Arhiva » Vesti » Danas 17.02.2017

Dragica Nikolić: Ima važnijih pitanja od kandidature

Danas petak, 17. februar 2017.  |  Piše: Z. R. Piše: L. Valtner P

Dragica Nikolić, supruga predsednika Srbije, danas u Kragujevcu nije htela da odgovara na pitanja novinara o predstojećim predsedničkim izborima u Srbiji, konstatujući “da ima i važnijih stvari od pitanja kandidature njenog supruga Tomislava Nikolića”.

Među tim važnijim stvarima, prema njenim rečima, je i "izgradnja igrališta” u kragujevačkom Velikom parku, koju finansira fondacija koja nosi njeno ime.

U Velikom parku, gde je Dragica Nikolić posetila radove na projektu “Kreativi park Kragujevca”, danas nije bio gradonačelnik Kragujevca (i njen sin) Radomir Nikolić, što je, kao i njena poseta Kragujevcu, svojevrsna politička poruka. Tim pre što je Radomir Nikolić, kako mediji prenose, dao podršku Aleksandru Vučiću kao predsedničkom kandidatu SNS i vladajuće koalicije.

U Kragujevcu se uveliko spekuliše o mogućoj smeni Radomira Nikolića sa funkcije gradonačelnika, ali i o eventualnoj promeni vlasti u gradu. S tim u vezi navodi se da su se juče sastali šefovi opozicionih odborničkih grupa koji, prema nezvaničnim informacijama, za sada mogu da računaju na podršku 36 od ukupno 87 odbornika u kragujevačkom gradskom parlamentu.


Objavljeno na sajtu danas.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

©2017 Netmark d.o.o.