Povezane vesti

Kern pohvalio Vučićevu ideju o carinskoj uniji

Politika 17.02.2017
Prve konsultacije o predlogu kojim bi olakšao protok robe premijer Srbije je obavio s premijerom BiH Denisom Zvizdićem i albanskim premijerom Edijem Ramom. Austrija je veliki privredni i politički partner Srbije, ključna je poruka s sastanaka… »

Za trgovinu bez granica

Večernje novosti 17.02.2017
Predlog srpskog premijera o formiranju balkanske slobodne trgovinske zone podržava Austrija. Državnici Vučić i Kern se složili da bi ovaj model dodatno približio dve zemlje. AUSTRIJSKI kancelar Kristijan Kern podržao je u petak predlog srpskog… »

Umesto poklona Kernu: Predlog Vučića o carinskoj uniji na Balkanu

RTV 17.02.2017
BEOGRAD - Umesto poklona i suvenira iz Srbije, austrijski kancelar Kristijan Kern sa sobom u Beč poneće predlog srpskog premijera o formimiranju carinske unije na Balkanu. "To je moj predlog kao predsednika vlade za koji se nadam da će neki koji uskoro… »

Kern: Vučić mi je bio uzor

Blic 17.02.2017
Austrijski kancelar Kristijan Kern izjavio je danas u Beogradu, prilikom prijema za austrijske privrednike, da mu je, dok je bio na dužnosti šefa austrijske železnice (OeBB), Aleksandar Vučić bio uzor. On je, kako prenosi agencija APA, rekao da… »

Austrijski kancelar: Vučić mi je uzor, nisam sreo političara koji se toliko angažuje

Kurir 17.02.2017
BEOGRAD - Austrijski kancelar Kristijan Kern izjavio je danas u Beogradu, prilikom prijema za austrijske privrednike, da mu je, dok je bio na dužnosti šefa austrijske železnice (OeBB), Aleksandar Vučić bio uzor. On je, kako prenosi agencija APA… »

Kern: Vučić mi je bio uzor

Mondo 17.02.2017
Austrijski kancelar Kristijan Kern izjavio je danas u Beogradu, prilikom prijema za austrijske privrednike, da mu je, dok je bio na dužnosti šefa austrijske železnice (OeBB), Aleksandar Vučić bio uzor. Foto: Tanjug, Zoran Žestić On je, kako prenosi… »

"Srbija za Evropu nije 'dvorište' već 'dnevna soba'"

B92 17.02.2017
Kancelar Austrije Kristijan Kern kaže da Srbija za Evropu nije "dvorište", već "dnevna soba" i da je ona deo koji mora još više da se približi Evropi. Kern je, posle sastanka sa premijerom Srbije Aleksnadrom Vučićem, takođe istakao da u trenutku… »

Premijer predložio stvaranje carinske unije Vučić: Što bogatiji budemo, to će biti bolje za nas

Kurir 17.02.2017
BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić predao je danas austrijskom kancelaru Kristijanu Kernu "papir" o Zapadnom Balkanu, sa ciljem stvaranja slobodnog trgovinskog tržišta i carinske unije u regionu. Reč je o ideji koja, kako je objasnio Vučić… »

Vučić predlaže carinsku uniju na Zapadnom Balkanu

Al Jazeera 17.02.2017
'Stvaranjem slobodne trgovinske zone i carinske unije postajemo veće i atraktivnije tržište', rekao je premijer Srbije. Premijer Srbije Aleksandar Vučić predao je u petak austrijskom kancelaru Christianu Kernu "papir" o Zapadnom Balkanu s ciljem… »

Da li je Srbija "zadnje dvorište" Evrope"?

Vesti online 17.02.2017
Savezni kancelar Austrije Kristijan Kern izjavio je u petak da Srbija za Evropu nije "zadnje dvorište", već njena "dnevna soba" i da je ona deo koji mora još više da se približi Evropi. - Stabilnost je nešto o čemu treba da razgovaramo i na nivou… »

Kern podržava Srbiju u formiranju slobodne trgovinske zone Balkana

Danas 17.02.2017
Austrijski kancelar Kristijan Kern izjavio je da podržava predlog srpskog premijera Aleksandra Vučića o formiranju slobodne trgovinske zone Zapadnog Balkana, u okviru Cefta regiona. Nakon razgovora u Beogradu, Vučić je rekao da je Kernu uručio… »

Vučić: Na sledećem samitu 16+1 trojica premijera otvaraju radove na pruzi Beograd-Budimpešta

Blic 17.02.2017
Na samitu Kine i 16 zemalja Centralne i Istočne Evrope koji će ove godine biti u Budimpešti, budu otvoreni radovi na modernizaciji pruge Beograd-Budimpešta. "Ideja je da premijeri Kine, Madjarske i Srbije otvore radove, verovatno na teritoriji Srbije… »

Premijer predlaže carinsku uniju za Balkan

Mondo 17.02.2017
Premijer Srbije Aleksandar Vučić predao je danas u Beogradu austrijskom kancelaru Kristijanu Kernu "papir" o Zapadnom Balkanu, sa ciljem stvaranja slobodnog trgovinskog tržišta i carinske unije u regionu. Foto: tanjug/ zoran zestic/ dr Reč je o ideji… »

Premijer Vučić svečano dočekao kancelara Kerna

RTS 17.02.2017
Ispred Palate "Srbija" priređen svečani doček za kancelara Kristijana Kerna. Austrijskog kolegu je dočekao premijer Srbije Aleksandar Vučić. Premijer Vučić i njegovi saradnici sastali su se sa Kernom i delegacijom Austrije. Sastanku su… »

Kern: Srbija nije "zadnje dvorište" Evrope, već njena "dnevna soba"

RTS 17.02.2017
Premijer Aleksandar Vučić je poručio da Srbiju i Austriju veže mnogo toga i da austrijski zvaničnici uvek žele da čuju i razumeju ne samo probleme Srba već i čitavog Zapadnog Balkana. Vučić predložio carinsku uniju za zemlje regiona… »

Vučić i Kern razgovarali o formiranju slobodne trgovinske zone Zapadnog Balkana

Novi magazin 17.02.2017
Austrijski kancelar Kristijan Kern izjavio je danas da podržava predlog srpskog premijera Aleksandra Vučića o formiranju slobodne trgovinske zone Zapadnog Balkana, u okviru Cefta regiona. Nakon razgovora u Beogradu, Vučić je rekao da je Kernu uručio… »

Kern posle susreta sa Vučićem: Srbija za Evropu nije zadnje dvorište, već njena dnevna soba

Blic 17.02.2017
Austrijski kancelar Kristijan Kern boravi u zvaničnoj poseti Beogradu gde će sa srpskim zvaničnicima razgovarati o produbljivanju odnosa dve zemlje, jačanju ekonomske saradnje, nastavku saradnje u suzbijanju ilegalne migracije i približavanje Srbije… »

Kurir TV iz palate Srbija Vučić: O Nikoliću nijedna ružna reč, uvek sam spreman na saradnju!

Kurir 17.02.2017
BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić svečano je danas dočekao kancelara Austrije Kristijana Kerna, koji boravi u zvaničnoj poseti našoj državi, i tom prilikom izložio buduće planove o saradnji dve zemlje, ali se osvrnuo i na aktuelna… »

(Foto) Kern u Beogradu: Vučić gardom i himnom dočekao austrijskog kancelara

Kurir 17.02.2017
BEOGRAD - Austrijski kancelar Kristijan Kern sastao se danas u Beogradu sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem, pošto mu je ispred Palate Srbija priređen svečani doček. Posle sastanka, premijer Vučić i kancelar Kern obratiće se novinarima… »

(Foto) posle srdačnog dočeka: Austrijski kancelar razgovara sa Vučićem

Kurir 17.02.2017
Austrijski kancelar Kristijan Kern sastao se danas u Beogradu sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem. Austrijskom kancelaru je ispred Palate Srbije priređen svečani doček. U toku je sastanak Vučića i njegovih saradnika sa Kernom i delegacijom… »

Vučić svečano dočekao austrijskog kancelara Kristijana Kerna

Nova ekonomija 17.02.2017
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić priredio je svečani doček austrijskom kancelaru Kristijanu Kernu, uz vojne i državne počasti ispred Palate Srbija. Posle intoniranja srpske i austrijske himne, Kerna su pozdravili ministar unutrašnjih… »

Premijer Vučić svečano dočekao kancelara Kerna

Dnevnik 17.02.2017
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić svečano je danas dočekao kancelara Austrije Kristijana Kerna, koji boravi u zvaničnoj poseti Srbiji. Vučić je Kerna dočekao ispred Palate Srbije, gde će biti održan i sastanak dvojice zvaničnika. Posle… »

Vučić svečano dočekao kancelara Kerna / VIDEO

B92 17.02.2017
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić svečano je dočekao kancelara Austrije Kristijana Kerna, koji boravi u zvaničnoj poseti Srbiji. Vučić je Kerna dočekao ispred Palate Srbije, gde će biti održan i sastanak dvojice zvaničnika. Posle… »

Vučić svečano dočekao kancelara Kerna

Press 17.02.2017
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić svečano je dočekao kancelara Austrije Kristijana Kerna, koji boravi u zvaničnoj poseti Srbiji. Foto:B92.net Vučić je Kerna dočekao ispred Palate Srbije, gde će biti održan i sastanak dvojice zvaničnika… »

Dačić dočekao austrijskog kancelara Kerna

Blic 16.02.2017
Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić dočekao je danas na Aerodromu „Nikola Tesla“ saveznog kancelara Republike Austrije Kristijana Kerna. Šef srpske diplomatije Ivica Dačić poželeo je dobrodošlicu austrijskom… »

Vučić ugostio austrijskog kancelara na radnoj večeri

Blic 16.02.2017
Premijer Srbije Aleksandar Vučić ugostio je na radnoj večeri austrijskog kancelara Kristijana Kerna, koji je stigao večeras u Beograd. Kern i Vučić razgovarali su o odnosima dve zemlje, migrantskoj krizi i situaciji u regionu. Ranije večeras, Kerna… »

Vesti dana »

Formirana radna grupa u Prištini koja razmatra ukidanje taksi

Večernje novosti pre 1 satjoš 1 povezana

Avion se raspao na tri dela: Uhapšen kapetan

Večernje novosti pre 5 satijoš 1 povezana

Sunčani utorak: Temperatura do 20 stepeni

Večernje novosti pre 3 satajoš 1 povezana