Povezane vesti
Da li Dačić zna koju je zemlju danas posetio?
Vesti online 09.02.2017
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i makedonski politički vrh već neko vreme nisu u ljubavi, nakon što je Dačić zapretio da će zbog politike Makedonije prema Kosovu početi da koristi njeno međunarodno priznato ime - BJRM. To je naljutilo i… »
Da li ministar spoljnih poslova Srbije zna koju je zemlju danas posetio?
Blic 09.02.2017
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i makedonski politički vrh već neko vreme nisu u ljubavi, nakon što je Dačić zapretio da će zbog politike Makedonije prema Kosovu početi da koristi njeno međunarodno priznato ime - BJRM. To je naljutilo i… »
Mediji u Skoplju: Da li Dačić dolazi u Makedoniju ili u BJRM?
Blic 09.02.2017
Da li Ivica "mi smo budale što smo vas priznali" Dačić dolazi u Makedoniju ili u BJRM, naslov je teksta kojim makedonska agencija Meta najavljuje današnji sastanak šefova diplomatija Zapadnobalkanske šestorke u Skoplju. Meta podseća na Dačićevu… »
Da li Dačić dolazi u Makedoniju ili u BJRM?
Beta 09.02.2017
Da li Ivica "mi smo budale što smo vas priznali" Dačić dolazi u Makedoniju ili u BJRM, naslov je teksta kojim makedonska agencija Meta najavljuje današnji sastanak šefova diplomatija Zapadnobalkanske šestorke u Skoplju. Meta podseća na Dačićevu… »
Makedonski mediji: Da li Dačić dolazi u Makedoniju ili BJRM?
N1 Info 09.02.2017
Vesti dana »

Sferopulos održao govor igračima u svlačionici posle pobede u Pireju: Uživajte večeras, ali sutra fokus na preostale utakmice (VIDEO)
Danas pre 8 satijoš 3 povezane