Povezane vesti

Dačić: Mogli bismo da tužimo Hrvatsku i BiH za ratnu štetu iz 1914.

Dačić: Mogli bismo da tužimo Hrvatsku i BiH za ratnu štetu iz 1914.

Politika 12.02.2017
Eventualna revizija tužbe BiH protiv Srbije ne bi bila u interesu naših dobrih odnosa, izjavio je prvi potpredsednik vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić. „To bi izazvalo velike posledice po naše odnose. Tužba je već bila, doneta je… »
Dačić: Podrška Vučiću, ili se ja kandidujem

Dačić: Podrška Vučiću, ili se ja kandidujem

Dnevnik 12.02.2017
Još dva dana deli nas od Sretenja, a u javnosti se sve glasnije čuju zahtevi da lider naprednjaka Aleksandar Vučić bude kandidat za predsednika Srbije u ime vladajuće koalicije. Iako se još uvek zasigurno ne zna da li će se obistiniti ranija najava… »
Dačić: Kandidatura Vučića je sigurna pobeda u prvom krugu

Dačić: Kandidatura Vučića je sigurna pobeda u prvom krugu

Radio 021 12.02.2017
Potpredsednik Vlade i lider SPS-a Ivica Dačić pozvao je Aleksandra Vučića da donese racionalnu odluku o predsedničkom kandidatu vladajuće koalicije koja će doneti pobedu u prvom krugu izbora. Ivica Dačić je na konferenciji za novinare rekao da… »
Dačić: Tadić i Milošević se igrali, nadam se da Vučić neće

Dačić: Tadić i Milošević se igrali, nadam se da Vučić neće

SEEbiz 12.02.2017
BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova i predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je da jedino kandidovanje premijera i predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića za predsednika Srbije obezbeđuje sigurnu pobedu i da neće… »
Dačić: Podržavamo samo Vučića, u suprotnom ja se kandidujem

Dačić: Podržavamo samo Vučića, u suprotnom ja se kandidujem

Danas 12.02.2017
Ako je kandidat SNS na predsedničkim izborima Aleksandar Vučić, mi ga podržavamo. Mislim da imamo velike šanse da pobedimo u prvom krugu, ako je kandidat neko drugi - ja sam kandidat za predsednika Srbije, izjavio je danas predsednik Socijalističke… »
Krvnik i dalje preti Haradinaj traži: Uhapsite Vučića i Dačića!

Krvnik i dalje preti Haradinaj traži: Uhapsite Vučića i Dačića!

Kurir 12.02.2017
Nova provokacija: Lider bivšeg OVK kaže da Kosovo treba da uvede Beogradu recipročne mere kad su u pitanju poternice i da srpski premijer i šef diplomatije ispunjavaju sve uslove. Ramuš Haradinaj, lider bivšeg OVK, koga Srbija sumnjiči za ratne… »
Dačić: Očekujem da Vučić bude racionalan!

Dačić: Očekujem da Vučić bude racionalan!

Pravda 12.02.2017
Ivica Dačić pozvao je danas Aleksandra Vučića da donese racionalnu odluku o predsedničkom kandidatu vladajuće koalicije koja će doneti pobedu u prvom krugu izbora. Potpredsednik vlade i lider SPS je, na konferenciji za novinare, rekao da postoje… »

Vesti dana »