Повезане вести

Николић: Претпостављам да је Вучић одлучио да се не договоримо

Николић: Претпостављам да је Вучић одлучио да се не договоримо

Инсајдер 17.02.2017
Председник Србије Томислав Николић дао је интервју Спутњику уочи седнице Главног одбора Српске напредне странке. Судећи по ономе што је Николић рекао, одлука ГО да подржи Вучића за председничког кандидата не значи и његово… »
Јеремић: СНС је кућа чудних душа

Јеремић: СНС је кућа чудних душа

Бета 17.02.2017
Будући кандидат за председника Србије Вук Јеремић изјавио је синоћ у Врбасу да га не радују "дешавања у кући чудних душа која се зове Српска напредна странка" зато што у тој борби, како је навео, испливавају "елементи најгорег у… »
Седница Главног одбора СНС: Вучић дочекан овацијама, прихватио кандидатуру: Не дам им Србију, нису је заслужили!

Седница Главног одбора СНС: Вучић дочекан овацијама, прихватио кандидатуру: Не дам им Србију, нису је заслужили!

Блиц 17.02.2017
Лидер Српске напредне странке Александар Вучић прихватио је вечерас кандидатуру за председничке изборе, након што су гланови Главног одбора СНС на седници у Сава центру једногласно прихватили тај предлог Председништва странке… »
Телефонски разговор Николића и Вучића

Телефонски разговор Николића и Вучића

Политика 17.02.2017
Председник Србије Томислав Николић потврдио је Куриру да је данас у 15 сати разговарао са премијером Александром Вучићем, али је изјавио да не може да открива детаље. Вучић и Николић разговарали су телефоном око 15 минута нешто… »
Вучић и званично кандидат СНС за председника Србије

Вучић и званично кандидат СНС за председника Србије

Радио 021 17.02.2017
Главни одбор СНС једногласно је изгласао лидера странке Александра Вучића за кандидата на изборима за председника Србије. Лидер СНС Александар Вучић захвалио се свима на подршци. "Поносан сам на вас јер у претходних четири или… »
Вучић прихватио кандидатуру, Николић није одустао

Вучић прихватио кандидатуру, Николић није одустао

Слободна Европа 17.02.2017
Лидер Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић изјавио је да је одлучио да прихвати кандидатуру за председника Србије, након што га је Главни одбор те партије једногласно подржао. Огласио се и актуелни председник Томислав… »
Вучић прихватио кандидатуру

Вучић прихватио кандидатуру

Политика 17.02.2017
Одлучио сам се на то јер Србија нема пуно времена и на власт не смеју да се врате они који су уништили земљу, изјавио је премијер после одлуке Главног одбора СНС-а. „Хтели су моју главу на црти, и ево, ја им на црту излазим.”… »
Николић: Кандидоваћу се ако се не договоримо (видео)

Николић: Кандидоваћу се ако се не договоримо (видео)

Спутник 17.02.2017
Информација да је председник Србије Томислав Николић одлучио да уђе у председничку трку за други мандат, изазвала је прави земљотрес на политичкој сцени. О тој одлуци изјаснили су се готово сви актери политичког живота, као и… »
Николић: Тражио сам место премијера

Николић: Тражио сам место премијера

Политика 17.02.2017
На питање да ли ће се кандидовати за други мандат, Николић је рекао да та могућност постоји и да све зависи од његовог односа са Вучићем. Председник Србије Томислав Николић изјавио је у интервјуу Спутњику да је био спреман да… »
Николић: Премијерско место, или се кандидујем

Николић: Премијерско место, или се кандидујем

Дневник 17.02.2017
Председник Србије Томислав Николић најавио је да постоји могућност да се кандидује за председника Србије, и да то зависи од његовог односа с премијером Александром Вучићем. Како је открио у разговору за „Спутњик”, лидеру… »
(КУРИР ТВ) Вучић пред го СНС прихватио кандидатуру: Никад ружну реч нећу рећи о Томиславу Николићу

(КУРИР ТВ) Вучић пред го СНС прихватио кандидатуру: Никад ружну реч нећу рећи о Томиславу Николићу

Курир 17.02.2017
Пратите уживо дешавања са седнице главног одбора СНС у Сава центру, на којој ће се чланови одбора изјаснити о кандидатури Александра Вучића за предстојеће председничке изборе. Седница Главног одбора СНС можда ће бити пресудна за… »
Николић о односу са Вучићем: Имали смо договор да ме подржи за председника!

Николић о односу са Вучићем: Имали смо договор да ме подржи за председника!

Курир 17.02.2017
БЕОГРАД - Председник Томислав Николић је у ексклузивном интервјуу за Спутњик открио да је имао договор са премијером Александром Вучићем да подржи његову кандидатуру на председничким изборима, али да није добио очекивани… »
Николић: Постоји могућност да се кандидујем

Николић: Постоји могућност да се кандидујем

Н1 Инфо 17.02.2017
Председник Србије Томислав Николић изјавио је за Спутњик да постоји могућност да се кандидује за председника Србије, и да то зависи од његовог односа с премијером Александром Вучићем. Претпостављам да је Александар Вучић… »
Вучић: Хтели су моју главу, али не плашим се!

Вучић: Хтели су моју главу, али не плашим се!

Мондо 17.02.2017
Чланови Главног одбора једногласно су данас одлучили да Александар Вучић буде кандидат СНС за председника Србије. Вучић поручио: Нећу се предати! Фото: Мондо/ Стефан Стојановић Одлука је донета на седници Главног одбора Српске… »
Вучић: Биће тешка кампања, али оставићемо опозицију у политичкој прошлости

Вучић: Биће тешка кампања, али оставићемо опозицију у политичкој прошлости

Бета 17.02.2017
Председник Српске напредне странке (СНС) и премијер Александар Вучић чију је кандидатуру за председника Србије Главни одбор СНС вечерас одобрио, оценио је да ће предизборна кампања бити тешка, и да ће на предстојећим… »
Николић: Кандидоваћу се ако се не договоримо

Николић: Кандидоваћу се ако се не договоримо

Глас Западне Србије 17.02.2017
Информација да је председник Србије Томислав Николић одлучио да уђе у председничку трку за други мандат, изазвала је прави земљотрес на политичкој сцени. О тој одлуци изјаснили су се готово сви актери политичког живота, као и… »
Томислав Николић: Кандидоваћу се ако се не договоримо. Претпостављам да је Вучић одлучио да се не договоримо

Томислав Николић: Кандидоваћу се ако се не договоримо. Претпостављам да је Вучић одлучио да се не договоримо

Недељник 17.02.2017
"То су биле само две варијанте: једна је била да се ја кандидујем за председника, а он да ме подржи, друга да се он кандидује и да га ја подржим, с тим што онда са правом очекујем да се вратим на функцију председника Српске… »
Николић открио све у ексклузивном интервјуу за Спутњик: Ево како је дошло до сукоба са Вучићем!

Николић открио све у ексклузивном интервјуу за Спутњик: Ево како је дошло до сукоба са Вучићем!

Курир 17.02.2017
БЕОГРАД - Ја још конкретан одговор нисам добио од Александра, изузев овог што представља наставак петогодишње кампање против мене од појединих чланова СНС-а. Ово је председник Србије Томислав Николић изјавио у интервуу за… »
Вучић пред го СНС: Ево шта је све рекао о Томиславу Николићу

Вучић пред го СНС: Ево шта је све рекао о Томиславу Николићу

Курир 17.02.2017
Председник СНС Алекснадар Вучић поновио је на седници Главног одбора, на којој је предложен за председничког кандидата, да је и данас и увек спреман да сарадује са Томиславом Николићем, поштујући његово право да "ради шта жели"… »
Николић: Постоје две варијанте, кандидоваћу се за председника ако... (видео)

Николић: Постоје две варијанте, кандидоваћу се за председника ако... (видео)

БК ТВ 17.02.2017
Информација да је председник Србије Томислав Николиц́ одлучио да уђе у председничку трку за други мандат, изазвала је прави земљотрес на политичкој сцени. О тој одлуци изјаснили су се готово сви актери политичког живота, као и… »
Николић открива: Не дам да ме нико гази! Александар ми је на папиру написао понуду, а ево шта је у њој стајало!

Николић открива: Не дам да ме нико гази! Александар ми је на папиру написао понуду, а ево шта је у њој стајало!

Правда 17.02.2017
Не дам Србију: Вучић почео кампању, а ово је његова порука противницима! (видео)

Не дам Србију: Вучић почео кампању, а ово је његова порука противницима! (видео)

Правда 17.02.2017
Седница Главног одбора Српске напредне странке, на којој је једногласно потврђена одлука о предлогу Председништва СНС да Александар Вучић буде кандидат на изборима за председника Србије, почела је нешто после 17.30 сати у Сава… »

Правда 17.02.2017
Седница Главног одбора Српске напредне странке, на којој је једногласно потврђена одлука о предлогу Председништва СНС да Александар Вучић буде кандидат на изборима за председника Србије, почела је нешто после 17.30 сати у Сава… »
Вучић прихватио кандидатуру: Не плашим се ни самог страха

Вучић прихватио кандидатуру: Не плашим се ни самог страха

РТС 17.02.2017
Председник Српске напредне странке Александар Вучић прихватио кандидатуру те странке за председника Србије. У обраћању члановима Главног одбора поручио је да је поносан на чланове СНС-а и да је захвалан на подршци. У претходних… »
Вучић: Све њих окупљене идемо да победимо убедљиво

Вучић: Све њих окупљене идемо да победимо убедљиво

Н1 Инфо 17.02.2017
Одлучио сам да прихватим кандидатуру за председника Србије јер чврсто верујем да су овој земљи потребни рад, инвестиције, нове болнице, будућност, рекао је Александар Вучић пред Главним одбором СНС који је претходно једногласно… »
Главни одбор СНС једногласно о Вучићевој кандидатури

Главни одбор СНС једногласно о Вучићевој кандидатури

Бета 17.02.2017
Главни одбор Српске напредне странке (СНС) једногласно је вечерас подржао предлог Председништва странке да Александар Вучић буде кандидат СНС-а на предстојећим изборима за председника Србије. Вучић је у београдски Центар Сава… »
Вучић: Прихватио сам кандидатуру за председника Србије

Вучић: Прихватио сам кандидатуру за председника Србије

Нова економија 17.02.2017
Лидер СНС Александар Вучић навео је да прихвата кандидатуру за председника Србије након седнице Главног одбора те странке. "Хтели су да ме имају на црти, ја им на ту црту излазим", нагласио је Вучић. Он је навео да се не плаши… »
Вучић кандидат СНС-а за председника Србије

Вучић кандидат СНС-а за председника Србије

Бета 17.02.2017
Председник Српске напредне странке Александар Вучић прихватио је вечерас да буде кандидат СНС-а на предстојећим изборима за председника Србије. Обраћајући се члановима Главног одбора СНС-а, који је претходно једногласно подржао… »
Главни одбор СНС-а једногласно: Вучић кандидат за председника

Главни одбор СНС-а једногласно: Вучић кандидат за председника

РТС 17.02.2017
Главни одбор СНС-а једногласно подржао Александра Вучића за кандидата на изборима за председника Србије. Вучић прихвати кандидатуру. У Београду је одржана седница Главног одбора Српске напредне странке, на којој је једногласно… »
ГО СНС једногласно: Вучић кандидат за председника Србије

ГО СНС једногласно: Вучић кандидат за председника Србије

Дневник 17.02.2017
Главни одбор СНС једногласно је одлучио да ће Александар Вучић бити кандидат на председничким изборима. Главни одбор је заседао иза затворених врата, а медији су се осведочили, када је седница отворена за јавност у тренутку када… »
Вучић кандидат СНС за председника Србије

Вучић кандидат СНС за председника Србије

Нови магазин 17.02.2017
Главни одбор СНС једногласно је подржао лидера странке Александра Вучића за кандидата на изборима за председника Србије. Главни одбор СНС подржао је предлог Председништва странке да Александар Вучић буде кандидат на изборима за… »
Почела седница Главног одбора СНС (ВИДЕО)

Почела седница Главног одбора СНС (ВИДЕО)

Бета 17.02.2017
Седница Главног одбора Српске напредне странке, на којој би требало да буде потврдјен предлог Председништва СНС-а да Александар Вучић буде кандидат те странке за председника Србије, почела је око 17.30 у Београду. Седница Главног… »
Обрадовић: Вучић сада не може да каже - не желим да будем кандидат

Обрадовић: Вучић сада не може да каже - не желим да будем кандидат

Нови магазин 17.02.2017
Потпредседница СНС Марија Обрадовић рекла је током трајања седнице Главног одбора СНС да очекује потврду да Александар Вучић буде председнички кандидат. "Лично очекујем да потврдимо предлог Председништва странке да кандидат на… »
(Курир ТВ) главни одбор СНС: Испред Сава центра већ гужва!

(Курир ТВ) главни одбор СНС: Испред Сава центра већ гужва!

Курир 17.02.2017
Испред Сава Центра где у 17:30 почиње седница ГО СНС већ се окупило неколико стотина присталица СНС. Курир ТВ ће уживо преносити атмосферу пред седницу главног одбора али и обраћање председника СНС.Погледајте каква је тренутно… »
Словаци напред: Вучић заслужио да буде председник државе

Словаци напред: Вучић заслужио да буде председник државе

Блиц 16.02.2017
Главни одбор странке Словаци напред данас је на састанку у Кулпину једногласно подржао кандидатуру Александа Вучића за председника Србије оцењујући да је то место заслужио својим радом и пожртвованошћу за земљу. ГО странке је… »

Вести дана »