Povezane vesti
Najavio ostavku Janković: Moja misija ombudsmana je završena
Kurir 06.02.2017
Zaštitnik građana Saša Janković odbrojava poslednje sate i dane na toj funkciji, a večeras je to i javno potvrdio. "Čuvajmo instituciju zaštitnika građana, trebaće nam, a ja sam svoju misiju ovde završio", poručio je večeras zaštitnik… »
Janković: Čuvajte zaštitnika građana, ja sam svoju misiju završio
Novi magazin 06.02.2017
Čuvajte zaštitnika građana, ja sam svoju misiju ovde završio - tim rečima se ombudsman Šaša Janković obratio prisutnima na večerašnjem prijemu povodom 10 godina postojanja te institucije. Janković je obraćanje na skupu u Palati Srbija počeo… »
Janković: Čuvajte zaštitnika građana, biće vam potreban
Radio 021 06.02.2017
"Čuvajte zaštitnika građana, ja sam svoju misiju ovde završio ", tim rečima se ombudsman Saša Janković večeras obratio prisutnima na prijemu povodom deset godina postojanja te institucije. Janković je obraćanje na skupu u Palati Srbija počeo… »
Janković: Čuvajte zaštitnika gradjana, ja sam svoju misiju završio
Beta video 06.02.2017
BEOGRAD - Čuvajte zaštitnika gradjana, ja sam svoju misiju ovde završio - tim rečima se ombudsman Šaša Janković obratio prisutnima na večerašnjem prijemu povodom 10 godina postojanja te institucije.… »
Vesti dana »
UŽIVO VIDEO Studenti iz Beograda krenuli ka Novom Sadu: "Na korak od pravde"
Radio 021 pre 31 minutajoš 37 povezanih
Dačić: MUP će u potpunosti obezbeđivati trasu šetnje studenata od Beograda do Novog Sada
Beta pre 1 satjoš 19 povezanih
Ukratko iz sveta - putnički avion American Airlinesa pao u reku nakon sudara s vojnim helikopterom
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 47 povezanih
Đajić odbacio Vučićeve optužbe da je hapšen i da je prevarant: Tom čoveku se ne može verovati
Danas pre 2 satajoš 4 povezane