Povezane vesti
Romeo i julija iz Kragujevca: Otac moje voljene devojke me je tukao, kidnapovali su me i ponižavali
Kurir 19.02.2017
Otac moje voljene me je udario dok sam spavao, kidnapovali su me, tukli i ponižavali neki maskirani ljudi, priča Janko Savić šta je doživeo jer voli devojku iz komšiluka. Čist sam kao suza, moju devojku iskreno volim svim srcem. Najsrećniji bih… »
Ispovest kragujevačkog romea: Iako me je pretukao, oženio bih se sa njegovom kćerkom
Srbija danas 19.02.2017
Janko Savić (23) i njegova sedamnaestogodišnja komšinica vole se već godinu i po, ali, zbog PRETNJI SMRĆU, nisu zajedno. A. Đ. (42) iz Kragujevca, navodno je pretukao Janka Savića (23) jer mladić nije želeo da odustane od ljubavne veze sa… »
Vesti dana »

„Veliki izazov za Vučića“: Rojters uoči današnjih studentskih protesta u Beogradu
Danas pre 24 minutajoš 54 povezane

Protest "15. za 15" u Beogradu – kolone se kreću ka centru grada, počelo okupljanje; Studenti u blokadi: Veliki skup kod Skupštine
RTS pre 7 minutajoš 100 povezanih

Tri osobe povređene, uhapšen vozač koji je naleteo na okupljene građane u Žarkovu
RTS pre 1 satjoš 32 povezane

Beograd preplavljen ljudima, na ulicama više stotina hiljada onih koji protestvuju
Nova ekonomija pre 35 minutajoš 37 povezanih

Starmer na samitu 25 država: Nastaviti pritisak na Putina za postizanje primirja u Ukrajini
Danas pre 2 satajoš 23 povezane