rekao da to nova slika u Pafosu, gde crveno-beli sporovode pripreme za drugi deo sezone, ali nekadašnji… »
"Vratio sam se da uzmem duplu krunu sa Zvezdom"
Vesti online 04.02.2017
Fudbaler Crvene zvezde Nenad Milijaš rekao je danas da je mu je osvajanje duple krune sa voljenim klubom jedan od glavnih razloga što je pristao da se po drugi put vrati na stadion Rajko Mitić. - Dugo Zvezda nije uzela duplu krunu. To jeste razlog zbog… »
Treća sreća za duplu krunu: Milijaš ponovo zadužio crveno-belu opremu (foto)
Hot sport 04.02.2017
Zaduzio je ponovo opremu Zvezde, a od sutra na terenu. Oseća se Nenad Milijaš kao kod kuće u Crvenoj zvezdi u koju dolazi treći put motivisan da na proleće bude deo tima trenera Miodraga Božovića. Posle odmora, kolege su priredili dobrodošlicu… »
Milijaš treći put u crveno-belom: Novac sam zaradio, igraću za džabe jer volim Zvezdu!
Sportal blic 04.02.2017
Nenad Milijaš je ponovo kući! Iskusni vezista pridružio se saigračima na pripremama u Pafosu i po treći put zadužio opremu tima koji očigledno istinski voli. Foto: RAS Srbija - Uželeo sam se mog kluba. Zvezdu volim i za nju navijam! Uželiš se… »
"Desetka" Zvezde opet zauzeta: "Tu sam, jer mogu"
Mondo 04.02.2017
Iskusni vezista ponovo je deo tima crveno-belih. Evo šta je rekao u prvom razgovoru sa novinarima nakon što je zadužio opremu. Nenad Milijaš (33) ponovo je deo ekipe Crvene zvezde. Bivši kapiten - povratnik u klub, priključio se ostatku ekipe na… »
Vesti dana »
Gašić o blokadama saobraćaja: Zloupotreba demokratije i građanskih sloboda
Beta pre 1 satjoš 51 povezana
Počela saslušanja u Tužilaštvu uhapšenih za tragediju na Železničkoj stanici u Novom Sadu
RTV pre 25 minutajoš 47 povezanih
Britanski mediji: Ukrajina ispalila britanske rakete "storm šedou" na Rusiju
Glas Amerike pre 1 satjoš 42 povezane
Uspavana Zvezda nije došla na derbi: Protiv Partizana ovakav nemaš šta da tražiš na terenu
Mondo pre 5 satijoš 40 povezanih