Povezane vesti
Zaigrao posle godinu dana: Subotić: Presrećan sam, tražio sam klub kakav je Keln
Sportal blic 16.02.2017
Promena sredine je i te kako prijala Nevenu Subotiću, koji je posle devet godina napustio Borusiju iz Dortmunda i potpisao je za Keln. Posle godinu dana je odigrao i prvu takmičarsku utakmicu. Bivši reprezentativac Srbije u dresu novog kluba oživljava… »
Konačno srećan!
Mozzart sport 16.02.2017
„Prošlost me ne zanima. Nije bitno kakvi su tuševi i kakva je hrana u Kelnu, važno je samo da imam dva para kopački, dva šorca, tri dresa, donji veš i četiri pari čarapa. Meni je to dovoljno“, poručuje Neven Subotić. Neven Subotić i Keln. Mnogi će reći… »
Vesti dana »
Ova firma bi bila najbolji kupac za NIS, imaju zaradu od 400 milijardi! Marković za "Blic Biznis": Ističe rok za licencu
Blic pre 7 minutajoš 58 povezanih
Kreni-promeni: Pored Generalštaba, vlast bi da bez zaštite ostavi još 15 kulturnih dobara
Beta pre 3 satajoš 11 povezanih
Ruske snage dronovima napale Odesu; čeka se odgovor Kijeva na mirovni plan Vašingtona
RTS pre 2 minutajoš 58 povezanih
Danas tri decenije od potpisivanja Dejtonskog sporazuma, u RS praznik, u FBiH običan radni dan
Novi magazin pre 3 satajoš 16 povezanih
Studenti Filozofskog u Novom Sadu protestuju zbog uslova za upis, pružaju podršku profesorki Kleut
Beta pre 1 satjoš 17 povezanih