Повезане вести
Имам "патриотски национални осећај" према Србима
Мондо 10.02.2017
Кандидат за председника Данијела Сремац представила је свој план за развој Србије. Уверена је да је њена предност у томе што је и држављанин САД-а, а истиче да нуди решења "која нико други нема". Ево и која... Данијела Сремац… »
Данијела Сремац: Лобираћу за српске интересе у САД
Блиц 10.02.2017
Кандидат за председника Србије Данијела Сремац представила је данас своју визију развоја Србије у чему кључну улогу има дијаспора, уверена да је њена предност у односу на друге кандидате то што је и држављанин САД и као члан… »
Председнички кандидат: Данијела Сремац представила програм
Бета 10.02.2017
Независни кандидат за председника Србије Данијела Сремац изјавила је данас да ће се залагати да се искористи потенцијал српске дијаспоре у средјивању Србије, у лобирању за државне интересе, али и у стварању пет нових зона који… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана