Povezane vesti

Nikolić: Pretpostavljam da je Vučić odlučio da se ne dogovorimo

Insajder petak, 17. februar 2017.
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić dao je intervju Sputnjiku uoči sednice Glavnog odbora Srpske napredne stranke. Sudeći po onome što je Nikolić rekao, odluka GO da podrži Vučića za predsedničkog kandidata ne znači i njegovo povlačenje iz predsedničke trke.
Nikolić je u intervjuu potvrdio da je tražio od Vučića podršku za mesto premijera i povratak na čelo SNS-a, a zauzvrat da podrži kandidaturu Vučića za predsednika Srbije. On je rekao i da je razgovarao s Vučićem o uslovima da se... »

Jeremić: SNS je kuća čudnih duša

Beta petak, 17. februar 2017.
Budući kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić izjavio je sinoć u Vrbasu da ga ne raduju "dešavanja u kući čudnih duša koja se zove Srpska napredna stranka" zato što u toj borbi, kako je naveo, isplivavaju "elementi najgoreg u jednom društvu". Kako je saopštio Centar za medjunarodnu saradnju i... »

Sednica Glavnog odbora SNS: Vučić dočekan ovacijama, prihvatio kandidaturu: Ne dam im Srbiju, nisu je zaslužili!

Blic petak, 17. februar 2017.
Lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić prihvatio je večeras kandidaturu za predsedničke izbore, nakon što su glanovi Glavnog odbora SNS na sednici u Sava centru jednoglasno prihvatili taj predlog Predsedništva stranke. "Odlučio sam da prihvatim kandidaturu, jer Srbija nema puno vremena i na vlast ne smeju da se vrate oni koji su uništili zemlju", rekao je Vučić, praćen ovacijama i dugim aplauzima.
- Ne dam im Srbiju, nisu je ničim zaslužili, poručio je lider SNS sa sednice Glavnog odbora stranke, koji je ozvaničio njegovu kandidaturu za predsednika Srbije. - Hteli su moju glavu na crti, i evo ja im na crtu izlazim - rekao... »

Telefonski razgovor Nikolića i Vučića

Politika petak, 17. februar 2017.
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić potvrdio je Kuriru da je danas u 15 sati razgovarao sa premijerom Aleksandrom Vučićem, ali je izjavio da ne može da otkriva detalje. Vučić i Nikolić razgovarali su telefonom oko 15 minuta nešto posle 15 časova. Detalji ovog razgovora za sada nisu poznati, prenosi... »

Vučić prihvatio kandidaturu, Nikolić nije odustao

Slobodna Evropa petak, 17. februar 2017.
Lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je da je odlučio da prihvati kandidaturu za predsednika Srbije, nakon što ga je Glavni odbor te partije jednoglasno podržao. Oglasio se i aktuelni predsednik Tomislav Nikolić, koji je naveo da postoji mogućnost da se kandiduje za drugi... »

Vučić i zvanično kandidat SNS za predsednika Srbije

Radio 021 petak, 17. februar 2017.
Glavni odbor SNS jednoglasno je izglasao lidera stranke Aleksandra Vučića za kandidata na izborima za predsednika Srbije.
Lider SNS Aleksandar Vučić zahvalio se svima na podršci. "Ponosan sam na vas jer u prethodnih četiri ili pet godina uspeli smo da u zemlji koja je bila na ivici bankrotstva, zemlji koja nije videla svoju budućnost da se pomerimo... »

Jeremić: Ne raduje me borba u SNS-u

Novi magazin petak, 17. februar 2017.
Budući kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić izjavio je večeras u Vrbasu da ga ne raduju "dešavanja u kući čudnih duša koja se zove Srpska napredna stranka" zato što u toj borbi, kako je naveo, isplivavaju "elementi najgoreg u jednom društvu".
Kako je saopštio Centar za međunarodnu saradnju i održivi razvoj (CIRSD), Jeremić je u razgovoru s građanima Vrbasa kazao da je kandidat SNS-a za predsednika Srbije Aleksandar Vučić "izdao Vojislava Šešelja, čoveka koji ga je... »

Jeremić u Vrbasu: SNS je kuća čudnih duša

Kurir petak, 17. februar 2017.
VRBAS - Predsednik Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj (CIRSD) Vuk Jeremić ocenio je večeras u Vrbasu da bi kao neko ko se kandiduje za predsednika Srbije možda trebalo da se raduje onome što se dešava u „kući čudnih duša koja se zove Srpska napredna stranka“, ali da ga to ipak ne raduje zato što u toj borbi isplivavaju elementi najgoreg u jednom društvu.
Komentarišući budućeg predsedničkog kandidata SNS-a Aleksandra Vučića, Jeremić je istakao “da je Vučić izdao Vojislava Šešelja - čoveka koji ga je politički napravio i Tomislava Nikolića - čoveka koji ga je doveo na vlast”. „Ako... »

Nikolić za Sputnjik: Kandidovaću se ako se ne dogovorimo

RTS petak, 17. februar 2017.
RTS: Nikolić za Sputnjik: Kandidovaću se ako se ne dogovorimo
Predsednik Tomislav Nikolić rekao je za "Sputnjik" da postoji mogućnost da se kandiduje za predsednika države, ali da to zavisi od njegovog odnosa sa Aleksandrom Vučićem.
"Mi smo imali različite vrste dogovora... Ja sam bio ubeđen da u vezi sa predsedničkim izborima sprovodimo isti plan. Onda se ispostavilo da to nije baš onako kako smo se neprekidno dogovarali... Mi smo se nedavno sastali i meni... »

Vučić prihvatio kandidaturu

Politika petak, 17. februar 2017.
Odlučio sam se na to jer Srbija nema puno vremena i na vlast ne smeju da se vrate oni koji su uništili zemlju, izjavio je premijer posle odluke Glavnog odbora SNS-a
„Hteli su moju glavu na crti, i evo, ja im na crtu izlazim.” Ovim rečima se članovima Glavnog odbora Srpske napredne stranke obratio Aleksandar Vučić, odmah pošto je jednoglasno predložen za kandidata na predsedničkim izborima.... »

Nikolić: Premijersko mesto, ili se kandidujem

Dnevnik petak, 17. februar 2017.
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić najavio je da postoji mogućnost da se kandiduje za predsednika Srbije, i da to zavisi od njegovog odnosa s premijerom Aleksandrom Vučićem.
Kako je otkrio u razgovoru za „Sputnjik”, lideru naprednjaka je napisao koje su dve mogućnosti za nastavak saradnje.– Jedna je bila da se ja kandidujem za predsednika, a on da me podrži, druga da se on kandiduje i da ga ja... »

Nikolić otkrio tajni dogovor Aleksandar mi je nedavno dao papir na kom je napisao na šta je spreman!

Kurir petak, 17. februar 2017.
BEOGRAD - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić je u ekskluzivnom intervjuu za Sputnjik naveo da je od Aleksandra Vučića nedavno dobio konkretnu ponudu za dalju saradnju - na listu papira.
— Istina je da postoji mogućnost za kandidaturu to sve zavisi od mog odnosa sa Aleksandrom Vučićem. Mi smo imali različite vrste dogovora… Ja sam bio ubeđen da u vezi sa predsedničkim izborima sprovodimo isti plan. Onda se... »

Vučić: Izlazim na crtu, ne dam im Srbiju

Dnevnik petak, 17. februar 2017.
– Ne dam im Srbiju, nisu je ničim zaslužili! – poručio je lider SNS-a sa sednice Glavnog odbora stranke, koji je ozvaničio njegovu kandidaturu za predsednika Srbije.
Sednici Glavnog odbora predsedavao je potpredsednik stranke Miloš Vučević. – Hteli su moju glavu na crti, i evo, ja im na crtu izlazim – rekao je Vučić, i ponovio da je odlučio da prihvati kandidaturu zato što čvrsto veruje u to... »

Nikolić: Kandidovaću se ako se ne dogovorimo (video)

Sputnik petak, 17. februar 2017.
Informacija da je predsednik Srbije Tomislav Nikolić odlučio da uđe u predsedničku trku za drugi mandat, izazvala je pravi zemljotres na političkoj sceni. O toj odluci izjasnili su se gotovo svi akteri političkog života, kao i brojni analitičari, dok je premijer Srbije i kandidat vladajuće stranke svoje mišljenje zadržao za sebe.
O tome i mnogim dilemama koje ovakva odluka donosi, razgovarali smo sa predsednikom Nikolićem, koji je danas posetio Sputnjik. Razgovor smo započeli šalom: Glavna tema u današnjim medijima je navodna ruska podrška i 20 miliona... »

(KURIR TV) Vučić pred go SNS prihvatio kandidaturu: Nikad ružnu reč neću reći o Tomislavu Nikoliću

Kurir petak, 17. februar 2017.
Pratite uživo dešavanja sa sednice glavnog odbora SNS u Sava centru, na kojoj će se članovi odbora izjasniti o kandidaturi Aleksandra Vučića za predstojeće predsedničke izbore.
Sednica Glavnog odbora SNS možda će biti presudna za opstanak i jedinstvo stranke. Na njoj bi trebalo da bude doneta definitivna odluka o kandidatu SNS na predsedničkim izborima. Svi opštinski odbori podržali su Aleksandra... »

Nikolić: Tražio sam mesto premijera

Politika petak, 17. februar 2017.
Na pitanje da li će se kandidovati za drugi mandat, Nikolić je rekao da ta mogućnost postoji i da sve zavisi od njegovog odnosa sa Vučićem
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je u intervjuu Sputnjiku da je bio spreman da podrži kabndidaturu Aleksandra Vučića za predsednika države, ali je u tom sljučaju očekivao da se vrati na funkciju predsednika Srpske... »

Nikolić o odnosu sa Vučićem: Imali smo dogovor da me podrži za predsednika!

Kurir petak, 17. februar 2017.
BEOGRAD - Predsednik Tomislav Nikolić je u ekskluzivnom intervjuu za Sputnjik otkrio da je imao dogovor sa premijerom Aleksandrom Vučićem da podrži njegovu kandidaturu na predsedničkim izborima, ali da nije dobio očekivani odgovor.
Hoćete li nam reći, ekskluzivno, na šta je spreman i oko čega se vi to niste ili jeste dogovorili? Govori se o trgovini, govori se o tome da ste tražili ovo ili ono, da Vam on ne da i neće dati, neće dozvoliti… Šta je zapravo... »

Vučić: Hteli su moju glavu, ali ne plašim se!

Mondo petak, 17. februar 2017.
Članovi Glavnog odbora jednoglasno su danas odlučili da Aleksandar Vučić bude kandidat SNS za predsednika Srbije. Vučić poručio: Neću se predati!
Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Odluka je doneta na sednici Glavnog odbora Srpske napredne stranke koja je u 17.30 časova počela u Centru "Sava" gde su okupio i veliki broj pristalica Aleksandra Vučića koji je prihvatio... »

Nikolić: Postoji mogućnost da se kandidujem

N1 Info petak, 17. februar 2017.
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je za Sputnjik da postoji mogućnost da se kandiduje za predsednika Srbije, i da to zavisi od njegovog odnosa s premijerom Aleksandrom Vučićem. Pretpostavljam da je Aleksandar Vučić odlučio da se ne dogovorimo, dodao je.
"Mi smo imali različite vrste dogovora… Ja sam bio ubeđen da u vezi s predsedničkim izborima sprovodimo isti plan. Onda se ispostavilo da to nije baš onako kako smo se neprekidno dogovarali… Mi smo se nedavno sastali i meni je... »

Nikolić otkriva: Kandidovaću se ako...

Mondo petak, 17. februar 2017.
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da postoji mogućnost da se kandiduje za predsednika Srbije, i da to zavisi od njegovog odnosa s premijerom Aleksandrom Vučićem.
Foto: Beta, Milan Obradović "Mi smo imali različite vrste dogovora… Ja sam bio ubeđen da u vezi s predsedničkim izborima sprovodimo isti plan. Onda se ispostavilo da to nije baš onako kako smo se neprekidno dogovarali… Mi smo se... »

Vučić: Biće teška kampanja, ali ostavićemo opoziciju u političkoj prošlosti

Beta petak, 17. februar 2017.
Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) i premijer Aleksandar Vučić čiju je kandidaturu za predsednika Srbije Glavni odbor SNS večeras odobrio, ocenio je da će predizborna kampanja biti teška, i da će na predstojećim predsedničkim izborima ostati u političkoj prošlosti oni koji žele da Srbiju... »

Nikolić: Postoje dve varijante, kandidovaću se za predsednika ako... (video)

BK TV petak, 17. februar 2017.
Informacija da je predsednik Srbije Tomislav Nikolić odlučio da uđe u predsedničku trku za drugi mandat, izazvala je pravi zemljotres na političkoj sceni. O toj odluci izjasnili su se gotovo svi akteri političkog života, kao i brojni analitičari, dok je premijer Srbije i kandidat vladajuće... »

Nikolić otkriva: Ne dam da me niko gazi! Aleksandar mi je na papiru napisao ponudu, a evo šta je u njoj stajalo!

Pravda petak, 17. februar 2017.
Informacija da je predsednik Srbije Tomislav Nikolić odlučio da uđe u predsedničku trku za drugi mandat, izazvala je pravi zemljotres na političkoj sceni.
O toj odluci izjasnili su se gotovo svi akteri političkog života, kao i brojni analitičari, dok je premijer Srbije i kandidat vladajuće stranke svoje mišljenje zadržao za sebe. O tome i mnogim dilemama koje ovakva odluka donosi,... »

Nikolić ne odustaje: Kandidovaću se ako se ne dogovorim sa Vučićem

Vesti online petak, 17. februar 2017.
"Ja još konkretan odgovor nisam dobio od Aleksandra, izuzev ovog što predstavlja nastavak petogodišnje kampanje protiv mene od pojedinih članova SNS-a", izjavio je predsednik Srbije Tomislav Nikolić u intervuu za Sputnjik, uoči sednice Glavnog odbora SNS, na kojoj je odlučeno da Vučić bude kandidat za predsednika Srbije.
Kažite nam da li je istina da se kandidujete za predsednika Srbije? - Istina je da postoji mogućnost i to sve zavisi od mog odnosa sa Aleksandrom Vučićem. Mi smo imali različite vrste dogovora… Ja sam bio ubeđen da u vezi sa... »

Vučić prihvatio kandidaturu: Ne plašim se ni samog straha

RTS petak, 17. februar 2017.
RTS: Vučić prihvatio kandidaturu: Ne plašim se ni samog straha
Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić prihvatio kandidaturu te stranke za predsednika Srbije. U obraćanju članovima Glavnog odbora poručio je da je ponosan na članove SNS-a i da je zahvalan na podršci. U prethodnih četiri-pet godina uspeli smo da zemlju koja je bila na ivici bankrotstva i kolapsa, u kojoj nije bilo nade i koja nije videla budućnost, pokrenemo s mrtve tačke, a vi ste uvek znali da pokažete razliku između nas i njih, poručio je Vučić.
Predsednik Srpske napredne stranke u obraćanju članovima Glavnog odbora SNS-a poručio je da je zahvalan na tome što su članovi SNS-a poslednjih dana i meseci, kad su shvatili kakve se opasnosti približavaju, pokazali da mogu da... »

Tomislav Nikolić: Kandidovaću se ako se ne dogovorimo. Pretpostavljam da je Vučić odlučio da se ne dogovorimo

Nedeljnik petak, 17. februar 2017.
"To su bile samo dve varijante: jedna je bila da se ja kandidujem za predsednika, a on da me podrži, druga da se on kandiduje i da ga ja podržim, s tim što onda sa pravom očekujem da se vratim na funkciju predsednika Srpske napredne stranke i da mi poveri mandat kao predsedniku SNS-a za sastav nove Vlade, koja bi ostala bez premijera njegovim izborom za predsednika. Dakle, ništa što ja nisam uradio za njega"
"Istina je da postoji mogućnost da se kandidujem, to sve zavisi od mog odnosa sa Aleksandrom Vučićem. Mi smo imali različite vrste dogovora… Ja sam bio ubeđen da u vezi sa predsedničkim izborima sprovodimo isti plan. Onda se... »

Nikolić: Kandidovaću se ako se ne dogovorimo

Glas Zapadne Srbije petak, 17. februar 2017.
Informacija da je predsednik Srbije Tomislav Nikolić odlučio da uđe u predsedničku trku za drugi mandat, izazvala je pravi zemljotres na političkoj sceni. O toj odluci izjasnili su se gotovo svi akteri političkog života, kao i brojni analitičari, dok je premijer Srbije i kandidat vladajuće stranke... »

Ne dam Srbiju: Vučić počeo kampanju, a ovo je njegova poruka protivnicima! (video)

Pravda petak, 17. februar 2017.
Sednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke, na kojoj je jednoglasno potvrđena odluka o predlogu Predsedništva SNS da Aleksandar Vučić bude kandidat na izborima za predsednika Srbije, počela je nešto posle 17.30 sati u Sava centru.
Vučića je nešto pre 19 sati ispred Sava centra dočekalo skandiranjem više hiljada pristalica sa transparentima, a članovi u sali pozdravili su ga ovacijama i višeminutnim aplauzom. "Ne dam im Srbiju, nisu je ničim zaslužili",... »

Nikolić želi da bude predsednik ili države ili partije

Beta petak, 17. februar 2017.
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da postoji mogućnost da se kandiduje za predsednika Srbije, i da to zavisi od njegovog odnosa s premijerom Aleksandrom Vučićem "Mi smo imali različite vrste dogovora… Ja sam bio ubedjen da u vezi s predsedničkim izborima sprovodimo isti plan. Onda... »

Nikolić: Postojale su dve varijante, kandidovaću se ako...

B92 petak, 17. februar 2017.
B92: Nikolić: Postojale su dve varijante, kandidovaću se ako...
Predsednik Tomislav Nikolić izjavio je da postoji mogućnost da se ponovo kandiduje za predsednika, i da to zavisi od odnosa s premijerom Aleksandrom Vučićem.
"Mi smo imali različite vrste dogovora… Ja sam bio ubeđen da u vezi s predsedničkim izborima sprovodimo isti plan. Onda se ispostavilo da to nije baš onako kako smo se neprekidno dogovarali… Mi smo se nedavno sastali i meni je... »

Vučić: Sve njih okupljene idemo da pobedimo ubedljivo

N1 Info petak, 17. februar 2017.
Odlučio sam da prihvatim kandidaturu za predsednika Srbije jer čvrsto verujem da su ovoj zemlji potrebni rad, investicije, nove bolnice, budućnost, rekao je Aleksandar Vučić pred Glavnim odborom SNS koji je prethodno jednoglasno odlučio da se on kandiduje na predstojećim predsedničkim izborima. Danas prošlost kuca maljevima na vrata, naveo je.
Izvor: N1 U 2016. ostvarili smo suficit od pet milijardi četiristo miliona evra, a da nije bilo privatizacije, za to ste se svi borili, rekao je na GO stranke. Da nije bilo vas toga ne bi bilo, vas koji govorite - mi znamo šta je... »

Nikolić: Kandidovaću se ako se ne dogovorim sa Vučićem

RTV petak, 17. februar 2017.
RTV: Nikolić: Kandidovaću se ako se ne dogovorim sa Vučićem
BEOGRAD - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da postoji mogućnost da se kandiduje za predsednika Srbije, i da to zavisi od njegovog odnosa s premijerom Aleksandrom Vučićem
"Mi smo imali različite vrste dogovora... Ja sam bio ubeđen da u vezi s predsedničkim izborima sprovodimo isti plan. Onda se ispostavilo da to nije baš onako kako smo se neprekidno dogovarali... Mi smo se nedavno sastali i meni... »

Ne dam Srbiju: Vučić počeo kampanju, a ovo je njegova poruka protivnicima! (video)

Pravda petak, 17. februar 2017.
Sednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke, na kojoj je jednoglasno potvrđena odluka o predlogu Predsedništva SNS da Aleksandar Vučić bude kandidat na izborima za predsednika Srbije, počela je nešto posle 17.30 sati u Sava centru.
Vučića je nešto pre 19 sati ispred Sava centra dočekalo skandiranjem više hiljada pristalica sa transparentima, a članovi u sali pozdravili su ga ovacijama i višeminutnim aplauzom. "Ne dam im Srbiju, nisu je ničim zaslužili",... »

Nikolić: Kandidovaću se ako se ne dogovorim sa Vučićem

Novi magazin petak, 17. februar 2017.
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da postoji mogućnost da se kandiduje za predsednika Srbije, i da to zavisi od njegovog odnosa s premijerom Aleksandrom Vučićem.
"Mi smo imali različite vrste dogovora… Ja sam bio ubeđen da u vezi s predsedničkim izborima sprovodimo isti plan. Onda se ispostavilo da to nije baš onako kako smo se neprekidno dogovarali… Mi smo se nedavno sastali i meni je... »

Vučić pred go SNS: Evo šta je sve rekao o Tomislavu Nikoliću

Kurir petak, 17. februar 2017.
Predsednik SNS Aleksnadar Vučić ponovio je na sednici Glavnog odbora, na kojoj je predložen za predsedničkog kandidata, da je i danas i uvek spreman da saraduje sa Tomislavom Nikolićem, poštujući njegovo pravo da "radi šta želi".
Pred kraj polučasovnog govora pred članovima odbora Vučić se osvrnuo na Tomislava Nikolića i poručio: - Uvek sam spreman na blisku saradnju sa Nikolićem, sve ostalo nije do mene - primetio je on. On je rekao da je siguran da... »

Nikolić otkrio sve u ekskluzivnom intervjuu za Sputnjik: Evo kako je došlo do sukoba sa Vučićem!

Kurir petak, 17. februar 2017.
BEOGRAD - Ja još konkretan odgovor nisam dobio od Aleksandra, izuzev ovog što predstavlja nastavak petogodišnje kampanje protiv mene od pojedinih članova SNS-a.
Ovo je predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio u intervuu za Sputnjik, uoči današnje sednice Glavnog odbora Srpske napredne stranke, na kojoj je odlučeno da Vučić bude kandidat za predsednika Srbije. Glavna tema u današnjim... »

Vučić: Prihvatio sam kandidaturu za predsednika Srbije

Nova ekonomija petak, 17. februar 2017.
Lider SNS Aleksandar Vučić naveo je da prihvata kandidaturu za predsednika Srbije nakon sednice Glavnog odbora te stranke. "Hteli su da me imaju na crti, ja im na tu crtu izlazim", naglasio je Vučić. On je naveo da se ne plaši, iako su mnogi hteli njegovu glavu. "Oni koji su nam već tolike godine... »

Vučić: Hteli su da me imaju na crti, i izlazim im na crtu

B92 petak, 17. februar 2017.
B92: Vučić: Hteli su da me imaju na crti, i izlazim im na crtu
Beograd -- Lider SNS Aleksandar Vučić naveo je da prihvata kandidaturu za predsednika Srbije nakon sednice Glavnog odbora te stranke.
“Hteli su da me imaju na crti, ja im na tu crtu izlazim”, naglasio je Vučić. On je naveo da se ne plaši, iako su “mnogi hteli njegovu glavu”. Oni koji su nam već tolike godine pojeli u prošlosti treba da ostanu, rekao je. "I... »

Vučić kandidat SNS-a za predsednika Srbije

Beta petak, 17. februar 2017.
Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić prihvatio je večeras da bude kandidat SNS-a na predstojećim izborima za predsednika Srbije. Obraćajući se članovima Glavnog odbora SNS-a, koji je prethodno jednoglasno podržao Vučićevu kandidaturu, aktuelni premijer je kazao da je "i pored bezbroj... »

Glavni odbor SNS-a jednoglasno: Vučić kandidat za predsednika

RTS petak, 17. februar 2017.
RTS: Glavni odbor SNS-a jednoglasno: Vučić kandidat za predsednika
Glavni odbor SNS-a jednoglasno podržao Aleksandra Vučića za kandidata na izborima za predsednika Srbije. Vučić prihvati kandidaturu.
U Beogradu je održana sednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke, na kojoj je jednoglasno doneta odluka o predlogu Predsedništva stranke da Aleksandar Vučić bude kandidat na izborima za predsednika Srbije. Sednici je... »

Vučić kandidat SNS za predsednika Srbije

Novi magazin petak, 17. februar 2017.
Glavni odbor SNS jednoglasno je podržao lidera stranke Aleksandra Vučića za kandidata na izborima za predsednika Srbije.
Glavni odbor SNS podržao je predlog Predsedništva stranke da Aleksandar Vučić bude kandidat na izborima za predsednika Srbije. Posle višeminutnog aplauza i ovacija Vučić se obratio prisutnima. Lider SNS Aleksandar Vučić zahvalio... »

Vučić: Odlučio sam da prihvatim kandidaturu za predsednika, spreman sam na blisku saradnju sa Nikolićem

Večernje novosti petak, 17. februar 2017.
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da danas prihvata kandidaturu za predsednika Srbije
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da danas prihvata kandidaturu za predsednika Srbije. Obraćajući se članovima Glavnog odbora SNS-a, koji je prethodno jednoglasno podržao Vučićevu kandidaturu, aktuelni premijer je kazao... »

Glavni odbor SNS jednoglasno o Vučićevoj kandidaturi

Beta petak, 17. februar 2017.
Glavni odbor Srpske napredne stranke (SNS) jednoglasno je večeras podržao predlog Predsedništva stranke da Aleksandar Vučić bude kandidat SNS-a na predstojećim izborima za predsednika Srbije. Vučić je u beogradski Centar Sava, gde se održava sednica Glavnog odbora, stigao oko 18.30. Prvi deo... »

GO SNS jednoglasno: Vučić kandidat za predsednika Srbije

Dnevnik petak, 17. februar 2017.
Glavni odbor SNS jednoglasno je odlučio da će Aleksandar Vučić biti kandidat na predsedničkim izborima.
Glavni odbor je zasedao iza zatvorenih vrata, a mediji su se osvedočili, kada je sednica otvorena za javnost u trenutku kada je stigao lider stranke Vučić, u nesumnjivu podršku rukovodstva lideru po aplauzu kojim je dočekan. Time... »

Glavni odbor SNS jednoglasno za Vučića

SEEbiz petak, 17. februar 2017.
BEOGRAD - Glavni odbor SNS jednoglasno je podržao lidera stranke Aleksandra Vučića za kandidata na izborima za predsednika Srbije.
Glavni odbor SNS podržao je predlog Predsedništva stranke da Aleksandar Vučić bude kandidat na izborima za predsednika Srbije. Lider SNS Aleksandar Vučić zahvalio se svima na podršci, na aplauzima, na lepim rečima. “Ponosan sam... »

Vučić prihvatio kandidaturu: Hteli su me na crti!

Vesti online petak, 17. februar 2017.
Glavni odbor SNS jednoglasno je podržao lidera stranke Aleksandra Vučića za kandidata na izborima za predsednika Srbije.
Glavni odbor SNS podržao je predlog Predsedništva stranke da Aleksandar Vučić bude kandidat na izborima za predsednika Srbije. Posle višeminutnog aplauza i ovacija Vučić se obratio prisutnima. Lider SNS Aleksandar Vučić zahvalio... »

Sednica Glavnog odbora SNS: Vučiću jednoglasna podrška!

Večernje novosti petak, 17. februar 2017.
Glavni odbor Srpske napredne stranke jednoglasno je doneo odluku da je njihov kandidat za predsednika Srbije Aleksandar Vučić. Za njega je glasalo svih 600 članova GO SNS
Sednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke počela je danas u 17.30 sati u Sava centru. Glavni odbor Srpske napredne stranke jednoglasno je doneo odluku da je njihov kandidat za predsednika Srbije Aleksandar Vučić. Za njega je... »

"Vučić sada ne može da kaže - ne želim da budem kandidat"

B92 petak, 17. februar 2017.
B92: "Vučić sada ne može da kaže - ne želim da budem kandidat"
Potpredsednica SNS Marija Obradović rekla je za vreme sednice Glavnog odbora SNS da očekuje potvrdu toga da će Aleksandar Vučić biti predsednički kandidat.
"Lično očekujem da potvrdimo predlog Predsedništva stranke da kandidat na izborima za predsednika Srbije bude Aleksandar Vučić", rekla je Obradovićeva za Vesti TV Prve. "Ako želite da imamo stabilnu državu, ne možemo rizikovati... »

Počela sednica Glavnog odbora SNS (VIDEO)

Beta petak, 17. februar 2017.
Sednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke, na kojoj bi trebalo da bude potvrdjen predlog Predsedništva SNS-a da Aleksandar Vučić bude kandidat te stranke za predsednika Srbije, počela je oko 17.30 u Beogradu. Sednica Glavnog odbora održava se iza zatvorenih vrata u Centru Sava, a novinarima je... »

Obradović: Vučić sada ne može da kaže - ne želim da budem kandidat

Novi magazin petak, 17. februar 2017.
Potpredsednica SNS Marija Obradović rekla je tokom trajanja sednice Glavnog odbora SNS da očekuje potvrdu da Aleksandar Vučić bude predsednički kandidat.
"Lično očekujem da potvrdimo predlog Predsedništva stranke da kandidat na izborima za predsednika Srbije bude Aleksandar Vučić", rekal je Obradovićeva za Vesti TV Prve. "Ako želite da imate stabilnu državu ne možemo rizikovati... »

(Kurir TV) glavni odbor SNS: Ispred Sava centra već gužva!

Kurir petak, 17. februar 2017.
Ispred Sava Centra gde u 17:30 počinje sednica GO SNS već se okupilo nekoliko stotina pristalica SNS.
Kurir TV će uživo prenositi atmosferu pred sednicu glavnog odbora ali i obraćanje predsednika SNS.Pogledajte kakva je trenutno atmosfera ispred Sava Centra. + POGLEDAJTE BONUS VIDEO: Kurir TV: Svi opštinski odbori za Vučića pred... »

Kurir: Nikolić razgovarao s Vučićem, detalji nisu poznati

Novi magazin petak, 17. februar 2017.
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da je danas oko 15 časova razgovarao s premijerom Aleksandrom Vučićem i dodao da ne može da priča o detaljima.
"Tačno je, razgovarao sam sa Aleksandrom, ali ne mogu da otkrivam detalje", rekao je Nikolić u izjavi za Kurir koji navodi da je taj telefonski razgovor trajao oko 15 minuta. Detalji razgovora za sada nisu poznati. Nikolić je... »

Nikolić ne otkriva detalje razgovara sa Vučićem

Beta petak, 17. februar 2017.
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da je danas oko 15 časova razgovarao s premijerom Aleksandrom Vučićem i dodao da ne može da priča o detaljima. "Tačno je, razgovarao sam sa Aleksandrom, ali ne mogu da otkrivam detalje", rekao je Nikolić u izjavi za Kurir koji navodi da je taj... »

Nikolić razgovarao s Vučićem, pričali 15 minuta

Mondo petak, 17. februar 2017.
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da je danas oko 15 časova razgovarao s premijerom Aleksandrom Vučićem.
Foto: AP Photo/Darko Vojinovic "Tačno je, razgovarao sam sa Aleksandrom, ali ne mogu da otkrivam detalje", rekao je Nikolić u izjavi za "Kurir" koji navodi da je taj telefonski razgovor trajao oko 15 minuta. Detalji razgovora za... »

Nikolić: Sačekajte još malo / VIDEO

B92 petak, 17. februar 2017.
B92: Nikolić: Sačekajte još malo / VIDEO
Beograd -- Predsednik Srbije Tomislav Nikolić nije želeo da odgovara na pitanja novinara, pozivajući ih na strpljenje.
"Sačekajte još malo", kratko je rekao Nikolić upitan da li želi da da izjavu. Nekoliko novinarskih ekipa sačekalo je predsednika u Palati Srbija posle sastanka sa Kernom kako bi mu postavili pitanja u vezi sa njegovom eventualnom... »

Tomislav Nikolić pozvao na strpljenje

Danas petak, 17. februar 2017.
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić nije želeo da odgovara na pitanja novinara, pozivajući ih na strpljenje."Sačekajte još malo", kratko je rekao Nikolić upitan da li želi da da izjavu. Nekoliko novinarskih ekipa sačekalo je predsednika u Palati Srbija posle sastanka sa austrijskim kancelarom... »

Nikolić novinarima: Sačekajte još malo na izjavu

Blic petak, 17. februar 2017.
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić nije danas želeo da odgovara na pitanja novinara, pozivajući ih na strpljenje.
- Sačekajte još malo - kratko je rekao Nikolić upitan da li želi da da izjavu. Nekoliko novinarskih ekipa sačekalo je predsednika u Palati Srbija posle sastanka sa austrijskim kancelarom Kristijanom Kernom kako bi mu postavili... »

Nikolić novinarima: Sačekajte još malo

RTS petak, 17. februar 2017.
RTS: Nikolić novinarima: Sačekajte još malo
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić nije želeo da odgovara na pitanja novinara, pozivajući ih da budu strpljivi.
"Sačekajte još malo", kratko je rekao Nikolić, upitan da li želi da da izjavu. Nekoliko novinarskih ekipa sačekalo je predsednika u Palati "Srbija" posle sastanka sa austrijskim kancelarom Kristijanom Kernom, kako bi mu postavili... »

Slovaci napred: Vučić zaslužio da bude predsednik države

Blic petak, 17. februar 2017.
Glavni odbor stranke Slovaci napred danas je na sastanku u Kulpinu jednoglasno podržao kandidaturu Aleksanda Vučića za predsednika Srbije ocenjujući da je to mesto zaslužio svojim radom i požrtvovanošću za zemlju.
GO stranke je, kako se navodi u saopštenju, pozvao sve Slovake da daju podršku kandidatu SNS i glasaju na predstojećim predsedničkim izborima za Vučića, jer smatraju da je jedini državnik u istoriji Srbije koji je to svojim radom... »

Komentari na drugim sajtovima

©2017 Netmark d.o.o.