Povezane vesti
Da li Dačić zna koju je zemlju danas posetio?
Vesti online 09.02.2017
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i makedonski politički vrh već neko vreme nisu u ljubavi, nakon što je Dačić zapretio da će zbog politike Makedonije prema Kosovu početi da koristi njeno međunarodno priznato ime - BJRM. To je naljutilo i makedonske… »
Da li ministar spoljnih poslova Srbije zna koju je zemlju danas posetio?
Blic 09.02.2017
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i makedonski politički vrh već neko vreme nisu u ljubavi, nakon što je Dačić zapretio da će zbog politike Makedonije prema Kosovu početi da koristi njeno međunarodno priznato ime - BJRM. To je naljutilo i makedonske… »
Mediji u Skoplju: Da li Dačić dolazi u Makedoniju ili u BJRM?
Blic 09.02.2017
Da li Ivica "mi smo budale što smo vas priznali" Dačić dolazi u Makedoniju ili u BJRM, naslov je teksta kojim makedonska agencija Meta najavljuje današnji sastanak šefova diplomatija Zapadnobalkanske šestorke u Skoplju. Meta podseća na Dačićevu izjavu u… »
Da li Dačić dolazi u Makedoniju ili u BJRM?
Beta 09.02.2017
Da li Ivica "mi smo budale što smo vas priznali" Dačić dolazi u Makedoniju ili u BJRM, naslov je teksta kojim makedonska agencija Meta najavljuje današnji sastanak šefova diplomatija Zapadnobalkanske šestorke u Skoplju. Meta podseća na Dačićevu izjavu u… »
Makedonski mediji: Da li Dačić dolazi u Makedoniju ili BJRM?
N1 Info 09.02.2017
Vesti dana »
Brnabić raspisala izbore u devet jedinica lokalne samouprave za 29. mart
Jugmedia pre 1 satjoš 43 povezane
Petronijević: Odluka o obustavi rada advokata doneta protivzakonito i protivstatutarno
Euronews pre 45 minutajoš 35 povezanih
Ministarka energetike Srbije: Nuklearna elektrana na mreži do 2040. godine
Beta pre 2 satajoš 25 povezanih
Predsednik Saveta roditelja Pete gimnazije: Profesor srpskog dobio otkaz, suspendovana još jedna profesorka
NIN pre 1 satjoš 26 povezanih
Preti nam jače zahlađenje? Čubrilo objavio novu vremensku prognozu koja je pravi rolerkoster
Mondo pre 40 minutajoš 26 povezanih