Povezane vesti
Najavio ostavku Janković: Moja misija ombudsmana je završena
Kurir 06.02.2017
Zaštitnik građana Saša Janković odbrojava poslednje sate i dane na toj funkciji, a večeras je to i javno potvrdio. "Čuvajmo instituciju zaštitnika građana, trebaće nam, a ja sam svoju misiju ovde završio", poručio je večeras zaštitnik građana Saša… »
Janković: Čuvajte zaštitnika građana, ja sam svoju misiju završio
Novi magazin 06.02.2017
Čuvajte zaštitnika građana, ja sam svoju misiju ovde završio - tim rečima se ombudsman Šaša Janković obratio prisutnima na večerašnjem prijemu povodom 10 godina postojanja te institucije. Janković je obraćanje na skupu u Palati Srbija počeo pozivom… »
Janković: Čuvajte zaštitnika građana, biće vam potreban
Radio 021 06.02.2017
"Čuvajte zaštitnika građana, ja sam svoju misiju ovde završio ", tim rečima se ombudsman Saša Janković večeras obratio prisutnima na prijemu povodom deset godina postojanja te institucije. Janković je obraćanje na skupu u Palati Srbija počeo pozivom… »
Janković: Čuvajte zaštitnika gradjana, ja sam svoju misiju završio
Beta video 06.02.2017
BEOGRAD - Čuvajte zaštitnika gradjana, ja sam svoju misiju ovde završio - tim rečima se ombudsman Šaša Janković obratio prisutnima na večerašnjem prijemu povodom 10 godina postojanja te institucije.… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Bekerat o pomoći EU Srbiji: Od zahteva do odgovora za manje od 24 sata, „puma“ gasi požar na Stolovima, situacija u Deliblatskoj peščari stabilnija
Insajder pre 4 satijoš 57 povezanih
Virus zapadnog Nila hara Srbijom: Evo kako da prepoznate da li je ujed komarca mnogo više od običnog svraba. U ovom slučaju morate hitno da se javite lekaru.
Dnevnik pre 38 minutajoš 34 povezane
Ambasador Evropske unije u Beogradu: EU u roku od 24 sata mobilisala timove i opremu za pomoć Srbiji
N1 Info pre 2 satajoš 25 povezanih
Građani pitali, Siniša Mali odmah odgovoro na sve dileme o 6.000 dinara pomoći
Politika pre 8 minutajoš 38 povezanih
Skandalozna odluka RIK: Direktnom pogodbom daju 700 miliona za paravane, dokument potvrđuje da se spremaju za izbore u oktobru
Nova pre 3 minutajoš 22 povezane