Повезане вести
Вучић колегама: Не дирајте Тому!
Мондо 17.02.2017
Лидер Српске напредне странке Александар Вучић, који је данас прихватио да се кандидује за председника Србије, поручио је својим страначким колегама да не жели да чује ниједну ружну реч о Томиславу Николићу. Фото: Тањуг… »
Вучић: Никад ништа лоше о Николићу, увек сам за сарадњу
Н1 Инфо 17.02.2017
Премијер Србије Александар Вучић рекао је да је увек спреман на сарадњу са председником Томиславом Николићем, и да никада неће рећи ништа лоше о њему. Коментаришући информације да му је Николић послао писмо у ком је од њега… »
Драгица Николић: Има важнијих питања од кандидатуре
Данас 17.02.2017
Драгица Николић, супруга председника Србије, данас у Крагујевцу није хтела да одговара на питања новинара о предстојећим председничким изборима у Србији, констатујући “да има и важнијих ствари од питања кандидатуре њеног… »
Вучић: Спреман сам да сарађујем с Николићем
Данас 17.02.2017
Премијер Александар Вучић није данас желео да коментарише медијске тврдње да му је председник Србије Томислав Николић послао писмо у којем тражи да буде премијер и лидер СНС у замену за подршку Вучићу на председничким изборима… »
Драгица Николић отворила игралиште у Крагујевцу: Ово је важније од кандидатуре мог супруга
Курир 17.02.2017
Драгица Николић, супруга председника Србије, није хтела данас у Крагујевцу да одговара на питања новинара о предстојећем председничким изборима, рекаши да "има важнијих ствари од питања кандидатуре њеног супруга Томислава… »
Вучић: Пред СНС-ом тежак посао, увек сам спреман за сарадњу с Николићем
РТС 17.02.2017
Премијер Србије Александар Вучић рекао је да је увек спреман за сарадњу са актуелним председником Србије Томиславом Николићем, како пре тако и после избора. Александар Вучић је одговорио на питање новинарке РТС-а о томе да ли… »
Вучић: Без ружне речи о Николићу, увек за сарадњу
Мондо 17.02.2017
Председник Српске напредне странке и премијер Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће о председнику Србије Томиславу Николићу увек говорити "само добре и присторјне речи" и да је увек спреман на сарадњу с њим. Фото… »
Вучић: О Николићу само пристојне речи, спреман на сарадњу са њим и пре и после избора
Вечерње новости 17.02.2017
Од мене ћете чути само пристојне речи о Томиславу Николићу, ма шта он урадио. Увек сам спреман на сарадњу са њим, и пре и после ових избора, у свађама наћу учествовати - рекао је данас премијер Александар Вучић. Од мене ћете… »
Вучић: Што се тиче мог личног односа, увек ћете чути добре и лепе ствари о председнику
Блиц 17.02.2017
- Што се тиче мог личног односа, од мене ћете увек чути добре и лепе речи о председнику и увек сам спреман да са њим разговарам и сарађујем и пре и после избора - рекао је премијер Србије Александар Вучић, одговарајући на… »
Вучић: Увек сам спреман на сарадњу са Николићем
Нови магазин 17.02.2017
Премијер Србије Александар Вучић изјавио је данас да је увек спреман на сарадњу са актуелним председником државе Томиславом Николићем. "Ја ћу увек пристојно говорити о председнику Србије... Увек сам спреман на сарадњу, пре и… »
Вучић: Нећу о полуистинама, о Николићу само добре речи
Политика 17.02.2017
Премијер и лидер СНС Александар Вучић није данас хтео да коментарише медијске наводе да је добио писмо са захтевима од председника Томислава Николића, и истакао да неће да се бави трачевима и полуистинама, те да су пред странком… »
Премијер се изјаснио: Ево шта је рекао за Николића!
Правда 17.02.2017
- Не желим ништа да коментаришем о нашим дневнополитичким питањима, погово не желим да се бавим трачевима, полуистинама, чак и истинама, који се тичу партија - рекао је премијер Србије Александар Вучић, одговарајући на питања… »
Вучић у Палати Србија: Вечерас одлучујем да ли ћу присуствовати Главном одбору СНС
Курир 17.02.2017
БЕОГРАД - Председник Владе Србије Александар Вучић данас је у Палати Србија рекао да што се тиче његовог личног односа с председником Републике Томиславом Николићем "од мене ћете чути само пристојне речи". Одговарајући на… »
Вести дана »
Временска прогноза за уторак, 24. фебруар: Облачно и хладније са кишом, увече разведравање
Бета пре 4 сатијош 8 повезаних
Париз уводи америчком амбасадору забрану директног приступа члановима француске владе
Бета пре 5 сатијош 2 повезане
Најмање 73 људи погинуло приликом хватања боса мексичког картела и после његове смрти
Бета пре 5 сатијош 1 повезана
Министар Гламочић позвао пољопривреднике у протесту да дођу сутра на састанак у Владу
Данас пре 6 сатијош 1 повезана