Povezane vesti

Grand Bomba! Stoju pitali da li je tačno da ulazi u žiri "Zvezda Granda", evo šta je rekla!

Grand Bomba! Stoju pitali da li je tačno da ulazi u žiri "Zvezda Granda", evo šta je rekla!

Srbija danas 11.02.2017
A tek da vidite šta je rekla o Karleuši... Veliku je prašinu digla najava Kurira da će ", prvo kao zamena, a onda i za stalno, a sad imate priliku da vidite i šta ona, konkretno, kaže o tome. Stoja, najpre, ne skriva radost zbog toga što se vraća… »
Ne uvlačim se, a ne volim ni da me diraju! Evo šta Stoja kaže o dolasku u "Zvezde Granda"! (video)

Ne uvlačim se, a ne volim ni da me diraju! Evo šta Stoja kaže o dolasku u "Zvezde Granda"! (video)

Telegraf 11.02.2017
Folk pevačica uskoro bi trebalo da sedne u jednu od stolica namenjenih članovima žirija "Zvezda Granda", a evo šta ona kaže na to. Stojanka Novaković Stoja na velika vrata vraća se u “ Grand” produkciju za koju će uskoro izdati novu pesmu… »
Ništa neće biti isto! "Zvezde Granda" dobijaju novog člana žirija, evo i umesto koga dolazi!

Ništa neće biti isto! "Zvezde Granda" dobijaju novog člana žirija, evo i umesto koga dolazi!

Telegraf 11.02.2017
Novi član žirija dolazi kao zamena Ace Lukasa koji kreće na veliku balkansku turneju. “ Zvezde Granda” na koje ste navikli više neće biti iste jer u žiri stiže novi član! Zbog KOKAINA sam izgubio čulo mirisa, ništa ne osećam… Potresno… »

Vesti dana »