Povezane vesti
Reg’n’Bon Men na glavnoj bini Egzita
Dnevnik 07.02.2017
Britanski soul muzičar Reg’n’Bon Man, autor jednog od trenutno najvećih svetskih hitova „Hjuman”, 9. jula nastupiće na glavnoj bini „Egzita”. Iznikao iz hip-hop scene, bluzmen karakterističnog glasa, Reg’n’Bon Man prepoznatljiv je po… »
Britanska soul zvezda Rag'n'Bone Man na EXIT-u
RTV 07.02.2017
NOVI SAD - Autor jednog od trenutno najvećih svetskih hitova "Human", britanski soul muzičar Rag'n'Bone Man dolazi 9. jula na glavnu binu Exita, objavili su danas organizatori. Svetske top liste i publiku je osvojio dubokim glasom, iskrenim stihovima i… »
EXIT 2017: Hitmejker Rag'n'Bone Man dolazi na Petrovaradinsku tvrđavu (VIDEO)
Moj Novi Sad 07.02.2017
Britanski soul muzičar Rag'n'Bone Man – autor pesme "Human, jednog od trenutno najvećih svetskih hitova – dolazi na glavnu binu Exita u nedelju, 9. jula. Kantautor Rory Graham, poznatiji pod pseudonimom Rag'n'Bone Man, svetske top liste i publiku… »
Rag'n'Bone Man za veliki finiš Exita
Noizz 07.02.2017
Autor jednog od trenutno najvećih svetskih hitova "Human", britanski soul muzičar Rag'n'Bone Man je svetske top liste i publiku osvojio dubokim glasom, iskrenim stihovima i sirovim emocijama, a mnogi predviđaju da će 2017. biti njegova godina. Mi ga… »
Rag'n'Bone Man za veliki finiš Exita
Noizz 07.02.2017
Autor jednog od trenutno najvećih svetskih hitova "Human", britanski soul muzičar Rag'n'Bone Man je svetske top liste i publiku osvojio dubokim glasom, iskrenim stihovima i sirovim emocijama, a mnogi predviđaju da će 2017. biti njegova godina. Mi ga… »
Hit godine stiže na exit Main Stage, a na Arenu najveći dj tandem dosad!
Srbija danas 07.02.2017
Leto će biti vrelo... Autor jednog od trenutno najvećih svetskih hitova "Human", britanski soul muzičar Rag'n'Bone Man dolazi na glavnu binu Exita u nedelju, 9. jula! Svetske top liste i publiku je osvojio dubokim glasom, iskrenim stihovima i sirovim… »
Vesti dana »
Tramp šale 30.000 ilegalnih migranata u zatvor? Pravi veliki centar u Gvantanamu
Telegraf pre 2 satajoš 3 povezane
Stotine zaposlenih u USAID otpušteno nakon Trampove odluke o zamrzavanju pomoći
Blic pre 42 minutajoš 1 povezana
AP: Vučić zaoštrio retoriku pošto ostavka premijera nije umirila demonstrante
Beta pre 3 satajoš 1 povezana