Povezane vesti
Romeo i julija iz Kragujevca: Otac moje voljene devojke me je tukao, kidnapovali su me i ponižavali
Kurir 19.02.2017
Otac moje voljene me je udario dok sam spavao, kidnapovali su me, tukli i ponižavali neki maskirani ljudi, priča Janko Savić šta je doživeo jer voli devojku iz komšiluka. Čist sam kao suza, moju devojku iskreno volim svim srcem. Najsrećniji bih… »
Ispovest kragujevačkog romea: Iako me je pretukao, oženio bih se sa njegovom kćerkom
Srbija danas 19.02.2017
Janko Savić (23) i njegova sedamnaestogodišnja komšinica vole se već godinu i po, ali, zbog PRETNJI SMRĆU, nisu zajedno. A. Đ. (42) iz Kragujevca, navodno je pretukao Janka Savića (23) jer mladić nije želeo da odustane od ljubavne veze sa… »
Vesti dana »

Uživo tenzije na protestu u Beogradu: Uhapšen muškarac zbog pretnje bombama, drugi sramno provocirao studente koji hoće da uče
Kurir pre 16 minutajoš 48 povezanih

BLOG UŽIVO Kao da je cela Srbija u Beogradu: Desetine hiljada ljudi na protestu, traktori ušli na Terazije
Nova pre 15 minutajoš 91 povezana

Oglasio se MUP o stanju troje povređenih u Žarkovu, vozač pružao otpor pri hapšenju
Euronews pre 1 satjoš 26 povezanih

Tramp: Novi detalji o mogućem prekidu rata u ponedeljak; Putin: Ukrajinci da polože oružje i da se predaju
RTS pre 41 minutajoš 20 povezanih