Повезане вести

Прекиди на везама

Прекиди на везама

Политика 19.02.2017
Да сам ја на месту Вучића, Николић не би био ништа. Зашто? Зато што је хтео његову главу до пре неки дан. Ако он тога није свестан, то је његов проблем, рекао је Ивица Дачић. Председник Србије Томислав Николић покушаће као… »
Николић жели Вучићеву главу: Дачић осуо тешку паљбу по председнику Србије!

Николић жели Вучићеву главу: Дачић осуо тешку паљбу по председнику Србије!

Правда 19.02.2017
Да сам ја на Вучићевом месту, Томислав Николић не би био ништа, јер је до пре неки дан хтео "Вучићеву главу", каже лидер СПС-а Ивица Дачић. Истиче да се са политичким пријатељима не разговара онако како то чини Николић. Ивица… »
Дачић: Извињавам се Пламенки, нисам видео да је дигла руку против Вучића

Дачић: Извињавам се Пламенки, нисам видео да је дигла руку против Вучића

Нова економија 19.02.2017
Председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић негирао је да у тој странци постоји раскол око питања подршке кандидатуре Александра Вучића. Осим тога, Дачић је навео да је на свим страначким органима изражена снажна… »
Дачић: Да сам на месту Вучића, Николић не би био ништа!

Дачић: Да сам на месту Вучића, Николић не би био ништа!

Курир 19.02.2017
БЕОГРАД - Да сам ја на Вучићевом месту, Томислав Николић не би био ништа, јер је до пре неки дан хтео "Вучићеву главу", рекао је данас лидер СПС Ивица Дачић. Он је на прес конференцији рекао да се са политичким пријатељима не… »
Дачић: У СПС не постоји раскол, извињавам се Лаћарац

Дачић: У СПС не постоји раскол, извињавам се Лаћарац

Н1 Инфо 19.02.2017
Председник СПС Ивица Дачић негирао је да у тој странци постоји раскол око питања подршке кандидатури Александра Вучића за председника Србије и додао да је на свим страначким органима изражена снажна подршка заједничком кандидату… »
Дачић: Николић је хтио Вучићеву главу

Дачић: Николић је хтио Вучићеву главу

Ал Јазеера 19.02.2017
Дачић је казао да се није кандидовао јер није хтио да се сврста на страну оних који ће бити против Вучића. Лидер СПС-а Ивица Дачић је на пресс конференцији данас рекао да се са политичким пријатељима не разговара онако како то… »
Дачић: Непотребни парламентарни избори

Дачић: Непотребни парламентарни избори

Данас 19.02.2017
Нема разлога за ванредне парламентарне избора јер нема кризе у раду Парламента рекао је данас председник Социјалистичке партије Србије(СПС) Ивица Дачић називајући празним причама неких медија да је дошло раскола у СПС и у Српској… »
Дачић: Да се ја питам, Николић не би био ништа

Дачић: Да се ја питам, Николић не би био ништа

Радио 021 19.02.2017
Председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић негирао је данас да у тој странци постоји раскол око питања подршке кандидатури Александра Вучића за председника Србије и додао да је на свим страначким органима изражена… »
Дачић: Николић не би требало да буде ништа, јер је хтео да скине Вучићеву главу

Дачић: Николић не би требало да буде ништа, јер је хтео да скине Вучићеву главу

Блиц 19.02.2017
Председник Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивица Дачић рекао је да са Александром Вучићем није разговарао шта његова партија треба да добије у замену за подршку на председничким изборима. Он је тако одговорио на питање да… »

Вести дана »